ППЛ / Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа за Левски
253
58%
Равен
72
17%
Победа за Лудогорец
108
25%

Общо гласове: 433

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ППЛ / Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 10.03 / 17:30

Мнениеот TristaNNN » 06 мар 2019 14:53

THE G.A.M.E написа:Очевидно в Разград търсят ефекта "нов треньор", който обикновено дава почти мигновени резултати.
Но не е ясно "Сухчо" колко ги е объркал, та Стойчо едвали ще може да оправи бакиите за един Уикенд. :roll:

Кофтито за нас е, че на бразилците нещо не им се играеше много-много при Здравков, а сега, покрай този ефект, очаквам отново да забродират. Деева тая крива директива, не можаха ли да изчакат със смяната поне до понеделник. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 мар 2019 14:57

trokadero_ написа:
Аз за директива не съм говорил :idea: Но и ще си проличи скоро време де ;)

Той не бил говорил за директива, но ако Левски стане шампион, значи има такава :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 06 мар 2019 15:17

W84me написа:
trokadero_ написа:

Той не бил говорил за директива, но ако Левски стане шампион, значи има такава :mrgreen: :mrgreen:

Ако стане чисто футболно окей :lol: ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 мар 2019 15:39

trokadero_ написа:
W84me написа:
trokadero_ написа:

Дишай спокойно, още ни е раничко да ставаме шампиони, защото на този етап, обективно погледнато, не сме готови. Ама, дори хипотетично, ако станем, що ли си мисля, че ще изкарате от девет кладенеце вода, за да убедите себе си и света, че нещата са уредени, има завера, всичко е нечестно и прочее дрънканици. То, ние в момента сме на 5 точки от първия при все, че още не сме се разделили на шестица и осмица, дори не играем някакъв невероятен футбол в момента, а в оня подфорум вече пише за директиви някакви. За какво да говорим повече ... Не си криви душата, пич, знаем ви нравите на вас! :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 мар 2019 15:58

TristaNNN написа:Дишай спокойно, още ни е раничко да ставаме шампиони, защото на този етап, обективно погледнато, не сме готови. Ама, дори хипотетично, ако станем, що ли си мисля, че ще изкарате от девет кладенеце вода, за да убедите себе си и света, че нещата са уредени, има завера, всичко е нечестно и прочее дрънканици. То, ние в момента сме на 5 точки от първия при все, че още не сме се разделили на шестица и осмица, дори не играем някакъв невероятен футбол в момента, а в оня подфорум вече пише за директиви някакви. За какво да говорим повече ... Не си криви душата, пич, знаем ви нравите на вас! :mrgreen:

Левски бие два мача и се заговаря за директиви... Какъв е тоя страх?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 мар 2019 16:20

W84me написа:
TristaNNN написа:Дишай спокойно, още ни е раничко да ставаме шампиони, защото на този етап, обективно погледнато, не сме готови. Ама, дори хипотетично, ако станем, що ли си мисля, че ще изкарате от девет кладенеце вода, за да убедите себе си и света, че нещата са уредени, има завера, всичко е нечестно и прочее дрънканици. То, ние в момента сме на 5 точки от първия при все, че още не сме се разделили на шестица и осмица, дори не играем някакъв невероятен футбол в момента, а в оня подфорум вече пише за директиви някакви. За какво да говорим повече ... Не си криви душата, пич, знаем ви нравите на вас! :mrgreen:

Левски бие два мача и се заговаря за директиви... Какъв е тоя страх?

Треперят враговете, факт! Дали от страх, дали от яд, но треперене има! А представяш ли си какво ще ни се налага да четем ако нанижем една победна серия от 6-7 мача, примерно? То не е невъзможно, де. :mrgreen:
[offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 мар 2019 16:27

10 Мар 2019 г. Неделя 17:30 ч.
ПФК Левски - ПФК Лудогорец 1945
ГС: Драгомир Димитров Драганов АС1: Димо Дамянов Вълчев АС2: Красимир Атанасов Атанасов
4-ТИ: Петър Кирилов Костадинов
СН: Костадин Георгиев Стоичков

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 06 мар 2019 16:45

trokadero_ написа:
W84me написа:
trokadero_ написа:

Няма как :idea:
Ако е чисто футболно Левски няма как да бие. Примерно ЦСКА-София, когато бие - значи всичко е честно. Когато не бие - има директива и конспирация.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 06 мар 2019 17:43

Последни 4 билета свободни за сектор А. Да видим кой ще хване прИмоцията... :mrgreen: А само като гледам Б колко е празен към момента и ми е някакво смешно-тъжно едновременно. Преди няколко години в тая ситуация, този сектор щеше да е първият разпродаден и то за отрицателно време. Все пак се надявам на изцяло пълен стадион и подобаваща атмосфера!
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 мар 2019 17:49

specter написа:Последни 4 билета свободни за сектор А. Да видим кой ще хване прИмоцията... :mrgreen: А само като гледам Б колко е празен към момента и ми е някакво смешно-тъжно едновременно. Преди няколко години в тая ситуация, този сектор щеше да е първият разпродаден и то за отрицателно време. Все пак се надявам на изцяло пълен стадион и подобаваща атмосфера!

Централните блокове на "В" също. :shock: Ами, това е истинската магия, не разни (пре)боядисани такива. Всъщност, като се замисли човек, това е футболът, това е Левски, това е България! Па ония да продължават да гризат нокти, да завиждат и да ми говорят за дългове и директиви. 8-)
[offtopic]

Върни се в “Левски”