ЛЕ / Левски - Хайдук Сплит | 20.07 | 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски - Хайдук Сплит | 20.07 | 20:00

Мнениеот metodito » 18 юли 2017 13:25

Не знам, за мен тук има и доза нарочване. Съвсем друг е въпроса, КАКВО ПРАВИ "ЛЕВСКИ" като клуб, ръководството му? Те генерират реални загуби от няколко малоумника. Това не е публиката на "Левски". Това е една малка част житейски утайки, които явно не са помирисвали арест. Но това не е ПУБЛИКАТА НА "ЛЕВСКИ", а ултрас културата не е нацистки знамена и лумпени наркомани, които ходят да бият футболистите. Хулиган и ултрас не трябва да са синоними.
Последна промяна от metodito на 18 юли 2017 13:31, променено общо 1 път.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 юли 2017 13:28

Да, но феновете искат да гледат Роналдо, Меси, Гризма, Робен, Алексис и тн., пред играчи с имена, завършващи на ов, ев, ски, ич и тн. Просто сега сте по-големи и гледате по-цинично на играта, която също така се комерсиализира повече. Аз като бях дете гледах мачовете по Бтв, после и репортажите с огромен интерес, защото нямах компютър и интернет и не ми се чакаше да ода на училище, за да разбера резултатите. :)

А ЛЕ лично на мен ми е много интересна. По неизвестни отбори (от към моментно състояние), едни се хвърлят, други не. Общо взето стават здрави и непридвидими мачове, без да съм емоционално обвързан с някой отбор и да ми стане криво, ако загуби. :)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 юли 2017 13:32

metodito написа:
Serafim написа:Там ако направиш нещо тъпо и социално неприемливо просто ти забраняват достъп до стадиона.

А така, нали? "Забраняват ТИ", а не на всички. Само го виждаш. Не знам, за мен тук има и доза нарочване. Съвсем друг е въпроса, КАКВО ПРАВИ "ЛЕВСКИ" като клуб, ръководството му? Те генерират реални загуби от няколко малоумника. Това не е публиката на "Левски". Това е една малка част житейски утайки, които явно не са помирисвали арест. Но това не е ПУБЛИКАТА НА "ЛЕВСКИ", а ултрас културата не е нацистки знамена и лумпени наркомани, които ходят да бият футболистите. Хулиган и ултрас не трябва да са синоними.

Моля те, разглеждай стадиона като част от територията на дадена град/държава, а мача като едно културно събитие. Има си социални норми и граници. И ти си част от това общество. Ако на концерт е нормално да викаш, да пееш, да пиеш, то и на мача е.
Пак те питам - с какво УЕФА нарочи Левски за расистките проблеми? Може би трябва да потърсим проблема вътре в клуба, че толерира това и кляка пред такива "фенове". Какво прави БФС да възпре подобни практики и да размаха пръст на клубовете?

Стига вече, много е лесно все да се описваме като жертвите и как сме нарочени. Достатъчно примери дадох за проблеми от различни естества в други страни, които са в разрез с правилата на УЕФА. Разликата е, че там футболните федерации и клубовете вземат превантивни мерки, а ако има проблем си го разрешават веднага и кардинално, а не се чака УЕФА да постави клуба в графата "рецидив".
С подобно мислене просто заобикаляме проблема и сочим с пръст този, който ни е наложил наказание, под предтекст, че ни ограничава и ни забранява нещо.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2017 13:35

Не знам, надявам се на някой от тея да им дойде акъла в главата и да каже: "Чакайте сега, какво правим?".

Със Сиони ни се размина. Ако бяха прекратили мача, нямаше да има четвъртфинал за УЕФА, нямаше и ШЛ да има верятно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2017 13:40

Моля те, разглеждай стадиона като част от територията на дадена град/държава, а мача като едно културно събитие. Има си социални норми и граници. И ти си част от това общество. Ако на концерт е нормално да викаш, да пееш, да пиеш, то и на мача е.
Пак те питам - с какво УЕФА нарочи Левски за расистките проблеми? Може би трябва да потърсим проблема вътре в клуба, че толерира това и кляка пред такива "фенове". Какво прави БФС да възпре подобни практики и да размаха пръст на клубовете?

Нищо не правят БФС И РЪКОВОДСТВОТО. Ми според мен се отнасят малко по-твърдо с нас. Така мисля. Примерно Легия заради мача им с Борусия при положение, че им е рецидив как трябваше да ги накажат? Един мач при закрити врата, това им беше, нали? Става дума и за "антисемитски скандирания", каквото и да означава това...

It was decided to close the proceedings regarding racist behavior.

