Левски (София) - Ботев (Пловдив) |3:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) |3:0 FT

Мнениеот sin4ec » 09 апр 2016 23:39

Player написа:Най-накрая класичесса победа! С малко повече късмет и шанс можеше да повторим успеха на Монтана, но нищо. И докога ще блокират бул.Вазов заради фвърчащата перушина? Ще спират там навсякъде по булеварда с колите си., Как така стават тези неща... Така ще може ли и за феновете на Левски, а на си търсят места между блоковете.

Е, ние толкоз години си спираме между блоковете, аз си имам три местенца шпионски... :) Модоре, кво те боли( ако не е тайна), че аз вчера пообърнах глезена и днес покуцуках малко, на равното иди-дойди, ама качването и слизането по алеята на В сектор ми беше бая зор и бая псувни чуха храстите там. Случва се и това. :(
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 апр 2016 23:41

TodorT написа:Честита победа! Заслужена радост за феновете, футболистите и треньорите! В този мач видяхме къде е най-силен Прохазка, а много хубаво се видя и ролята на Костадинов! Към момента той е най-добрият ни халф в средата на терена. Краев.... не знам има ли смисъл да го коментираме. Ман Сити, Юве и не знам си кой него ли са гледали ?! Ако дадат някой лев още на първия самолет да го товарят. Да не стане така, че след няколко години да се разделим по взаимно съгласие :oops:

Споко пич, още на лятото в накой средняк за между 200-500 х. евра., все пак на визитка го докарва.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 апр 2016 23:46

sin4ec написа:
Player написа:Най-накрая класичесса победа! С малко повече късмет и шанс можеше да повторим успеха на Монтана, но нищо. И докога ще блокират бул.Вазов заради фвърчащата перушина? Ще спират там навсякъде по булеварда с колите си., Как така стават тези неща... Така ще може ли и за феновете на Левски, а на си търсят места между блоковете.

Е, ние толкоз години си спираме между блоковете, аз си имам три местенца шпионски... :) Модоре, кво те боли( ако не е тайна), че аз вчера пообърнах глезена и днес покуцуках малко, на равното иди-дойди, ама качването и слизането по алеята на В сектор ми беше бая зор и бая псувни чуха храстите там. Случва се и това. :(

Ние спираме в близост до 44-то училище. Там почти винаги си намираме място. Дископатия ме мъчи мен. Има периоди в които едвам се движа. Днес почти се бях отказал да ходя. Ама сърце не ми дава.... :oops:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 09 апр 2016 23:49

Много тихи днес, да не ви се намокриха перата? :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 апр 2016 23:59

modor написа:Ние спираме в близост до 44-то училище. Там почти винаги си намираме място. Дископатия ме мъчи мен. Има периоди в които едвам се движа. Днес почти се бях отказал да ходя. Ама сърце не ми дава.... :oops:

То е далече 44-то, ама щом там сте си харесали.
[offtopic]Взимай мерки отсега, квото може там-бани, лечения, щото...с годините става проблем. Баща ми така си я влачи таз дископатия без лечение, сега от седмица не може почти да става и ще го оперират другата седмица. Верно, на 73 е, ама...[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 апр 2016 00:04

sin4ec написа:
modor написа:Ние спираме в близост до 44-то училище. Там почти винаги си намираме място. Дископатия ме мъчи мен. Има периоди в които едвам се движа. Днес почти се бях отказал да ходя. Ама сърце не ми дава.... :oops:

То е далече 44-то, ама щом там сте си харесали.
[offtopic]Взимай мерки отсега, квото може там-бани, лечения, щото...с годините става проблем. Баща ми така си я влачи таз дископатия без лечение, сега от седмица не може почти да става и ще го оперират другата седмица. Верно, на 73 е, ама...[/offtopic]

[offtopic]Какви ли не мерки взимам.... ама това ще си го влачим цял живот. Хайде стига сме писали за болежки :)[/offtopic]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iKJB6L2vVfY[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 10 апр 2016 00:14

