Черно Море (Варна) - Левски (София)| 0-2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

КироВарна
Контакти:

Re: Черно Море (Варна) - Левски (София)|27.02.2016г. 13:00ч.

Мнениеот КироВарна » 26 фев 2016 09:29

wilge написа:
Мляко с ориз написа:
AN71 написа:
Мляко с ориз написа:
TristaNNN написа:Не знам какво им се връзвате на разните провокаторчета тук. Ще рече човек, че на тия сме им абонати, ама ако извадя една статистика за последните сезони, ще стане страшно весело. :)
Просто провинциалните отборчета са така преди всеки мач с нас - много добри, много надъхани ама пустия му съдия значи ... После има нашиваме 2-3 парцала отзаде и тишина до следващата среща с нас, след което се почва старата песен за съдията на нов глас.

Тристан и Изолда - Черно море няма как да е провинциален отбор колкото и да ти ср иска. Варна, Бургас и Пловив не са провинции шопска главо - провери в чичко ти гугул що е то провинция. Отделно, че Варна е морска столица, а ЧМ в момента единствен отбор от града в А група, селски комплексарски софийски мнения, мислещи вече за почивката мечтана на морето :mrgreen: Мача е измъчено 0:0 или 1:1

Не искам да споря с комплексирани момченца ама това което си написал говори още по лошо за вас щом не сте провинциален отбор а морска столица и да имате терен един кенеф с извинение, скапан стадион това е жалко. За това по добре замълчи от колкото да се излагаш.За мача това не ми е прогнозата а желанието 1:2 за ЛЕВСКИ ;)
Компексирано момченце може да викаш на Тристанчо или на себе си. Нито съм момченце, ниъо пък може да имам какъвто и да е комплекс, хеле пък точно от вас, дето извън тоя мачмми е все тая къде сте и кои са ви футболистите. Пак мокри болни сини комплекси- сами срещу всички. За стадиона си прав, но лично аз нищо не мога да направя, той даже не е на ТИМ. Уж обещаха ще видим. Сега се прави нещо по Гагарин, не се бой за нас, гледайте си вашия сектор А ;)

Хей, момци- ти с името на отхвърлен като проект съветски разузанавателен самолет чиято разработката никога не преминава фазата на прототип и ти сутляш или акашъ, както му казвате там- запомнете едно: в България всичко извън София е провинция. Оставете на мира чичко Гугъл, тук носим тениски с надпис Fuck Google, ask my. Сигурен съм, че преди да дойдете в София си обличате новите дрехи, като преминете околовръстното пулса ви се учестява, в града прескачате трамвайните линии за да не ви удари ток и се чудите как сте попаднали точно в деня на панаира. Сега сериозно. Колегата има предвид манталитета, не това кой от къде е.
ПП. Да, мислим вече за мечтаната почивка на морето, но не далече на изток. Писна ни от изтъркани ориенталски номера, завишени цени, презастроени курорти, мръсни плажове, некултурно обслужване. Сами гоните клиентите си. За това масово ние, софиянци и столичани, отиваме на юг. Ей го къде е. Има- няма 300 км. По- близо, по- чисто, по- евтино...Да не правя реклама на гръцките курорти. Вие се замислете сериозно за спада на туристите при вас. Още не е късно. А колкото до българския футбол? Горещо препоръчвам да гледате европейски.

Дали си ходил някога до Гърция?Hе знам!!!Дали си виждал някога морето?Cилно се съмнявам!!!Но ти си сънувай,никой не може да ти забрани!!!Само като се събудиш в събота,не забравяй да включиш радио точката и с трепет да слушаш мача от ВАРНА!!!Защото далече на изток,може и да не ви харесва да играе отбора ви.....но утре ще им се наложи!!!Това,че ще ядат хурката,не означава,че тук е провинция!!!Защото около МОРЕТО са създадени всички стойностни цивилизации,далеч назад във времето!!!Сигурно не го знаеш,затова ти препоръчвам да четеш повече!!!Хвърли в коша за пране тениската с глупавия надпис и чети за да знаеш!!!А ако някога достигнеш до ниво,да прочетеш и нещо от световната класика,попитай чичко ЪРНЕСТ ХЕМИНГУЕЙ .......кое е провинция!?

