Берое (Стара Загора) - Левски (София) | 2:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

honda
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София) | 2:1 FT

Мнениеот honda » 28 май 2016 20:25

Много слаб мач на нашите,разбирам че мача нямаше никакво значение. Но имах чувството,че нашите са излезли едва ли не насила да играят. Общо взето с изключение на Нар май другите бяха излезли на терена едва ли не с желание мача да свърши колкото се може по-бързо.
Иначе неприятното,че за кой ли път Йоргачевич показа,че май мястото му не на титулярен вратар на Левски. И преди бях писал ,че е доста неуверен при центриранияат-това е очевидно за всеки и когато пред него няма двама високи централни защитници да обират високите топки, ние сме много уязвими. Не може 40-метрово меко центриране към гранцата на малкия пенал и да стоиш на голлинията- ами висок си около 190 и имаш право да играеш с ръце-какво правиш на голлинията. И това е при всяко центриране общо взето откакто е дошъл при нас.
За мен трябва много сериозно да помислим за нов вратар- за мен Ал Харуби е добра опция.
За мен първото полувреме имаше някаква наченки на някаква техническа постройка- не че ми хареса особено. За мен тази постройка ми се видя доста демоде- някъде от средата на 80-те и постройката на националния отбор при гостуванията по времето на Иван Вуцов с неговото "пакетно придвижване" . Една схема ,която може и да донесе някакъв частичен успех в ЕКТ ,но ако така ще играем следващото първенство не съм голям оптимист. Аз приех позитивно идването на Люпко,но по този начин няма да стане.Сега ясно ,че от самолет се вижда ,че В.Минев просто няма място в центъра на защитата. Между другото прави много лошо впечатление,че физическата форма М.Карнер(днес не игра) и С.Лукин е паднала много. За мен трябва да помислим със сигурност за един сериозен класен ценрален защитник, а С.Лукин да мине отдясно. Все пак в този мач целия отбор игра с някаква експериментална формация и не трябва да прекляваме с критиката за мач без значение. Да кажем философски,че при един експеримент негативния резултат е по-полезен от положителния.
Знам че след такъв мач може да звучи неуместно , но сънувах,че в следващия шампионат Левски ще играе още по централна роля и ще бъде сериозен кандидат за титлата, много често сънищата ми се сбъдват ;)

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 май 2016 20:36

futbolqga написа:
Мистри написа:
THE G.A.M.E написа:
Мистри написа:
Настоящите играчи са "рожби " на ?

Аз нямам на предвид, че настоящите ни играчи са слаби.
Не са кой-знае какво, но за родните стандарти... След като се надиграват с 20 милионната селекция на Разград, бива.
Стават и за 1,2 кръга в Европа, при известни условности ( жребий, късмет в двубоите, лоша форма на съперник и т.н. ) ... Но тези играчи трудно ще се "раздадът" за сърбина.
Т'ва е.

Дано бъркам ( предполагам Петрович ще води тима в Европа ) ... Никога не бих пожелал загуба на любимият тим, но така ги виждам нещата.
Не че ако подменим 7-8 човека, които видимо играха ганкиното в последните два мача, ще мачкаме в Европа ( все пак знаем кой ще прави селекцията ) ... Но и това е вариант.

Сега, да те попитам.вие привърженици на Левски ли сте или на "сърбина", "миньорецо", "сухия" , " жадното", кокала, протезата,...?

Привържениците на Левски, сме тези, които ви казвахме какво ще се случи, ако некадърник като Петрович смени Стоев. Ако го бяха сменили с Мъри - гласа нямаше да ни чуеш.

А сега, с право казваме на всичките, които ревяха за сърбина, че те са причината Левски, към настоящия момент, да играе като жалко селско отборче. И ще продължим да го повтаряме, докато Тонев не хване за ръчичка Гонзо и сръбската мастия, и не си заминат завинаги от Левски. Защото на нас, за разлика от феновете на деменцията, ни пука за Левски. Пука ни и ни е неприятно, когато Левски играе като аматьорски отбор. И няма да спре, да ни пука.

Би ли ми обяснил как ще се махне Тонев - все пак е собственик(поне на книга). може да не го харесвам особено ,но все пак трибуната си е негова заслуга може и да е ПР акция, но трибуната ще я има и след него. За мен просто трябва да спре да си мисли че разбира от футбол и да се меси в спортно техническите въпроси.
Все пак едва ли точно Люпко е виновен ,че Йоргачевич повече се интересуваше от кепето си отколкото да пази вратата или че нашите защитници при 5 (повтарям 5 центрирания) на границата на малкия пенал въобще не се опитваха да играят с топката и оставяха играчи на Берое да играят необезпокоявани с топката.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 28 май 2016 20:37

Иво Тонев вън от Левски !

