ЦСКА има да разрешава следната дилема: дали да загуби 3 точки сега, срещу 6 точки в плейофа. Левски вече е безсмислен с оглед борбата за титла, която приключи. ЦСКА се бори за евровиза, 2-3 място, въпрос на сметки е дали ще е по-изгодна горната оферта, или Левски в шестицата. Аз лично, на тяхно място, бих паднал. Левски няма с какво да им помогне, напротив! Хващаш питомното и чакаш. Ботев едва ли е в състояние да вземе точки от съперниците им за 2-3 място, но им гарантира 6 точки. Левски може да бие всеки, но може и на тях да вземе 6 точки.
Но пък гарантираните точки от Ботев падат с три, зарад загубата утре.
Сложна картинка.
Левски (София) - Марек 2010 (Дупница) |14.03.2015| 4-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Левски (София) - Марек 2010 (Дупница) |14.03.2015| 4-0FT
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Гаджев е страшен, срещу Марек няма равен! Да го таковам в лепенката...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Синьо сърце написа:ЦСКА има да разрешава следната дилема: дали да загуби 3 точки сега, срещу 6 точки в плейофа. Левски вече е безсмислен с оглед борбата за титла, която приключи. ЦСКА се бори за евровиза, 2-3 място, въпрос на сметки е дали ще е по-изгодна горната оферта, или Левски в шестицата. Аз лично, на тяхно място, бих паднал. Левски няма с какво да им помогне, напротив! Хващаш питомното и чакаш. Ботев едва ли е в състояние да вземе точки от съперниците им за 2-3 място, но им гарантира 6 точки. Левски може да бие всеки, но може и на тях да вземе 6 точки.
Сложна картинка.
Нищо сложно няма. ЦСКА утре ще играят на макс. Ботев също. И каквото сабя покаже. Никой няма да поляга на никого.
Жълто-черен Пловдив написа:Синьо сърце написа:ЦСКА има да разрешава следната дилема: дали да загуби 3 точки сега, срещу 6 точки в плейофа. Левски вече е безсмислен с оглед борбата за титла, която приключи. ЦСКА се бори за евровиза, 2-3 място, въпрос на сметки е дали ще е по-изгодна горната оферта, или Левски в шестицата. Аз лично, на тяхно място, бих паднал. Левски няма с какво да им помогне, напротив! Хващаш питомното и чакаш. Ботев едва ли е в състояние да вземе точки от съперниците им за 2-3 място, но им гарантира 6 точки. Левски може да бие всеки, но може и на тях да вземе 6 точки.
Сложна картинка.
Нищо сложно няма. ЦСКА утре ще играят на макс. Ботев също. И каквото сабя покаже. Никой няма да поляга на никого.
Ако се задържи Х в края на мача ще ви пуснат. Общо взето се играе до гол.
W84me написа:Ако се задържи Х в края на мача ще ви пуснат. Общо взето се играе до гол.
Това на боб ли го видя или на кафе? Аман от мозъци в тоя форум.
Сега остава Къшей да долети и да почне и той акъл да ръси.
На практита играят ЦСКА срещу ОСКА. Каквото каже директивата. 

memnto написа:W84me написа:Ако се задържи Х в края на мача ще ви пуснат. Общо взето се играе до гол.
Това на боб ли го видя или на кафе? Аман от мозъци в тоя форум.
Сега остава Къшей да долети и да почне и той акъл да ръси.
Няма да им пуснете гол, ако е 0:0 до 80 минута така ли?
Няма разбира се! От къде накъде да им пускаме гол? 

- Синьо сърце
- Контакти:
Жълто-черен Пловдив написа:
Колкото и да е странно, и аз така мисля.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Синьо сърце написа:Жълто-черен Пловдив написа:
Колкото и да е странно, и аз така мисля.
Toва с лягането като цяло са пълни простотии, ама пълни!