Гонзо написа:Значи ако отидем до групите на Лига Европа и си изкараме наказание ще го получим след минимум 10 години?![]()
![]()
![]()
По-скоро ще важи, но вече в групите на Шампионска Лига догодина.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Гонзо написа:Значи ако отидем до групите на Лига Европа и си изкараме наказание ще го получим след минимум 10 години?![]()
![]()
![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Гонзо написа:Значи ако отидем до групите на Лига Европа и си изкараме наказание ще го получим след минимум 10 години?![]()
![]()
![]()
По-скоро ще важи, но вече в групите на Шампионска Лига догодина.
metodito написа:...Икономическата логика повелява, че отвяваме Никшич (имаме футболисти, които струват почти 4! пъти повече. И съответно получават повече от футболистите на Никшич). Футболната логика е обаче, че ние, феновете може да треперим до 90-та минута.И може да ни изгърбят като стой, че гледай.
Не ми хареса едно мнение на Панайотов как "нямало да имат проблем на реванша". Дано не излязат с тази нагласа. И дано са видели какво се случи на Рейнджърс, щото, който се смее последен... 3-1 въобще не е невъзможен за обръщане резултат.
Serafim написа:Въобще не трябва да вкарват гол домакините, защото ще се вдървят нашите. И без това нямаме треньор, който да им вдъхне увереност или с някаква тактическа мисъл да им помогне. Без двата гола на Мапуку щяхме цял мач да гледаме бой по топката и пасове назад и настрани.
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, honda и 21 госта