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 26 фев 2016 10:56

[offtopic]Тука е настанала някаква безумна "битка" на ниво столица-нестолица (че "провинция" не било правилно :mrgreen:)

1. Варна е голям и хубав град
2. Винаги се чудя дали да се търкалям по пода от смях или да бия чело в стената, когато някой ползва ЪРНЕСТ ХЕМИНГУЕЙ като неоспорим довод в подобни спорове.[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 26 фев 2016 11:10

КироВарна написа: Дали си ходил някога до Гърция?Hе знам!!!Дали си виждал някога морето?Cилно се съмнявам!!!Но ти си сънувай,никой не може да ти забрани!!!Само като се събудиш в събота,не забравяй да включиш радио точката и с трепет да слушаш мача от ВАРНА!!!Защото далече на изток,може и да не ви харесва да играе отбора ви.....но утре ще им се наложи!!!Това,че ще ядат хурката,не означава,че тук е провинция!!!Защото около МОРЕТО са създадени всички стойностни цивилизации,далеч назад във времето!!!Сигурно не го знаеш,затова ти препоръчвам да четеш повече!!!Хвърли в коша за пране тениската с глупавия надпис и чети за да знаеш!!!А ако някога достигнеш до ниво,да прочетеш и нещо от световната класика,попитай чичко ЪРНЕСТ ХЕМИНГУЕЙ .......кое е провинция!?

КироВарна, с тези словоизлияния ме предизвикваш да ти отговоря. На първите два въпроса ти отговарям: Да! Многократно. Радиоточката е отживелица от миналото, която в нашия град от десетилетия не съществува. Не знаех, че във Варна още я има. Ниво! Да, не ни харесва да играем на подобието на стадион наречено Тича, иначе край морето има доста добри терени. Но ще минем и през това изпитание. Резултатът няма да коментирам. Твърда двойка. Ще ти кажа само, че демонстрацията на високо самочувствие е признак за липса на самочувствие. Особено след като не можа да различиш майтапа от сериозността. Не бъди толкова първосигнален и не се сърди. Преди да ми препоръчаш каквото и да е, вземи та се научи да пишеш. Това което си написал е пълно с правописни грешки. Бях останал с впечатление, че във Варна живеят интелигентни хора. Впрочем, ти от Варна ли си? Или живееш в града? Колкото до Хемингуей... под въздействието на суизъл и дайкири човек може да напише много сладки неистини. Не се ядосвай в събота вечер. Направи се на Хемингуей.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 26 фев 2016 11:37

Blue1914 написа:[offtopic]Тука е настанала някаква безумна "битка" на ниво столица-нестолица (че "провинция" не било правилно :mrgreen:)

2. Винаги се чудя дали да се търкалям по пода от смях или да бия чело в стената, когато някой ползва ЪРНЕСТ ХЕМИНГУЕЙ като неоспорим довод в подобни спорове.[/offtopic]

Никой не ползва ЪРНЕСТ ХЕМИНГУЕЙ като неоспорим довод!!!Всичко може да бъде оспорено,включително и очевидното!!!Но когато,писател за когото са чували повече хора,отколкото са чували за София,напише нещо......имам повод да му вярвам и да го цитирам!!!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 26 фев 2016 11:43

[offtopic]
КироВарна написа:
Blue1914 написа:[offtopic]Тука е настанала някаква безумна "битка" на ниво столица-нестолица (че "провинция" не било правилно :mrgreen:)

Никой не ползва ЪРНЕСТ ХЕМИНГУЕЙ като неоспорим довод!!!Всичко може да бъде оспорено,включително и очевидното!!!Но когато,писател за когото са чували повече хора,отколкото са чували за София,напише нещо......имам повод да му вярвам и да го цитирам!!!

Имаш повод да му вярваш ТОЧНО колкото имаме повод да вярваме на Тодор Колев.

"Пристанище на Шумен!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 26 фев 2016 12:04

wilge написа:
КироВарна написа: Дали си ходил някога до Гърция?Hе знам!!!Дали си виждал някога морето?Cилно се съмнявам!!!Но ти си сънувай,никой не може да ти забрани!!!Само като се събудиш в събота,не забравяй да включиш радио точката и с трепет да слушаш мача от ВАРНА!!!Защото далече на изток,може и да не ви харесва да играе отбора ви.....но утре ще им се наложи!!!Това,че ще ядат хурката,не означава,че тук е провинция!!!Защото около МОРЕТО са създадени всички стойностни цивилизации,далеч назад във времето!!!Сигурно не го знаеш,затова ти препоръчвам да четеш повече!!!Хвърли в коша за пране тениската с глупавия надпис и чети за да знаеш!!!А ако някога достигнеш до ниво,да прочетеш и нещо от световната класика,попитай чичко ЪРНЕСТ ХЕМИНГУЕЙ .......кое е провинция!?

