Иначе неприятното,че за кой ли път Йоргачевич показа,че май мястото му не на титулярен вратар на Левски. И преди бях писал ,че е доста неуверен при центриранияат-това е очевидно за всеки и когато пред него няма двама високи централни защитници да обират високите топки, ние сме много уязвими. Не може 40-метрово меко центриране към гранцата на малкия пенал и да стоиш на голлинията- ами висок си около 190 и имаш право да играеш с ръце-какво правиш на голлинията. И това е при всяко центриране общо взето откакто е дошъл при нас.
За мен трябва много сериозно да помислим за нов вратар- за мен Ал Харуби е добра опция.
За мен първото полувреме имаше някаква наченки на някаква техническа постройка- не че ми хареса особено. За мен тази постройка ми се видя доста демоде- някъде от средата на 80-те и постройката на националния отбор при гостуванията по времето на Иван Вуцов с неговото "пакетно придвижване" . Една схема ,която може и да донесе някакъв частичен успех в ЕКТ ,но ако така ще играем следващото първенство не съм голям оптимист. Аз приех позитивно идването на Люпко,но по този начин няма да стане.Сега ясно ,че от самолет се вижда ,че В.Минев просто няма място в центъра на защитата. Между другото прави много лошо впечатление,че физическата форма М.Карнер(днес не игра) и С.Лукин е паднала много. За мен трябва да помислим със сигурност за един сериозен класен ценрален защитник, а С.Лукин да мине отдясно. Все пак в този мач целия отбор игра с някаква експериментална формация и не трябва да прекляваме с критиката за мач без значение. Да кажем философски,че при един експеримент негативния резултат е по-полезен от положителния.
Знам че след такъв мач може да звучи неуместно , но сънувах,че в следващия шампионат Левски ще играе още по централна роля и ще бъде сериозен кандидат за титлата, много често сънищата ми се сбъдват