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 28 май 2016 20:40

Спомням си и истинското игрище на Левски. То беше на мястото на сегашния национален стадион “Васил Левски”. Една алея го отделяше от тогавашния национален стадион “Юнак”. Първо разрушиха игрището на Левски, а малки по-късно и “Юнак”. Спомням си стадиона на Левски – имаше една трибуна, която се намираше от страната на Перловската река, беше доста голяма. Въобще стадиона го помня като голяма постройка. Маже би защото на децата сградите им се виждат по-високи и големи. Игрището беше от сгурия. Там съм гледал Кардашев, Хранов. И след това – някъде 1949-1950 година, това игрище изчезна. Не знам как са го взели тогава – вероятно с някакъв държавен акт. Репресивен, разбира се. Сигурно са го национализирали. През 1947 година беше приет Законът за национализацията. Левски тогава не беше на мода сред новите управляващи. Водеше се като отбор на буржоазията. И стадиона отнеха, и името на Левски също. Станахме Динамо. И ни дадоха някакво игрище в едно дере зад кино “Петър Берон”. Там ни натириха. Игрище “Динамо” беше една дупка – боклуците на кв. “Иван Вазов” се изхвърляха там, на края на София. После ни пратиха в Подуяне, на “Герена”.

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 28 май 2016 20:44

balef написа:Иво Тонев вън от Левски !

Тонев и Гонзо бавно и последователно унищожават Левски !!! :idea:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 28 май 2016 20:46

honda написа:Би ли ми обяснил как ще се махне Тонев - все пак е собственик(поне на книга). може да не го харесвам особено ,но все пак трибуната си е негова заслуга може и да е ПР акция, но трибуната ще я има и след него. За мен просто трябва да спре да си мисли че разбира от футбол и да се меси в спортно техническите въпроси.
Все пак едва ли точно Люпко е виновен ,че Йоргачевич повече се интересуваше от кепето си отколкото да пази вратата или че нашите защитници при 5 (повтарям 5 центрирания) на границата на малкия пенал въобще не се опитваха да играят с топката и оставяха играчи на Берое да играят необезпокоявани с топката.

Колега, тази трибуна ще се изплаща, докато съм жив, и Тонев може само тихичко да се радва, че не го пребихме с камъни, през годините, в които ни лъжеше относно всичко покрай строежа. Ако беше осигурил финансиране, да кажем от еврофондовете или от спонсори - щеше да има някаква заслуга. Но сега - за каква заслуга говорим?

А ми е интересно, ако не Люпко, то кой е виновен? Ние в първи клас играехме тактически по-грамотно, отколкото Левски в последните си два мача.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 май 2016 20:47

