Бях се нагласил да ходя в Пловдив, ама яли са лук! Да ходят там всички плужеци, дето оплюха Стоев и приветстваха идването на спиртомера, който успя да постигне феноменална серия-без победа в първите си 5 мача с Левски!
Докато този е треньор, аз на мач няма да стъпя.
Баста.
ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 19:00 / Неделя
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
modor написа:Мачкаме
Я, пак...

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- Red Warrior
- Контакти:
защо написа:4akala написа:И в реванша срещу Марибор и днес не играем преса.Никаква агресия в играта.Незнам това тактика на треньора ли е или резултат от слабата работа на кондиционния треньор Перота.Вижда се ,че не можем да ходим по терена.Марибор бяха готови окъпани,а те играят защитно.Днес същата работа,да не пресираш отбора на Монтата,за мен е трагично и тотално сгрешена тактика или лоша физическа потготовка.Люпко все още няма победа начело на Левски,ако не постигне такава до мача с Лудогорец най-добре е да си ходи там от,където е дошъл!(от прегръдките на микренското джудже)
Той Люпко беше преценил колко усилия са необходими за Монтана, Левски си контролираха играта, ама като нямаш никой отпред да вкара.
Монтана имаха 2 100% положения. Ако и те имаха кой да вкара...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Видяхте ли последиците на отбора на прехваления Стоев и Гонзо?
Ментетата, които довлякоха?
Нека им се радват.
Това не са футболисти, това са малки , усмихнати котарачета.
Ментетата, които довлякоха?
Нека им се радват.
Това не са футболисти, това са малки , усмихнати котарачета.

Днешната игра беше напълно достатъчна за спечелването на мача, но нямаше кой да вкара топката във вратата, а възможности не липсваха. Така че Петрович няма кой знае каква вина, особено с този осъкатен състав. Разполагаше с един футболист на пейката, който можеше да промени нещо, и той го пусна още на почивката. Да, може би не беше много правилно да се извади точно Аниете, но не това попречи, нито пък някакви тактически грешки.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
И защитници си има брата на микренския!!!!
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Tommi написа:Днешната игра беше напълно достатъчна за спечелването на мача, но нямаше кой да вкара топката във вратата, а възможности не липсваха. Така че Петрович няма кой знае каква вина, особено с този осъкатен състав. Разполагаше с един футболист на пейката, който можеше да промени нещо, и той го пусна още на почивката. Да, може би не беше много правилно да се извади точно Аниете, но не това попречи, нито пък някакви тактически грешки.
А защо извади Аниете, най-креативният и добър в момента играч на Левски? Да не би Левски да вземе да бие и така да застраши похода към незнамсикоя на аверчето си? Класически треньорски тактически грешки+класически неадекватни смени. Петрович и Пелето трябва да бъдат махнати моментално, ако не искаме да станем наложница и на оранжевите, а не само на резаците, каквито сме от няколко години.
Последна промяна от Der Schmarotzer на 31 юли 2016 22:28, променено общо 1 път.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
- Cheradonna
modor написа:Някои хора вече са на банановите острови. Ако продължавате в същия дух...... ще има и нови посетители.
Браво така и трябва,само ако и нашите модератори беха така,ех!
А мача беше слаб та слаб,очаквах малко повече в интерес на истината,но пък ме изненадаха приятно монтана.

https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

- Синьо сърце
- Контакти:
Е, кво да ми хареса? На ходом и с ръце на кръста-толкоз. Прост треньор, крепящ се на стара слава и 4X100 до обед, а пускането на Венци и Тунде заедно беше върхът! Посещаемостта е логична, селски мач няма кой да иде да гледа.
Единствено ме е яд, че Станислав не я вкара тая накрая-тва лапе заедно с Кабов са ми любимци, те са първата генерация от новата работа на школата. Трябваше да я дръпне и да пердаши с десния крак, но нейсе...опит си трябва за таз работа!
Между впрочем всички мачове от кръга бяха много селски и под всякаква критика като качество. Щом аз, дето гледам и толерирам БГ футбол се отчаях, а малкия, дето седи и гледа всеки мач, който се излъчва, заяви: ебаси тъпотията!, заеби...
Рестарт, как ли пък не...
Единствено ме е яд, че Станислав не я вкара тая накрая-тва лапе заедно с Кабов са ми любимци, те са първата генерация от новата работа на школата. Трябваше да я дръпне и да пердаши с десния крак, но нейсе...опит си трябва за таз работа!
Между впрочем всички мачове от кръга бяха много селски и под всякаква критика като качество. Щом аз, дето гледам и толерирам БГ футбол се отчаях, а малкия, дето седи и гледа всеки мач, който се излъчва, заяви: ебаси тъпотията!, заеби...
Рестарт, как ли пък не...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Голяма игра, голям отбор и голяма публика 2 000 човека макс. Сезона приключи преди да е почнал
Както няколко пъти споменах до сега набирахте се в интернет до първите 3 мача и до там. После по-тихи от водата по-ниски от тревата
Айде честита втора половина в класирането

Както няколко пъти споменах до сега набирахте се в интернет до първите 3 мача и до там. После по-тихи от водата по-ниски от тревата

Айде честита втора половина в класирането