Сензационно: Петрович напусна Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Сензационно: Петрович напусна Левски

Мнениеот Red Warrior » 22 окт 2016 23:34

Аз като ви казвах, че пернишкия "аристократ" е от един дол дренки с боклуците затрили ЦСКА - не ми вярвахте. Кефихте му се без да обръщате внимание на миналото му на доказан измамник от прехода. Този е в Левски не, защото е единствения перничанин фен на Левски, а защото го е задължил БХ да ви поеме за да му мине далаверата с Виваком. Само че той е само пощенска кутия и скоро ще си вземе милионите и ще си бие камшика. Абе като цяло е аватара на Шиши. Колкото до Люпко - този ви е единствения читав треньор от не знам колко време, и ако не беше той щяхте да сте 5-6 място макс с този отбор и неизплатени премии. Това, че ви е напуснал точно преди мача, предполагам е заради медицинското му изследване дошло едва вчера, а и предполагам, че е станало нещо, което е било последната капка. Иначе защо да остава лошо впечатление след като вие ще сте му последния клуб в кариерата? За къде ще реди планове, Гриши - Мриши, Домуси и тем подобни глупости? Предупреждавах ви да не се подигравате на ЦСКА, защото ви се готви същата гозба - не ме послушахте! Е сега гледайте какво ви чака... Пари, коли, трансфери, които треньора не ги ще, съдебни дела... Филма сме го гледали.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 окт 2016 23:41

THE G.A.M.E написа:Сега попрегледах хронологията на събитията.
Първо Петрович заявил пред НОВА ТВ ( преди мача с Берое ) ... Че напуска, защото е обиден на някои хора в Левски.
После, след двубоя, когато е притиснат от журналята казва, че не се сърди на никого и не обвинява никой.

Странна метаморфоза само в рамките на 2 часа ...

Между тези събития има един разговор с Гугутката и арменеца в съблекалните. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 окт 2016 23:44

Кашчей написа:
Thsmith написа:
TodorT написа:Абсолютно непрофесионално отношение от страна на Люпко да си тръгне час или ден преди мача. Можеше да изведе днес ЛЕВСКИ, да поиска среща с баш шефовете, да си подаде оставката след мача. Преди 1/2 година Стоев напускаше, но изведе отбора, а не си тръгна като мишка. Странно решение от страна на Петрович и с тези си действия падна в очите на много левскари. :oops:

Той си беше мишка по 25 часа дневно, като какъв да извежда отбора?
Люпко е много прав и се чудя как се вкара в тези проблеми на стари години. Тези циркове не ги заслужава, а ако това с премиите е вярно... тези ще излязат по зле от Батков.

Ама и вие сте прави де... Защо му е на Левски треньор като Люпко? Нали може да назначим някоя мишка като Стоев или направо да вземем овчата глава. После да се чудите защо сме 5 ти.

Имаш ли идея защо нито един сръбски отбор не се натиска за Люпко?

Нямам представа, никога не съм се интересувал от техния футбол. Предполагам, че голямо влияние има целите им. Те правят играчи, продават ги и изкарват пари. Люпко по скоро играе по системата на Моуриньо. Важно е днес да постигне резултат, а за утре или догодина ще се мисли като му дойде времето.

Както и да е. Аз съм голямо "магаре" по отношение на смяната на мнението. Когато харесам нещо, подкрепям го до край и обратно. Почти невъзможно е да ми се промени мнението. По тази причина не съм казал и една лоша дума за Гонзо макар да е правил грешки.
За мен отбора на Люпко от преди 15 тина години е най-силния Левски, който съм гледал. От момента на напускането му съм искал да се върне. При всяка треньорска смяна съм стискал палци за него. Е дочаках го да се върне макар и в края на кариерата си, но за съжаление не го оставиха да ни направи шампиони или поне да опита.
Друг няма да може да свърши тази работа.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 22 окт 2016 23:46

И каква стана тя?!

Веско Минев:

"Доколкото разбрах, има здравословни проблеми. Ще научим повече в понеделник. Не знам мотивите на Петрович. Не е за премиите, защото досега каквото са обещали, са го плащали. Оттук-нататък имаме уверението, че ще продължим да играем за премии. Това обаче не е най-важното."

Сръбската подлога на всичкото отгоре е решила и да плете интриги, преди да си тръгне!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 окт 2016 23:56

Не ми е ясно защо най-много негативи от създалата се ситуация отнася собственикът. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 22 окт 2016 23:57

futbolqga написа:И каква стана тя?!

Веско Минев:

"Доколкото разбрах, има здравословни проблеми. Ще научим повече в понеделник. Не знам мотивите на Петрович. Не е за премиите, защото досега каквото са обещали, са го плащали. Оттук-нататък имаме уверението, че ще продължим да играем за премии. Това обаче не е най-важното."

Сръбската подлога на всичкото отгоре е решила и да плете интриги, преди да си тръгне!

Съмнявам се да е писал лъжи в писмен вид. По-скоро Минев говори това, което смятач, че в негова полза и в полза на клуба. И правилно - не е добре да се раздухват неща от съблекалнята, така че сега нека замажат. И Петрович е попресолил манджата да каже всичко, но според мен пък е истина.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2016 23:58

futbolqga написа:И каква стана тя?!

Веско Минев:

Не си подчертал основното:
Оттук-нататък имаме уверението, че ще продължим да играем за премии. Това обаче не е най-важното."
:!: :!: :!:
А най-важното е да се играе за Левски!!! Така,както го прави един испанец,например...

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 23 окт 2016 00:05

Люпко е дърта ***** и знае как да помогне на брат си от микре. Хващам се на бас че следващия треньор на лицеск ще е именно той. В най скоро време. Правилно някой преди мача писа че пияндето ще ни предаде
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 23 окт 2016 00:06

Бекъма написа:Люпко е дърта ***** и знае как да помогне на брат си от микре. Хващам се на бас че следващия треньор на лицеск ще е именно той. В най скоро време. Правилно някой преди мача писа че пияндето ще ни предаде

Ти ако искаше да помогнеш на Микре, щеше да напуснеш или да останеш да саботираш процеса отвътре? Полудяхте с тоя Ганчев. Не виждам проблем в това Люпко да обича Левски и да е "брат" с Ганчев. Ганчев го очернихте повече от Домуса, а реално Ганчев не е правил мръсно на Левски... освен спасявайки ЦСКА. А Домусчиев убива всичко по пътя си, но вие все Микре, Микре... Май наистина повече мразите ЦСКА, отколкото обичате Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 окт 2016 00:10

Altarf написа:
Бекъма написа:Люпко е дърта ***** и знае как да помогне на брат си от микре. Хващам се на бас че следващия треньор на лицеск ще е именно той. В най скоро време. Правилно някой преди мача писа че пияндето ще ни предаде

Ти ако искаше да помогнеш на Микре, щеше да напуснеш или да останеш да саботираш процеса отвътре? Полудяхте с тоя Ганчев. Не виждам проблем в това Люпко да обича Левски и да е "брат" с Ганчев. Ганчев го очернихте повече от Домуса, а реално Ганчев не е правил мръсно на Левски... освен спасявайки ЦСКА. А Домусчиев убива всичко по пътя си, но вие все Микре, Микре... Май наистина повече мразите ЦСКА, отколкото обичате Левски.

Ти,май,си забравил времето,когато Ганчев купуваше титли за Литекс???
И биеше съдии на мачове с Левски???

Върни се в “Левски”