Да видим тогава за Лудогорец, що за паркинг ще има при алеята. Уж паметник щяло да има и да прецака нещата, но ще видим. Ако няма достатъчно, да разрешат от двете страни на Вазов да се спира на платното, кактото днес можеше за жълтите. И да има една лента за тролея да минава и от двете страни на реката. Това ще е много добре, докато пуснат метрото.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 10 апр 2016 00:14

Играхме добре, вкарахме доста, можехме повече! Най - хубавото е, че тия папагали продължават да падат на Герена безусловно. Ники Костов може би искаше да чува песента на "Сънчо" или нещо на Спайс Гърлс?! Точно така за тези жълтури!
Момчета ( вие ще се познаете), и днес ли намерихте за какво да сте недоволни? При 3:0, без 2ма основни футболисти ( и двамата в центъра), наличие на помия, изливаща се от всякъде ежеминутно. Е, не е сериозно. Страхотен Роман, прецизен Минев и вездесъщ Жоро Костадинов. Надявам се повече хора виждат как Венци "бие" противника по целия терен в 80тата минута, а и взе, че вкарва.... как смее?!
Страхотен сектор днес!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 10 апр 2016 00:16

sin4ec написа:
modor написа:[offtopic]Другия път няма да ходя на мач. (Нищо че днес ходих въпреки, че изпитвам адски болки.) А ще видя през цялото време за да трия лайна.[/offtopic]

Да, бе-няма да ходиш, заради няколко да не казвам какви. Отиваме си там, сектора ще се открива, малко да се поусмихнем-нещо хубаво се случва, дерби е...
Извинявам се на всички тук за изпуснатите нерви( без споменатите ренегати), но наистина ми дойде вповече. Следващите дни ще направя една тема, за всичко около Левски този шампионат-как започна, при какви условия, как се разви, и особено за Стоев-как и при какви условия работеше. Ще се постарая да е пълна и безпристрастна, както за доброто, така и за грешките. Има много неща, които не се споменават и трябва да се кажат. Сега му гледам изказването - ми той човека го каза-кат съм тъжен-що съм тъжен. Като се усмихвам-защо се усмихвам. Някой да го попита как се е чувствал, когато 5 месеца миналата пролет той и играчите му не взимаха заплати, а?
Стоев направи грешки,( кой ли не прави? ), но това отношение към него е позорно и гнусно!

Подкрепям напълно. И за Стоев, и за темата. На тези интернет-кресльовци трябва да им се запуши устата и да се обясни, че най-голямата виновник, за състоянието на отбора, е безпаричието.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 10 апр 2016 00:25

emigo73 написа:
sin4ec написа:
modor написа:[offtopic]Другия път няма да ходя на мач. (Нищо че днес ходих въпреки, че изпитвам адски болки.) А ще видя през цялото време за да трия лайна.[/offtopic]

Да, бе-няма да ходиш, заради няколко да не казвам какви. Отиваме си там, сектора ще се открива, малко да се поусмихнем-нещо хубаво се случва, дерби е...
Извинявам се на всички тук за изпуснатите нерви( без споменатите ренегати), но наистина ми дойде вповече. Следващите дни ще направя една тема, за всичко около Левски този шампионат-как започна, при какви условия, как се разви, и особено за Стоев-как и при какви условия работеше. Ще се постарая да е пълна и безпристрастна, както за доброто, така и за грешките. Има много неща, които не се споменават и трябва да се кажат. Сега му гледам изказването - ми той човека го каза-кат съм тъжен-що съм тъжен. Като се усмихвам-защо се усмихвам. Някой да го попита как се е чувствал, когато 5 месеца миналата пролет той и играчите му не взимаха заплати, а?
Стоев направи грешки,( кой ли не прави? ), но това отношение към него е позорно и гнусно!

Подкрепям напълно. И за Стоев, и за темата. На тези интернет-кресльовци трябва да им се запуши устата и да се обясни, че най-голямата виновник, за състоянието на отбора, е безпаричието.

Не виждам нишо кой особено в коментарите сега, но може да има изтрити. Но всеки има право на мнение. Мое е, че куп ръководни грешки от около десетилетие насам, доведоха до настоящата ситуация и логично и до безпаричието.

Върни се в “Левски”