:?: :?: :?:
https://www.managingmadrid.com/2016/9/2 ... adrid-uefa
Това е след наказание от 2014, което имат.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 юли 2017 14:19

А Легия не са ли и те втора ръка хора? Полша, това онова. Не са Германия, Англия, Испания, Франция...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2017 14:31

Serafim написа:А Легия не са ли и те втора ръка хора? Полша, това онова. Не са Германия, Англия, Испания, Франция...

Ами, да. Такива са. Тогава УЕФА просто чете своя си правилник по различни начини. Имаше случай и с Реал Мадрид срещу Байерн мисля, но тогава затвориха супер малка част от стадиона...

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 18 юли 2017 20:11

За мен УЕФА са си виновни за всичко случващо се по нашите ширини. Защо на времето нямаше такива ексцесии, въпреки че ходеха по 70К народ на евро мачовете, пък и у нас? Не е ли защото ги нямаше тия простоти с дирижирани жребии, групи и мачове винаги между едни и същи отбори. Не е ли заради възможността един голям отбор да отпадне на ранен етап, било заради слаба форма или късмет на противника. А сега какво е, прави се всичко възможно да добутаме колкото се може по-напред определени отбори само и само да приберем едни кинти. За тия пусти пари, ако може и последния в Англия и Испания ще играят в ШЛ, но не и шампионите на малките страни. И после нямало да има простотии по стадионите. Чакам с нетърпение да направят една лига само за богопомазаните отбори и да си ги гледат само те, че и без това шампиона винаги е един измежду 5-6 отбора в последните години. Тогава да ги видим кой ще ги гледа като се случат примерно да играят Байерн и Барса по няколко пъти колко ще е интересно. :oops:
И само Левски оле

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2017 20:37

сини шампиони написа:За мен УЕФА са си виновни за всичко случващо се по нашите ширини. Защо на времето нямаше такива ексцесии, въпреки че ходеха по 70К народ на евро мачовете, пък и у нас? Не е ли защото ги нямаше тия простоти с дирижирани жребии, групи и мачове винаги между едни и същи отбори. Не е ли заради възможността един голям отбор да отпадне на ранен етап, било заради слаба форма или късмет на противника. А сега какво е, прави се всичко възможно да добутаме колкото се може по-напред определени отбори само и само да приберем едни кинти. За тия пусти пари, ако може и последния в Англия и Испания ще играят в ШЛ, но не и шампионите на малките страни. И после нямало да има простотии по стадионите. Чакам с нетърпение да направят една лига само за богопомазаните отбори и да си ги гледат само те, че и без това шампиона винаги е един измежду 5-6 отбора в последните години. Тогава да ги видим кой ще ги гледа като се случат примерно да играят Байерн и Барса по няколко пъти колко ще е интересно. :oops:

Точен ти е коментара, човек, но забравяш. Кой ще ги гледа? Китайците и арабите. Тея н разбират реално от футбол. Арабите в емирствата са прости камилари с пари, онези в Китай - много хора с много пари.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 18 юли 2017 20:45

metodito написа:
сини шампиони написа:За мен УЕФА са си виновни за всичко случващо се по нашите ширини. Защо на времето нямаше такива ексцесии, въпреки че ходеха по 70К народ на евро мачовете, пък и у нас? Не е ли защото ги нямаше тия простоти с дирижирани жребии, групи и мачове винаги между едни и същи отбори. Не е ли заради възможността един голям отбор да отпадне на ранен етап, било заради слаба форма или късмет на противника. А сега какво е, прави се всичко възможно да добутаме колкото се може по-напред определени отбори само и само да приберем едни кинти. За тия пусти пари, ако може и последния в Англия и Испания ще играят в ШЛ, но не и шампионите на малките страни. И после нямало да има простотии по стадионите. Чакам с нетърпение да направят една лига само за богопомазаните отбори и да си ги гледат само те, че и без това шампиона винаги е един измежду 5-6 отбора в последните години. Тогава да ги видим кой ще ги гледа като се случат примерно да играят Байерн и Барса по няколко пъти колко ще е интересно. :oops:

Точен ти е коментара, човек, но забравяш. Кой ще ги гледа? Китайците и арабите. Тея н разбират реално от футбол. Арабите в емирствата са прости камилари с пари, онези в Китай - много хора с много пари.

Ето ти сам казваш, че ще го гледат хра дето изобщо не отбират от тая игра, но ще дадат пари само и само, защото е модерно, а и имат. Докато водещи са парите за тая мафия простотиите никога няма да спрат. Трябва веднъж за винаги да седнат и да се разберат пари ли искат да печелят, или да има културна публика навсякъде, защото двете са напълно изключващи се неща.
И само Левски оле

Върни се в “Левски”