specter написа:Аз очаквам да ни нашари с картони от началото още и червен картон при първа удобна възможност, ако може директен да бъде най-добре.
Да точно тва щях да напиша и аз
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
specter написа:Аз очаквам да ни нашари с картони от началото още и червен картон при първа удобна възможност, ако може директен да бъде най-добре.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
blue avalanche написа:Ами крака на Преслав не се вижда. Именно по причината, че ръцете на вратаря ВЕЧЕ са при топката.
specter написа:Абе, вие наистина ли сте толкова влюбени в нашия отбор, та постоянно висите и пишете тук? За първи път влезнах преди малко във вашия форум само за да видя какво сте писали в темата за тоя мач и гледам - то няма нищо. Едни постни 4 странички, а тука всяко трето мнение от вас...Да не говорим, че само прочетох едно мнение там, последното, в което някой насериозно обясняваше, че при нас се тренирало как да контузим ваши играчи и ми стигна за цял живот напред...
![]()
ralka_levskarka написа:В мач срещу Лудогорец Стоянов не ни даде дузпа, и даде ЧК за Бурабия, който беше спорен.
Всичко е точно.
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:В мач срещу Лудогорец Стоянов не ни даде дузпа, и даде ЧК за Бурабия, който беше спорен.
Всичко е точно.
Т.е. Стоянов е човек на Лудогорец,който ще добута мача до Х ли...какво искаш да кажеш?
Потребители, разглеждащи този форум: Ventsi1999 и 15 госта