Левски: Всекидневно мрънкане

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще се оправим

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Левски: Всекидневно мрънкане

Мнениеот galin56 » 21 юни 2019 21:16

Значи след това клипче, по ми прилича на Деко от колкото Марадона(както го нарочих преди). :) А в Левски даже вече имаше един Деко от Шумен. Момчето наистина изглежда технично, ще видим как ще пасне на отбора и как ще го ползва Хубси.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 21 юни 2019 21:44

delqnski47 написа:
ЕМИЛ написа:
mikata написа:Нали не сте очаквали,че г-н Божков ще извади чувалите с парите!

Е тогава за кво е тук ?

За да изкараш пари първо трябва да вложиш

Колкото и да е странно,специално тук си може би единственият,който разсъждава адекватно :lol:
Всеки тук(а и не само) си мисли,че....някой идва и просто ей така почва да дава. :lol: :lol: Тея пари от дърветата нали.. :lol:
Първо се влага,после се печели и чак накрая се погасява.Някои си мислят,че се почва от третото...

И аз това се чудя - как ще погасяваме дългове, ако приходите са по-малко от разходите?

Добре е , че се намаляват разходите от заплатите на резервите, ама да не стане, така че съотношението приходи/разходи да се влоши :mrgreen:

п.п. От няколко седмици си личи, че във форума са започнали да пишат счетоводителите и адвокати на новото ръковство на ПФК Левски :lol: ........... ПК и ко ни води към излизане от омагьосаня кръг :mrgreen:
Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 юни 2019 21:49

А някой би ли споделил сумата, която ГАРАНТИРА влизането в групи на ЛЕ за отбор с мижав коефициент като нашия.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2019 21:56

[offtopic]Да, определено по-скоро експлозивния Деко, отколкото елегантния Меси. Ще го видим. Клипчетата са хубаво нещо, но... Иначе, не бих искал да му се явявам адвокат, но гледах някакъв мач на Севиля в Примера. Промес изглежда като някакъв бати канарата в сравнение с испанчетата. Мисля със Сарагоса беше мача. Някаква камара от мускули, а е 1.74. Не знам, тея от Сарагоса ли бяха недохранени, тоя ли е някакъв нечовек. :lol:[/offtopic]
Последна промяна от metodito на 21 юни 2019 22:00, променено общо 1 път.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 21 юни 2019 21:58

drvasko98 написа:А някой би ли споделил сумата, която ГАРАНТИРА влизането в групи на ЛЕ за отбор с мижав коефициент като нашия.

Освен сумата трябва да знаеш и правилните хора за нея. ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2019 22:07

drvasko98 написа:А някой би ли споделил сумата, която ГАРАНТИРА влизането в групи на ЛЕ за отбор с мижав коефициент като нашия.

Мислиш ли, че има някакъв минимум ли, колега?
Колко мислиш са заплатите, бюджета на отбори, като Дюделанж, Сарпсборг, Яблонец, Ворскла, Шкендербеу, Злин, които играха миналата и по-миналата година в групите? Дюделанж отстраниха Легия и Клуж - едва ли са били със сравними бюджети.

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 21 юни 2019 22:20

specter написа:
Nuke написа:Изображение

Направих гифчето от това видео:
https://www.youtube.com/watch?v=h0f0hl08lfg
3:03-3:09 :oops: :lol:

Ще си позволя да измрънкам (най-накрая и аз да се отчета в тая тема :mrgreen:). Абсолютно нищо съществено не постигна с тези две рулетки... Въртя се като пумпал и накрая просто я върна назад. :lol:

не постигна щото срещу него има явно защитник който го гони...тия тук наще след тия две "рулетки" няма да му хванат дирята
мен ми харесва , има нещо както каза един колега , което е прихванал от Азар

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 юни 2019 00:59

metodito написа:

Колко мислиш са заплатите, бюджета на отбори, като Дюделанж, Сарпсборг, Яблонец, Ворскла, Шкендербеу, Злин, които играха миналата и по-миналата година в групите? Дюделанж отстраниха Легия и Клуж - едва ли са били със сравними бюджети.

Мисля, че всички без Яблонец играха по веднъж в групите, което значи само едно - добро стечение на обстоятелствата

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юни 2019 07:42

drvasko98 написа:
metodito написа:

Мисля, че всички без Яблонец играха по веднъж в групите, което значи само едно - добро стечение на обстоятелствата

В смисъл, ти питаш за постоянно? Има ли абонирани за групите на Лига Европа?
Не знам късмет ли е или не, означава едни добри пари. "Добро стечение на обстоятелствата", орисия, невървеж, няма. За да са били там са си го заслужили. ;) Няма как да отстраниш три съперника с "добро стечение на обстоятелства".

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 юни 2019 08:02

Не, понеже се писа от няколко човека, че ако се вложат пари (в селекция) и после ще се печели, та затова питах колко трябва да се вложат, като нямаме коефициент и ни чакат потенциално Айндховен, Рома и Севиля и то не в един кръг. Примерно да си представим, че направим селекцията на Лудогорец за 7 млн Евро и ни се падне Рома, кво правим, кой плаща сметката? Следващият сезон ни се падне Арсенал? Не става така, ако няма някой, на който не му пука за парите. Да, трябва да се вложат пари, но основното е да се правят опити за вдигане на финансовата стойност на наличното - школа и развитие на играчи, след внимателна преценка. Пример е Ливърпул. Взеха треньор, който вдигна с пъти цената на играчи като Салах, Робъртсън, Мане, после вече се направиха и по-скъпи трансфери, може би и още ще има.

Върни се в “Левски”