run1973 написа:Ами за кво ги пускате тези безмислени анкети.
Тези анкети са за нас феновете на Левски. Вие етрополците не знам какво правите тук.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
run1973 написа:Ами за кво ги пускате тези безмислени анкети.
korteneca написа:run1973 написа:Ами за кво ги пускате тези безмислени анкети.
Тези анкети са за нас феновете на Левски. Вие етрополците не знам какво правите тук.
run1973 написа:korteneca написа:run1973 написа:Ами за кво ги пускате тези безмислени анкети.
Каквото и 80% от подуенците, в темата за ЦСКА от 1 година.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
ММ1914 написа:run1973 написа:korteneca написа:run1973 написа:Ами за кво ги пускате тези безмислени анкети.
Каквото и 80% от подуенците, в темата за ЦСКА от 1 година.
Ти нали си от Ловеч - Етрополе-ЦСКА 1948 - 4 титли, какъв е проблема за теб припознавачо?
korteneca написа:run1973 написа:Ами за кво ги пускате тези безмислени анкети.
парци написа:Не само Левски трябва да напусне първенството - всички отбори въобще трябва да напуснат "шапката" на БФС.
Тотален рестарт му е майката, а не някакви измислени Междугалактически лиги.
парци написа:Не само Левски трябва да напусне първенството - всички отбори въобще трябва да напуснат "шапката" на БФС.
Тотален рестарт му е майката, а не някакви измислени Междугалактически лиги.
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG, shampi, tmanolov и 18 госта