Pragmatichen написа:Пичове, каквото и да ми говорите, да водиш на Герена на Локо Пд с 2:0 и да те обърнат 2:3 с гол в 90 мин, си е ТОТО!
Да пуснеш на Славия в 90-та мин, когато коеф. за Славия беше 34.00, си е отново ТОТО.
Като и двата гола на Локо и Славия хем падат в 90 мин, хем в абсолютно идентични ситуации.
Да поведеш на Берое и второто полувреме да ти вкарат 2 гола за 3 минути и мачът от 68 мин до края "заспива" така, си е ОТНОВО ТОТО!
И от тези мачове се изкараха ЛУДИ ПАРИ, гарантирам ви!
Единствен мач, в който нямаше ТОТО от последните 4 мача на Левски, беше гостуването на Пирин, където просто отборът игра за бенефис на Стоев, от уважение, всичките други 3 мача на Левски, със Локо Пд, Славия и Берое бяха ГРУБО МАНИПУЛИРАНИ И УРЕДЕНИ!
Първия симптом, че са изкарани много пари, ще бъде това, че това лято в Левски ще се купят за първи път футболисти не свободни агенти, а с трансферна сума..с ПАРИ.
Просто така ще се купят играчи, и ще се плащат вноските по стадиона.
Защото и на малките деца е ясно, че Тонев и Гонзо пари нямат!
Другото сигурно нещо е, че Стоев бе махнат, защото не искаше да участва в този ТЕАТЪР и тези обръщалки 2:0 - 2:3 и 0:1 - 2:1 днес.
А както добре знаем от неговите 10000 връщания в Литекс, Люпко Петрович е продажна мастия и на тези години срещу съответните пари от уговорени мачове, го боли главата за Левски, за отбора и за феновете.
ТЪЖНАТА ИСТИНА Е ТАЗИ, ЛЕВСКИ ЦЯЛ СЕЗОН НЯМА МАЧОВЕ, В КОЙТО ДА ГУБИ С ОБРЪЩАЛКА НА ПЪРВО-КРАЕН, А СЕГА В 3 МАЧА ТОЛКОВА ОЧЕВИДНО ОТБОРЪТ ПОЛЯГА, ЧЕ ЛИЧИ ОТ 100 КМ.
Освен това, говорите тук за бойкот, бойкот е когато падаш с 3:0, 4:0 и т.н., това е бойкот, а когато си повел и после за 3 мин те обръщат второто, вече не е бойкот, а ТОТО!
И ако има някои, които да обявяват бойкот, това трябва да са феновете на Левски, на маймуни правят хиляди фенове, обичащи отбора, и всеки си трае, НИКАКВА ПОСЕЩАЕМОСТ, НИКАКВА ПОДКРЕПА, МОЩНО ОСВИРКВАНЕ И ДА ВИДИМ ДАЛИ ТОНЕВ И ГОНЗО НЯМА ДА СЕ МАХНАТ, ПРИ ТАКАВА ВСЕОБЩА ОМРАЗА КЪМ ТЯХ.
Това е пътят, махна се Батков, сега е време и на Тонев и Гонзо.
В момента това не е Левски, а отбор, който продава мачове, като долнопробна ку*ва.
Така ли ще се изплаща стадиона, ще се плащат заплати, ще се купуват играчи и ще се преследват цели в ЛЕ?
ВСИЧКИ ФЕНОВЕ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ И ДА РАЗКАРАТ ТОНЕВ И ГОНЗО, ТЕЗИ СЪСИПАХА ОТБОР НА 102 ГОДИНИ!!!
Ако се вдигнат от гроба Соколов, Гунди и Котков и видят какво става с любимият им отбор...не ми се мисли :(
Тонев прави същото с Левски, което правеше Коко Динев с Локо Пд и Гигов в Локо Сф.
За Венци и Славия пък е излишно да се говори :(

Може ли да ми кажеш къде точно мога да заложа за мач на Левски , така че да взема печалба повече от 50 000 евро?
Така ли не се научихте големите спецове по тото ,че максималната печалба която може да се вземе от български мач е 50 000 евро, а максималните фонд за български мач е 250 000 евро.
Знам кои са "хората" и ти казвам ,че за тях 100 000 лева не са нещо кой знае какво- една много добра вечеря .
А на някой не му ли минава мисълта ,че тези загубени по този елементарен начин точки следващия шампионат може да се върнат ;)
Справка един мач ,който се игра преди точно 52 седмици и колко точки взехме от този отбор през току що завършилия шампионат.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 28 май 2016 20:53

honda написа:
Може ли да ми кажеш къде точно мога да заложа за мач на Левски , така че да взема печалба повече от 50 000 евро?
[/quote]

При Pragmatichen. :mrgreen:
Изображение

Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 май 2016 20:58

eddie написа:
balef написа:
eddie написа:
balef написа:
HardWork написа:
Мистри написа:
По малоумно е да си фен на некви , които сливат, вливат, крадът, не плащат, но да ти го натякваме? :lol:

Еми тогава си много малоумен :roll: фен си на Левски - Спартак София, който 20 години не плащаше осигуровки и данъци, не плащаше наеми, където се изпраха камара мръсни пари, отбор който очевидно продава мачове (играе черно тото), отбор системно подпомаган от властта с държавни пари и спонсори :mrgreen: ! Я разкажи за баскетболния Левски, който си направи ново дружество, слея се, и сега си играе, без да е платил и стотинка? ...
Ние си се радваме на успехите, които напоследък са повече от вашите, което не ми изглежда хич малоумно, а резонно :mrgreen:

Розов другар прочети малко историята и ще разбереш, че вашите комунистически бащи които ви създадоха през 1948 година по-съветски образец прилепиха към Левски София отбора на Спартак София и за благодарност ни взеха и стадиона в центъра на София.

