Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Лудогорец Разград

Анкетата завърши на 24 сеп 2014 17:50

Победа за Левски
78
51%
Равен
18
12%
Победа за Лудогорец
56
37%

Общо гласове: 152

Потребителски аватар
Перловски

Re: Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 27.09.2014 - 19:30ч.

Мнениеот Перловски » 26 сеп 2014 18:26

MASTER_COOL написа:2:0 :shock:
Лудогорец ще мислят изцяло за Реал М !
Това се очаква да им е най - срамната седмица в кратката им история.

Не съм много убеден в това.
Само да не се подведат и играчите с тази мисъл, че...срам.
Надявам се най-накрая да се покажат мъже и да изиграят един здрав мач.
Не ме интересува дали ще победим, по-важно е да започне отбора да показва някакъв облик, мисъл в играта, а не хаос..
Реално Лудогорец са сработен отбор
Все пак дълбоко в мен се таи надеждата да бием.
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 сеп 2014 21:24

Групата на "Левски" за домакинството на Лудогорец:
Вратари: Кристиян Наумовски, Пламен Илиев
Защитници: Пламен Крумов, Борислав Стойчев, Мики Орачев, Аймен Белаид, Веселин Минев, Пламен Димов
Полузащитници и нападатели: Владимир Гаджев, Радослав Цонев, Божидар Краев, Стефан Велев, Георги Сърмов, Мигел Бедоя, Антонио Аниете, Роман Прохазка, Наджиб Амари, Валери Домовчийски, Луис Педро

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 сеп 2014 21:59

Реално погледнато- в момента са доста по-добри от нас. Във всяка една линия... Но Гонзо съм убеден, че ще компенсира с мотивация, докато онези лекичко ще се "пазят" за испанския ЦСКА (отбора обиращ каймака в Испания, както и в целия свят)...Мразя ги и двата клуба... Дано само нашите да не спукат гуми от пренавиване, още повече, че този път и ние ще сме по трибуните от толкова време насам...Незнам, но мисля, че утре ако заложа 50 лева в ЕФБет на точен резултат (върти ми се нещо от сорта на 2:2 или 3:3), ще си оправя бюджета за някой и друт ден... Батков и Домусчиев няма да си подлеят вода, прекалено силна е мъжката любов между тях... ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 26 сеп 2014 22:02

santiliana написа:Реално погледнато- в момента са доста по-добри от нас. Във всяка една линия... Но Гонзо съм убеден, че ще компенсира с мотивация, докато онези лекичко ще се "пазят" за испанския ЦСКА (отбора обиращ каймака в Испания, както и в целия свят)...Мразя ги и двата клуба... Дано само нашите да не спукат гуми от пренавиване, още повече, че този път и ние ще сме по трибуните от толкова време насам...Незнам, но мисля, че утре ако заложа 50 лева в ЕФБет на точен резултат (върти ми се нещо от сорта на 2:2 или 3:3), ще си оправя бюджета за някой и друт ден... Батков и Домусчиев няма да си подлеят вода, прекалено силна е мъжката любов между тях... ;)

Съмнявам се , ама ти си знаеш
Само Левски!

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 26 сеп 2014 22:11

Левски тоя сезон има едно много голямо предимство пред Лудогорец, ЦСКА, Литекс , че дори и Берое- от нас никой нищо не очаква, така че си играем психически освободени. Тепърва ще видите как ЦСКА ще налее гипса като дойдат решителните мачове- Стою няма спечелен решителен мач, в смисъл такъв който решава титла...Лудите вече имат тренинг, но и за тях залогът е голям да станат шампиони, ако искат да се превърнат в постоянен участник в групите на ШЛ. Едно прекъсване сега и инерцията ще отиде по дяволите...докато пред нас няма никакви цели, така че мисля че можем да объркаме доста сметките...ако ги излъжем утре, верно може и да сме есенни лидери.Всепак си мисля ченяма да можем да ги бием-водят си щатния съдия Кабаков...той м/у другото им свири шампионския мач срещу розовите през 2012 година.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 26 сеп 2014 22:18

Футболът е велик защото всеки може да победи всеки. Няма значение кой на хартия какъв е и какъв е бил последния мач. Всеки мач е уникален и няма нищо общо с другите. Щом са професионални футболисти всички и са 11 срещу 11 на терена значи всичко е възможно. Щом някои е от Левски няма право да мисли, че няма да има победа. Мача е на Герена и всичко друго освен победа за Левски ще си е изненада.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 26 сеп 2014 22:22

Player написа:Футболът е велик защото всеки може да победи всеки. Няма значение кой на хартия какъв е и какъв е бил последния мач. Всеки мач е уникален и няма нищо общо с другите. Щом са професионални футболисти всички и са 11 срещу 11 на терена значи всичко е възможно. Щом някои е от Левски няма право да мисли, че няма да има победа. Мача е на Герена и всичко друго освен победа за Левски ще си е изненада.

Съгласен съм напълно, като изключим това, че "изненада" звучи пресилено конкретно за утрешната среща.
Само Левски!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 26 сеп 2014 22:27

santiliana написа:Реално погледнато- в момента са доста по-добри от нас. Във всяка една линия... Но Гонзо съм убеден, че ще компенсира с мотивация, докато онези лекичко ще се "пазят" за испанския ЦСКА (отбора обиращ каймака в Испания, както и в целия свят)...Мразя ги и двата клуба... Дано само нашите да не спукат гуми от пренавиване, още повече, че този път и ние ще сме по трибуните от толкова време насам...Незнам, но мисля, че утре ако заложа 50 лева в ЕФБет на точен резултат (върти ми се нещо от сорта на 2:2 или 3:3), ще си оправя бюджета за някой и друт ден... Батков и Домусчиев няма да си подлеят вода, прекалено силна е мъжката любов между тях... ;)

Залагай смело, и аз като имам такова предчувствие започнах винаги да слагам по някой лев, че иначе като излезне умирам от яд. Иначе споделям прогнозата ти. Не смятам, че Левски ще загуби този мач, а дори според мен най-вероятния резултат е победа за Левски.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 26 сеп 2014 22:28

siniq_fen написа:
Player написа:Футболът е велик защото всеки може да победи всеки. Няма значение кой на хартия какъв е и какъв е бил последния мач. Всеки мач е уникален и няма нищо общо с другите. Щом са професионални футболисти всички и са 11 срещу 11 на терена значи всичко е възможно. Щом някои е от Левски няма право да мисли, че няма да има победа. Мача е на Герена и всичко друго освен победа за Левски ще си е изненада.

Съгласен съм напълно, като изключим това, че "изненада" звучи пресилено конкретно за утрешната среща.

Защо да е пресилено? Хасково ги би, Локо София ги изпусна, та ние ли да не можем да ги бием. А пък и преди всичко сме домакини и с публика! Равенството мен няма да ме радва по никакъв начин. Щом Левски играе на Герена трябва да бие, без значение с какъв състав е, ако ще да е и с първа Б група от детската градина пак ще бие и хич и няма значение срещу кого! Другите нямат значение какви са и от къде са, щом са дошли на Герена ще губят!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 26 сеп 2014 22:36

2-0 @19 в Бета,пробвам смело :lol:
Изображение

Върни се в “Левски”