ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) 2:3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник от 18:30

Мнениеот AzSumRazbirach » 15 май 2018 15:27

metodito написа:
helic написа:положителното днес е, че като играем с резервите съдийската тесла не може да ни нашари с картони за следващите мачове :mrgreen:

Така е. Винаги е добре да се гледа от положителната страна на нещата. Имаме далеч по-важни три други мачове - с Верея и за баража. Предполагам, че с Верея може да направят нещо съдиите също.

То и аз си мислих, че купата 100 % е наша ама виж какво стана. Не бързай с този бараж, защото дори и на бараж няма да стигнем.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2018 15:29

Ке доживеем, ке видим. Па, кУ не доживеем, евал съм го в баражот, так или инак. :lol:

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 15 май 2018 15:31

W84me написа:
fullmoon написа:
W84me написа:Моля форумните специалисти да кажат в кой мач през сезона сме били надиграни, аз помня единствено първото гостуване в Разград. Някой да се сеща за друг мач?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Колега, малко по-сериозно. Отваряш графа загуби - там пише. Останалото са си някакви твой интерпретации. Това дали е съдията, вратаря, топката или нещо друго оправдание винаги може да се намери.

Доста мнения има, където вината се слага на Роси, а аз лично не помня Левски да е бил надиграван тоя сезон освен от Лудогорец. Загубите са си загуби.

Левски беше надиграван от: Отбора на Разград, Ботев, Верея, Берое, с Витоша бяхме 50-50, отбора на ловеч. Мисля да спра до тук. Дори и славия ни взе купата, какво повече искате освен и на бараж да не стигнем. Мисля, че това искате.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 15 май 2018 15:32

metodito написа:
helic написа:положителното днес е, че като играем с резервите съдийската тесла не може да ни нашари с картони за следващите мачове :mrgreen:

Така е. Винаги е добре да се гледа от положителната страна на нещата. Имаме далеч по-важни три други мачове - с Верея и за баража. Предполагам, че с Верея може да направят нещо съдиите също.

защо три? Баража е само един мач мисля

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 15 май 2018 15:32

metodito написа:Ке доживеем, ке видим. Па, кУ не доживеем, евал съм го в баражот, так или инак. :lol:

Да се надяваме да доживеем да видим силен Левски, друго не ми трябва.

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 15 май 2018 15:32

helic написа:
metodito написа:

баража е 1 мач, да

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2018 15:38

AzSumRazbirach написа:
helic написа:
metodito написа:

баража е 1 мач, да

Не знаех. Баси тъпото.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 15 май 2018 15:38

popokutepetel написа:
W84me написа:
fullmoon написа:
W84me написа:Моля форумните специалисти да кажат в кой мач през сезона сме били надиграни, аз помня единствено първото гостуване в Разград. Някой да се сеща за друг мач?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Колега, малко по-сериозно. Отваряш графа загуби - там пише. Останалото са си някакви твой интерпретации. Това дали е съдията, вратаря, топката или нещо друго оправдание винаги може да се намери.

Доста мнения има, където вината се слага на Роси, а аз лично не помня Левски да е бил надиграван тоя сезон освен от Лудогорец. Загубите са си загуби.

Въпросът е какво разбираш от надиграване.

По този въпрос може да ви осветли треньорът на Берое - Ал Бънди Томаш ( Сашко Пътя ) . След загубите на Берое от Микре Юнайтед с 0:3 и 6:0 , той обясни , че отборът му се е " НАДИГРАВАЛ " със съперника и в определени периоди от мача " ГО Е НАДИГРАЛ ".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2018 15:44

AzSumRazbirach написа:
metodito написа:Ке доживеем, ке видим. Па, кУ не доживеем, евал съм го в баражот, так или инак. :lol:

Да се надяваме да доживеем да видим силен Левски, друго не ми трябва.

Бе за баража, ок, ма виж за това, не знам за теб, за себе си не съм сигурен... Десет години минаха. С тоя галфон-комунист не виждам как ще стане тая работа. Очаквам Дельо да бъде задържан. Да бъде освободен на есен - октомври-ноември. Да дойде нов чак пролетта. Разбира се пак посредственик, който ще оправдава неможенето си с "Аз тея не съм ги избирал" и подобни. Той на свой ред ще бъде изчакван докъм лятото, когато ще се разбере, че и той не става, а между другото два отбора ще са разбити и те така. Така че, надявай се, но аз такива чувства не изпитвам. Но и няма какво да направя. Не съм избирал да съм фен на "Левски", той мен ме избра, така че ще си теглим теглилото.

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 15 май 2018 15:45

Последна новина преди мача: "Очаква се мачът да счупи рекорда по посещаемост. До сега има продадени 500 билета, като 200 са купени от футболистите за техните близки и 300 идват с автобуси от Ловеч"

Върни се в “Левски”