А какво прилепиха към ДСО Динамо та ги "припознахте" така безсрамно месец след закриването на Левски?

След като през 50-те години КОМУНИСТИЧЕСКАТА СГАН прекръстиха синия отбор на Динамо, отнеха му стадиона, наложиха му 12-годишна суша без титла и въпреки това видяха, че левскарската идея е непобедима, червените идеолози смениха тактиката. Обединиха ни с отбора на ченгетата, за да настроят хората срещу сините. Не закъсняха и оперативните разработки. Инсценира се скандалът в Стара Загора, след който освен елиминирането на неудобни за властта персони се получи и така желаният ефект – настройване на неутралните привърженици срещу Левски.

Левски не е преименуван, а закрит с решение на 27.08.1949г. Имате си Уики, имате си документа, чети!
ДСО Динамо е създаден с указ на БКП месец по-късно, на 27.09.1949г, обаче си го припознавате най-безсрамно.

Стадион в Центъра никога не сте имали, винаги е бил общински- една ливада с 2 реда пейки и съблекалня с размерите на автобусна спирка. Не искахте Спартак, обаче им взехте 7-те национала, взехте пагоните и парите на МВР. Нямате нищо общо с тях, обаче заграбихте Раковски, ушев ви плаща всички сметки на държавния Герена, наведохте се на всеки, които си поиска. За една козирка ще заприличате на магистрална труженичка с 20 годишен стаж.. и ще ми говорите за чест и достойнство. Палячовци.. :lol: :lol:

Би ли ме светнал кои са тези 7 национали на Спартак София,които дойдоха при нас?
Реално титуляр в националния отбор беше само Бобата Жечев. Епизодични прояви в националния отбор имаха М.Гайдарски и Митков (Шопа) . П.Панов си беше талант ,но в онзи момент беше още ученик , той започна да играе в националния след СП в Мексико. Аладжата дойде при нас доста преди обединението.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 май 2016 21:12

futbolqga написа:
honda написа:Би ли ми обяснил как ще се махне Тонев - все пак е собственик(поне на книга). може да не го харесвам особено ,но все пак трибуната си е негова заслуга може и да е ПР акция, но трибуната ще я има и след него. За мен просто трябва да спре да си мисли че разбира от футбол и да се меси в спортно техническите въпроси.

Колега, тази трибуна ще се изплаща, докато съм жив, и Тонев може само тихичко да се радва, че не го пребихме с камъни, през годините, в които ни лъжеше относно всичко покрай строежа. Ако беше осигурил финансиране, да кажем от еврофондовете или от спонсори - щеше да има някаква заслуга. Но сега - за каква заслуга говорим?

А ми е интересно, ако не Люпко, то кой е виновен? Ние в първи клас играехме тактически по-грамотно, отколкото Левски в последните си два мача.

Би ли ни светнал как може да се намерят пари от еврофондове за другите сектори?
Би ли ни светнал как се намират десетки милиони от спонсори- явно си нямаш идея какво значи спонсорство в България - много щедрите ни спонсори от ВТБ давах по 1,5 млн евро на година, М тел по 500 хил евро, преди да се появат ВТБ по 1 млн евро ако влезнем в групите на ЛЕ.
Просто някои от сегашните спонсори дават по 100-150 хил евро .
Стдиона беше планиран при положение ,че нещата с Газпром бяха практически договорени -по 4,5 млн евро на година без бонуси за участие в групите на ЕКТ. Но по независещи от нас обстоятелства Южен поток пропадна.
Може и да не ми е много приятно,но това че финансовото състояние на Левски се стабилизира се дължи в не малка степан и на Иво Тонев.
В последните години на Батков имахме разходи от порядъка на 10 млн лв , а приходи от 3-4 млн . Реално бяхме безкрайно близко до фалита.
Иначе по темата за мача, не съм очарован от схемата на Люпко,но определено някои играчи за да не каже всички практически не играха . Не е работа на играчите те да решават кой ще им бъде треньор. Съмнявам се ,че във фирмата в която работиш някой те пита кой да ти бъде началник. Не много добре играчите да са в толкова добри отношения с един треньор(С.Стоев) с който реално нищо не спечелиха. В никакъв случай не искам да омаловажавам направеното от Ст.Стоев -напротив за мен той свърши много добра работа в Левски , оценката му за работата му според е добра или много добра,но в никакъв случай отлична.
Последна промяна от honda на 28 май 2016 21:23, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”