Берое (Стара Загора) - Левски (София) | 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Анкетата завърши на 12 мар 2017 16:34

Победа за Берое
19
28%
Равен
6
9%
Победа за Левски
44
64%

Общо гласове: 69

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София) | 12.03.2017 |

Мнениеот W84me » 12 мар 2017 17:01

ralka_levskarka написа:Мани загубата, ама не е нормално с удар и половина да ти вкарват, ти да имаш 5 и да не можеш да отбележиш. Как така?

Ами с Нар, Бабатунде, Сукуна, Огнянов, Костадинов (пропускам ли някой?) толкова. Много плява трябва да се маха за ПОРЕДЕН ПЪТ.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 12 мар 2017 17:03

Сега извода е следния. Това е най добрият мач на Левски от много време насам. Напълно контролирахме мача, играхме добре , но нямаме нападение , много слаб Анениджи , Нар, Огнянов, Краев, Костадинов Слаба игра и на Аниете. Браво на Митов, че се опитва да направи нещо , но това е материала с който разполага.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 12 мар 2017 17:04

ralka_levskarka написа:
W84me написа:Голям праз, че сме паднали от сателита на Ганчев, за тях това е мача на сезона, честита да им е победата и успех в борбата за оцеляване.

Мани загубата, ама не е нормално с удар и половина да ти вкарват, ти да имаш 5 и да не можеш да отбележиш. Как така?

Същатат ситуация както предния мач с ЦСКА-София,имаха куп положения а паднаха,всичко в България е тото.
Ако някой тук си мисли,че след победата над ЦСКА-София ,Левски ще полети е в голяма грешка,тепърва започва голямото падение.
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 мар 2017 17:05

W84me написа:
ralka_levskarka написа:Мани загубата, ама не е нормално с удар и половина да ти вкарват, ти да имаш 5 и да не можеш да отбележиш. Как така?

Ами с Нар, Бабатунде, Сукуна, Огнянов, Костадинов (пропускам ли някой?) толкова. Много плява трябва да се маха за ПОРЕДЕН ПЪТ.

Аз продължавам да си мисля, че всичките изброени от теб, освен Сукуна имат качества, обаче няма кой да ги развие. При сърбина, Нар беше доста дръпнал напред, както и Бабата. Топчо развали всички, опитвайки се да се прави на Конте, а Ники Митов, ами.. съжалявам, но според мен освен мотивация друго не може да им даде. Костадинов си беше идеален, преди да поиска увеличение на заплатата, станал е ебаси мърдата.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 12 мар 2017 17:05

W84me написа:

Проблема не е в играчите, просто клуба не става :mrgreen: ! Сигурен съм, че същите играчи в друг отбор ще играят добре!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 мар 2017 17:05

Откровено имаме някаква идея, но изпълнителите са прекалено големи дърводелци за каквото и да е. Огнянов няма точно центриране от миналата Нова година, Сукуна не пипна топката, Адениджи по-добре да не я беше пипал, същото се отнася за Нар и Костадинов.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 мар 2017 17:06

HardWork написа:Проблема не е в играчите, просто клуба не става :mrgreen: ! Сигурен съм, че същите играчи в друг отбор ще играят добре!

Ще играят добре да, но за местата между 8 и 14.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 мар 2017 17:07

demon777 написа:
ralka_levskarka написа:
W84me написа:Голям праз, че сме паднали от сателита на Ганчев, за тях това е мача на сезона, честита да им е победата и успех в борбата за оцеляване.

Мани загубата, ама не е нормално с удар и половина да ти вкарват, ти да имаш 5 и да не можеш да отбележиш. Как така?

Как не е нормално?
Срещу ЦСКА колко удара имахте?
Ще ти кажа само два и от тях дойдоха головете.

Ние Ви смляхме от положения и атаки и ви изпуснахме да Ви бием с 2 на 5
Ама е палачинката се обръща

Палачинки няма, има тото, а аз мача дори не го гледах :) . Целият репортаж, който изгледах беше вчера, смятай :lol: Единственото, което направих на мача бе да вляза в бета, за да се подготвя за второто полувреме на 19 коеф., жалко, че не изчаках повече. :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 мар 2017 17:08

MAXIMUS написа:
ralka_levskarka написа:

Сериозно ли, мозАк !?!? На мен ми прилича на един мач от миналата седмица . Еуфорията премина и пак сте си същите П....алячовци !

Мнението ми за въпросния "мач" може да го видиш по- нагоре ;) .

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 12 мар 2017 17:10

Трябва да оставиме Митов, да си направи селекцията от футболисти и тогава съм сигурен, че Левски ще изглежда по друг начин. На 100% ви гарантирам, че ако се даде шанс на Митов, ще имаме супер отбор до 1 година. Гаранция.

Върни се в “Левски”