Анкета: да извадят ли Левски от А група?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Анкета: да извадят ли Левски от А група?
Никой да не пипа Левски. Това са ни рутинни 12 точки(ако успеят да додрапат до първата седмица в класирането)+хубава голова разлика.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Ако извадят Левски от А група , ще му позволят ли да продължи участието си в турнира за Купата на България.?
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
Пишещите правилата на БСФ са големи умници. За изваждане от групата 20 000 лв. глоба. За три мача 30 000 лв. Левски трябва бъде изхвърлен от А група, ако се спазват правилата, както и ние трябваше да бъдем изхвърлени, ако се спазваха при първия престой на Лупи.
При първото дерби получиха май само парично наказание за полицая, Стара Загора, Ловеч, за Дупница май още няма решение, Лудогорец и плаката, сега. Шест пъти господа. Поне мачовете ви до края на първенството трябва да се играят на закрити врати и да не ви допускат и на мачовете като гост.
При първото дерби получиха май само парично наказание за полицая, Стара Загора, Ловеч, за Дупница май още няма решение, Лудогорец и плаката, сега. Шест пъти господа. Поне мачовете ви до края на първенството трябва да се играят на закрити врати и да не ви допускат и на мачовете като гост.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
- damyanov1963
Някакъв страх у другите отбори от оставането на Левски в А група ли виждам, или тъй ми са струва?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- Андре-Пиер Жиняк 96
damyanov1963 написа:Някакъв страх у другите отбори от оставането на Левски в А група ли виждам, или тъй ми са струва?
Вече никой не се страхува от нас. Страх ги беше преди 5-6 години когато бяхме силни. Сега всички ни се хвърлят защото знаят, че имаме непостоянен отбор и винаги имат шанс да измъкнат нещо. Докато при ЦСКА е друго... Редовните сателити като Литекс, Ботев, Берое, Локо Сф си лягат без проблем когато е нужно. ЦСКА имат да се напъват точно срещу 4 отбора ( Левски, Лудогорец, Локо Пд и Ч.Море) всичко останало умира от страх или ляга...

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
Да, Левски е виновен, че заваля сняг и някакъв човек е уцелил със снежна топка ония. Трябваше от Левски да спрат снега.
Левски е виновен, че група хора отидоха на пистата.
Наказанията трябва да са персонални, разберете го. Докато го отнасят клубовете, хулиганите ще си правят каквото си искат.
Забрана да посещават мачове до живот, затвор, тежък физически труд, глоби от минимум 10 000лв. и до няколко месеца ще забравим, че са съществували хулигани.
Вие в тази тема не искате проблема с хулиганството да се разреши, а искате Левски вън от А група.
По вашата логика, ЦСКА отдавна трябваше да са в регионалните.
Левски е виновен, че група хора отидоха на пистата.
Наказанията трябва да са персонални, разберете го. Докато го отнасят клубовете, хулиганите ще си правят каквото си искат.
Забрана да посещават мачове до живот, затвор, тежък физически труд, глоби от минимум 10 000лв. и до няколко месеца ще забравим, че са съществували хулигани.
Вие в тази тема не искате проблема с хулиганството да се разреши, а искате Левски вън от А група.
По вашата логика, ЦСКА отдавна трябваше да са в регионалните.
Нека да извадят Левски от А група!
Кой ще върне парите на Нова? Да не мислите, че те ще дават същите пари за шампионата или въобще ще го дават?!
За колко мача трябва да се изважда от А група? Два?
Готово - един господин с гел/сокове/шкембе/мустаци/"къси крака" плаща на 20 лумпена, отиват на 2 мача на конкурент, правят зулуми и половината отбори изхвърлени от А група.
Трябва да се променят няколко закона в БФС и МВР. Лумпен си, правиш простотия - гледаш мачовете 10 години в районното!
Защо да страда клубът(който и да е български клуб) от олигофренията на 5 човека?!
п.п. Преди 10 години СЗ бяха 100 човека в ъгъла на сектора, сега те са сектора. И преди си бяха пропадняци повечето, сега са същите, но имат много повече власт!
Кой ще върне парите на Нова? Да не мислите, че те ще дават същите пари за шампионата или въобще ще го дават?!
За колко мача трябва да се изважда от А група? Два?
Готово - един господин с гел/сокове/шкембе/мустаци/"къси крака" плаща на 20 лумпена, отиват на 2 мача на конкурент, правят зулуми и половината отбори изхвърлени от А група.
Трябва да се променят няколко закона в БФС и МВР. Лумпен си, правиш простотия - гледаш мачовете 10 години в районното!
Защо да страда клубът(който и да е български клуб) от олигофренията на 5 човека?!
п.п. Преди 10 години СЗ бяха 100 човека в ъгъла на сектора, сега те са сектора. И преди си бяха пропадняци повечето, сега са същите, но имат много повече власт!
Re: Крайно време е феновете на Левски да бъдат наказани!
1982 написа:Треньорът на ЦСКА също беше ударен.
Те не са знаели, че това е човек. По какво му личи?
- ZinedineZidane
- Контакти:
Докато не се индивидуализират наказанията, подобрение няма да има. Толкова по темата. Дали е Левски, ЦСКА, Ботев, Локо, боклуци има във всяка агитка.
И на мен не ми е приятно да ми наказват отбора заради няколко олигофрена...
И на мен не ми е приятно да ми наказват отбора заради няколко олигофрена...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- Странджата
- Контакти:
Re: Eminem
По същата логика не трябва тука да банват определен участник във форума, а всички привърженици на отбора, на който той симпатизира 
Иначе реакциите тука на повечето са първосигнални. Няма разлика между закривай и изваждай, ама нали е за другия - давай!
Ако БФС реши, че публиката на Левски е заслужила наказанието Левски да играе в Б група - да ни вадят. Не съм сигурен дали това няма да ни оздрави повече, отколкото пренареждането на целите на Гонзо. Най-малкото отношенията ни с така наречените фенове ще се изяснят.
Но ако не се реши проблемът с личната отговорност на тези, които нарушават ред и закон, и други ще ни последват в Б група, но от това никой няма да спечели, а стадионите все повече ще пустеят.

Иначе реакциите тука на повечето са първосигнални. Няма разлика между закривай и изваждай, ама нали е за другия - давай!
Ако БФС реши, че публиката на Левски е заслужила наказанието Левски да играе в Б група - да ни вадят. Не съм сигурен дали това няма да ни оздрави повече, отколкото пренареждането на целите на Гонзо. Най-малкото отношенията ни с така наречените фенове ще се изяснят.
Но ако не се реши проблемът с личната отговорност на тези, които нарушават ред и закон, и други ще ни последват в Б група, но от това никой няма да спечели, а стадионите все повече ще пустеят.