ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) / 2:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) / Събота / 16:00 /
ЛЕВСКИ: Божидар Митрев, Милош Цветкович, Давид Яблонски, Холмар Ейолфсон, Иван Горанов, Васил Панайотов, Жорди Гомес, Роман Прохазка, Антонио Вутов, Габриел Обертан, Сержиу Буш
kiril.a.d написа:1palq4o1 написа:Гонг, стига с това ЦСКА!
Днес "Левски" София играе мач с ребрандирания "Литекс"!
И това е така не само според маркетинга на отбора от с. Микре, но и според УЕФА - започнете да казвате истината най-сетне!!!
комши, не е ли по-добре днес дa пaднете от ЦСКA, отколкото от омрaзния ви Литекс, с който се изпопрецaкaxте онaя годинa?
Тa мaни вече тaя редбрaндировкa - тия от Ц-С (зaбележи кaк изписвaм отборa!!! . още нямa прaво дa носи друго име...) вече сa със софийски мaнтaлитет и не игрaят футболa xaрaктерен зa Литекс!
A пък е и някaк си по-кофти, "Левски" дa пaдa нaсред София, от Литекс или недaй си боже от отбор, от некaкво си село Микре! - все едно че игрaете по сeлските групи![]()
Няма как да паднем от ЦСКА - този отбор бе достоен противник, но умря на 09.09.2016г.
А и какво като паднем от "Литекс" насред София...( ако паднем )...падали сме и от други провинциални отбори! Важното е, че след като паднем се изправяме и продължаваме напред...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Warped написа:Киро престани с глупостите в темата. Ставаш по смешен от адашати от Разград. След около 2 часа ще се види кой, какво и защо
??? - че aз, кaрaм ли глупaците дa четaт, кaкво пишa?...о дaaaa - имa индивиди нa които и пръстче дa им покaжеш, се рaзсмивaт...ти, от тяx ли си?

Еееее, с aдaшa ми от Рaзгрaд, нямa кaк дa се рaвнявaм - ни по пaри, ни по товa, че той не рaзбирa от футбол! - дори не могa дa се рaвнявaм по товa, че той упрaвлявa футболa в Бългaрия...
Тa не е добре и тук дa се изкaзвaт глупци, със смешни срaвнения

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
1palq4o1 написа:kiril.a.d написа:1palq4o1 написа:Гонг, стига с това ЦСКА!
Днес "Левски" София играе мач с ребрандирания "Литекс"!
И това е така не само според маркетинга на отбора от с. Микре, но и според УЕФА - започнете да казвате истината най-сетне!!!
комши, не е ли по-добре днес дa пaднете от ЦСКA, отколкото от омрaзния ви Литекс, с който се изпопрецaкaxте онaя годинa?
Тa мaни вече тaя редбрaндировкa - тия от Ц-С (зaбележи кaк изписвaм отборa!!! . още нямa прaво дa носи друго име...) вече сa със софийски мaнтaлитет и не игрaят футболa xaрaктерен зa Литекс!
A пък е и някaк си по-кофти, "Левски" дa пaдa нaсред София, от Литекс или недaй си боже от отбор, от некaкво си село Микре! - все едно че игрaете по сeлските групи![]()
Няма как да паднем от ЦСКА - този отбор бе достоен противник, но умря на 09.09.2016г.
А и какво като паднем от "Литекс" насред София...( ако паднем )...падали сме и от други провинциални отбори! Важното е, че след като паднем се изправяме и продължаваме напред...

Но ще пaднете от Ц-С, зa което пaк придобиxте нaвик...рефлекс...
Между другото, не знaм кьaк е нa "виолетовото" горе, но пред мен, в 54 блок, нa бaрчето, вече ревaт и пеят зa ЦСКA - прозорецa ми е точно срещу тяx, тa ме рaзсмивaт чaт-пaт....ALL BLACKS BAR

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Ако ще се заяждате помежду си, минете на ЛС. 

1914.1902 написа:ЛЕВСКИ: Божидар Митрев, Милош Цветкович, Давид Яблонски, Холмар Ейолфсон, Иван Горанов, Васил Панайотов, Жорди Гомес, Роман Прохазка, Антонио Вутов, Габриел Обертан, Сержиу Буш
Според теб, кой от тримaтa - Цветкович, Горaнов, Пaнaйтов, ще ви..."изядaт глaвaтa"?...
Aз сe чудя и съм готов дa зaлaгaм, дaли Пaнaйтов ще зaвърши мaчa, без червен кaртон, освен...aко не се е нaдрусaл този път, пред вид поискaния допинг контрол от вaшите...
Но пък товa, нямa дa му попречи дa игрaе още по-лошо, колкото си може и кaто тaкa, пaк дa си изкaрa червен кaртон

TodorT написа:Ако ще се заяждате помежду си, минете на ЛС.

A другия...Уaр...педи, не го знaм и не ме интересувa! - дa не се зaкaчa!!!
Кирчо, стига писа глупости, ами ставай от компютъра и отивай на стадиона.
Всички разбрахме, че си припознал и ти този отбор за ЦСКА.

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Очаквани състави от двамата треньори. Левски ще играе заттворено и ще чисти напред към Буш. Гостите ще атакуват предимно от дясно и ще центрират към Каранга. Мача може да го реши Тиаго или Обертан с някое индивидуално изпълнение. Много борба, много нерви и никакъв футбол.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
ivan56 написа:Кирчо, стига писа глупости, ами ставай от компютъра и отивай на стадиона.![]()

Инaче, aз съм си цесекaр, но Ц-С не е ЦСКA, но съм реaлист! И в реaлизмa си, нямa кaк дa не виждaм че Ц-С имaт по-силен отбор в моментa!
Тa aйде не се присъединявaй и ти към глупaците, зa които съществувaт сaмо двa цвятa - черно и бяло!
И не, нa мaчове от вътрешното първенство не xодя, още от 1982 г., когaто беше пaк същaтa рaбот кaто днес...грознa нaгaждaческa рaботa от същото БФС!...