Левски - от тук накъде?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Левски - от тук накъде?

Мнениеот FLANKER » 16 мар 2015 18:38

Нищо фатално не е станало.Колко големи отбори по света са имали много по- големи проблеми на главата си.
Стоев трябва да се остави да работи на спокойствие.Трябва да налагате повечко юноши във втората шестица-обиграване му е майката.Хвърляте се за купата(защо да не я вземете) ,тя ще осмисли сезона.Сигурен съм ,че на тази мъка в синьо рано или късно ще и се види края.
Успех!
Последна промяна от FLANKER на 16 мар 2015 21:10, променено общо 2 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 16 мар 2015 18:40

Нищо няма да се промени ! Е сега го гледах очилатата маймуна Колев.. Няма такава мазна муцуна. Няма да се промени нищо с такива гадове! Не се оставяйте да ви стрижат! Това не е Левски а някакви изроди живуркат на неговия гръб.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 16 мар 2015 18:54

Цецо Чука написа:
amstel_beer написа:Стадионът ще се напълни когато започнат да играят, както играха преди 8-10 години ;)

Вие трябва да си отговорите на екзистенциалния въпрос: Аз обичам Левски или аз обичам победите на Левски?

Защото ако е второто,то с какво сте по-различни от нароилите се напоследък "фенове" на Лудогорец?

Стадион се пълни само с хубава игра и победи,всичко друго е "приказки от 1001 нощ''.

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 16 мар 2015 19:22

Тъжно ми е, много ми е тъжно, при всяка поредна криза в Левски, сините фенове да се разделят и нахвърлят едни на други.

Колкото и да мразите Батков, той все още е непоклатим. Затова е напълно излишно да се пропагандира нон-стоп бойкот на мустака, докато това не е на дневен ред. Не че е грешно, или пък че не трябва да се повтаря, къде се крие разковничето,
просто феновете изпълняват една единствена смислена функция - подкрепа на отбора. Всичко друго е колорит. Опозицията срещу клубното ръководство не е равнозначна на бойкот на отбора. И е абсолютно от най-първостепенна важност, феновете на Левски да започнат да търсят общ език и да успеят да намерят пътя към съгласието.

Иначе смисъла на хубавата хореография - символ на искренната сплотеност, се изчерпва, а символът се изпразва от съдържание. На последно място, това че Батков се гаври с всички легенди на клуба, не значи, че феновете трябва да му подражават. Дано добросърдечните съвети поместени по-горе от някои ботевисти, срещнат широко разбиране и породят по-ползотворна атмосфера.

Не независимо от, или благодарение на, ами дори въпреки настоящето ръководството, феновете си подкрепят отбора, и си ненавиждат ръководството. Саботаж на отбора не е саботаж на ръководството, а саботаж на отбора. Саботаж на ръководството не изключва подкрепа на отбора, макар да е едно от най-достъпните средства в борбата с иззедника. Изявите на феновете на Левски говорят за феновете на Левски, а не за играта на отбора.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 16 мар 2015 19:44

hd29 написа:Стадион се пълни само с хубава игра и победи,всичко друго е "приказки от 1001 нощ''.

5000 души при гостуване във В група при абсолютно никаква надежда за Жога бонито, говори ли ти нещо?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
julian_kondrad
Контакти:

Мнениеот julian_kondrad » 16 мар 2015 20:04

mikata написа:Аз на мач този сезон повече няма да ходя :idea:

Аз пък на мач не съм ходил от Левски-Славия и май е време да започна, и ще водя и сина си. Време е нормалните да се върнат.
Няма недостатък в този живот,който да не може да бъде превърнат в преимущество.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 16 мар 2015 20:09

julian_kondrad написа:
mikata написа:Аз на мач този сезон повече няма да ходя :idea:

Аз пък на мач не съм ходил от Левски-Славия и май е време да започна, и ще водя и сина си. Време е нормалните да се върнат.

+1914 ;)

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 16 мар 2015 20:35

Естествено, че и победите са важни за посещаемостта по стадионите. Но при вас тази зависимост е достигнала до генно-модифицирани размери: не просто победи, а купи, титли и групи в ШЛ. Няма ли ги тези неща, започвате да плюете наред футболисти, треньори и босове. И да искате оставки. Така вече 5 години.
Да напомня, че и ТОЗИ ви отбор ви донесе много радост - само, че въпросът е дали виждате чашата полупълна или полупразна. Бихте Лудогорец, което си е постижение. Имахте и добри мачове като за нашето първенство.
Е, също и падахте. Но който си обича отбора и му е хоби да по стадионите - не спира да го прави заради една, две или десет загуби.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 мар 2015 20:53

Жълто-черен Пловдив написа:Естествено, че и победите са важни за посещаемостта по стадионите. Но при вас тази зависимост е достигнала до генно-модифицирани размери: не просто победи, а купи, титли и групи в ШЛ. Няма ли ги тези неща, започвате да плюете наред футболисти, треньори и босове. И да искате оставки. Така вече 5 години.
Да напомня, че и ТОЗИ ви отбор ви донесе много радост - само, че въпросът е дали виждате чашата полупълна или полупразна. Бихте Лудогорец, което си е постижение. Имахте и добри мачове като за нашето първенство.
Е, също и падахте. Но който си обича отбора и му е хоби да по стадионите - не спира да го прави заради една, две или десет загуби.

Мерси, пич, за хубавото мнение и ви желая успех! Тук много хора не могат да осъзнаят реалностите и искат всичко и сега! А така не става...мен лично никак не ме притеснява, че сме във втора шестица, обиграваме отбора, готвим се за Купата и така. Май ти спомена, че далеч по-велики отбори от нас са изпадали в далеч по-конфузни ситуации. Ами ако ЦСКА ни бяха вкарали в шестицата, представяш ли си какво щеше да е гаврене? И това мани, ами ако ни биеха в прекия мач напролет, ходи доказвай, че нямаш сестра! Добре стана, доволен съм, ще си ходя на мачовете, а който не иска-ами да го бара гол!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 16 мар 2015 21:04

Именно. Оставете Стойчо да работи, да налага млади български футболисти - ако не са 90% от отбора, да са поне 30-40% от него. Стига с тези болни амбиции. Футбол се прави с много пари. Като ги няма, задоволявайте с това, което е в наличност: любов към играта, дух, борбеност. Това не е малко.

Върни се в “Левски”