КироВарна, с тези словоизлияния ме предизвикваш да ти отговоря. На първите два въпроса ти отговарям: Да! Многократно. Радиоточката е отживелица от миналото, която в нашия град от десетилетия не съществува. Не знаех, че във Варна още я има. Ниво! Да, не ни харесва да играем на подобието на стадион наречено Тича, иначе край морето има доста добри терени. Но ще минем и през това изпитание. Резултатът няма да коментирам. Твърда двойка. Ще ти кажа само, че демонстрацията на високо самочувствие е признак за липса на самочувствие. Особено след като не можа да различиш майтапа от сериозността. Не бъди толкова първосигнален и не се сърди. Преди да ми препоръчаш каквото и да е, вземи та се научи да пишеш. Това което си написал е пълно с правописни грешки. Бях останал с впечатление, че във Варна живеят интелигентни хора. Впрочем, ти от Варна ли си? Или живееш в града? Колкото до Хемингуей... под въздействието на суизъл и дайкири човек може да напише много сладки неистини. Не се ядосвай в събота вечер. Направи се на Хемингуей.

Понеже съм малко докачлив,първо се спирам на упрека ти към моя правопис!!!Ще ти бъда благодарен,ако ми поправиш грешките.... намериш ли такива!!!Говорим за правописни грешки!!!Не вярвам да се хванеш за трите удивителни,които са ми патент на форума и вярвам,че заострят вниманието на леко разсеяни и разтревожени левскари като теб!!!Подобието на стадион ТИЧА доста ви тревожи,но не със състоянието си,а с това което може да ви се случи там!!!Успокоявам те,че ремонта тече,макар и мудно!!!Все пак живеем в БЪЛГАРИЯ и нещата трудно се получават!!!За справка и сравнение,погледни ремонта на вашия стадион!!!Докато сме на тема терени и спортни съоръжения,искам да ти се похваля,че във ВАРНА освен ремонта на ТИЧА,тече усилено и строителството на съвсем нов стадион,на мястото на стария Ю.ГАГАРИН.Това е прецедент за милата ни Родина,понеже все още няма град с напълно нов стадион!!!Така,че нас не ни мислете!!!Нека не ви тревожи и високото ни самочувствие!!!Резултатът и аз нямам намерение да го коментирам!!!Това е спорт и нека победи по добрия!!!Смущаващо е единствено неистовото ви желание,да победите на всяка цена и без да подбирате средства и начини!!!Това вече показва липса не само на самочувствие,а и на достойнство!!!Не разбрах въпроса ти,дали живея в града!?На гости ли искаш да ми дойдеш?Ако е така,заповядай!!!Живея на 14-та улица,Евксиноград!!!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 26 фев 2016 12:08

Blue1914 написа:[offtopic]
КироВарна написа:

Имаш повод да му вярваш ТОЧНО колкото имаме повод да вярваме на Тодор Колев.

"Пристанище на Шумен!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

ТОДОР КОЛЕВ е един от най великите българи за всички времена,защото е голям и като артист,и като музикант,и като човек!!!Не написах беше,защото той е вечен!!!Нямам основание да не му вярвам!!!ВАРНА е пристанище на Шумен,както и на цяла БЪЛГАРИЯ !!! :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 фев 2016 13:46

КироВарна написа:Подобието на стадион ТИЧА доста ви тревожи,но не със състоянието си,а с това което може да ви се случи там!!!

В последните 2 мача ни се "случва" да ви бием. Ти нещо друго ли имаш предвид? :mrgreen:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 26 фев 2016 15:17

Краев нападател ?!? 1,70 и централен нападател .... аз не знам кви ги говорите. Просто момчето не е това, което всички говорят. Вкара 2 гола на Монтана и всички аху-иху... после тихо! Наслушахме се как Сити, Юве и не знам си кой още го иска, продаваме го за 1 млн евро, с бонусите ще станат 2 млн. Ние такива таланти много сме ги виждали. И на Стивън Петков какви надежди възлагахме като Ясен Петров го пусна в Каварна.... пък сега май е резерва в Берое. Цоневите и те бяха голяма работа, Вутов и той така, ама не е едно и също да играеш срещу тактически неграмотни и тромави защитници на ... Светкавица (пример просто) и срещу малко по-опитни играчи в първенството ни. Може много да говорим, ама Котев от Локо Пд ни смачка нападателите само с позиционирането си есента.

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 26 фев 2016 18:22

Победа за Левски, измъчена, и не защото са по добрия отбор а защото мача ще го свири Станислав Тодоров. ;)

Върни се в “Левски”