ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: ЦСКА София - Левски София

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 юли 2014 22:16

Край на бойкота, билетите за сектор А са по-скъпи! :lol: :lol: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 27 юли 2014 09:55

Нямам големи надежди за победа и то не защото червените са силни,а защото ние сме слаби.От Божинов очаквам нова добра разходка по терена да си покаже екипа,а защитата най вероятно пак ще направи обичайната си грешка,а и халфова линия няма да имаме и това ще е мача.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2014 10:18

Аз очаквам доста голове. И разчитам повече на Стойчо, отколкото на "Левски", честно казано. Този да иляди дано там на поста си. Няма да се обидя да му се случи една "пражка" вечер. Доста е способен. Иначе Сърмов, че няма да играе е супер. Жалко, защото няма да видим сблъсъка на титаните Сърмата - ГаУчо. Просто дербито губи цвета си без тях. Но пък Божи ще е тук. Пак ще стои на върха на атаката с ръце на кръста и аха-аха да се затича към някоя топка... Не мога да разбера как може това да е същия играч от Лече. Все едно са двама различни човека. Оня бягаше, подаваше, бореше се... Този седи, зяпа отстрани мача, лапа мухите и на крака му да падне топката, не я улучва. Надявам се Пепе е направил изводи от мача с Локо. Тогава една грешка и ни вкараха гол. А ако бяха две или три? Сбърка ли някой халф топка и вече е гол. Онея двамата нехранимайковци отзад са пълни дупки.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 27 юли 2014 11:13

Трябва да бием, пък после може да си продължим с контролите :) Шансовете не ми се виждат лоши.
Сега, очаквам да започнем по-активно и навито и има 2 варианта за развой на мача: първият е ако вкараме ранен гол, тогава резултатът отива на нещо от сорта 0-3, 1-3, защо не и повече. Вторият е ако не съумеем да отбележим бързо. Тогава мисля че темпото постепенно ще падне, мачът ще стане скучен и ще се набляга на битката в средата на терена. През второто полувреме можем да увеличим оборотите по някое време, най-вероятно и към края, но всеки от резултатите: 0-0, 1-0, 0-1, 1-1 и 1-2 ми се вижда еднакво възможен.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 юли 2014 11:36

Айдеееееее. Шансовете ни са доста по-големи от предния сезон. И цскарчетата са много слаби.

------------------Домовчийски------------
------Педро---------Бедоя-------------Аниете
------------Гаджев----------Прохазка---------

На това се надявам. Другите са ясни.

Jr Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr Moraes » 27 юли 2014 12:10

Пичага,ако излезете с тая схема нямате шанс поне според мен.Много очаквате от тоя Аниете ,обаче той оня ден дойде бе :) А и играе мисля центр.нападател ,поне така ми каза един приятел левскар.Не вярвам да е титуляр .Мисля че ще сте с валеритата напред ;) .иначе 2:0 е мача :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 юли 2014 12:18

Що пък да нямаме шанс ? Аниете уж е нападател, но можел да играе и по крилата. Май малко хора разбраха за коя позиция го взимат. За този мач не виждам друга алтернатива. Сигурно ще сложат там Бедоя, но на него явно не му е удобна тази позиция.

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 27 юли 2014 12:59

Според мен които и да излязат тази вечер с синия екип , трябва задължително да бият и то с сериозна разлика в головете!! Нямат право да играят по начин както до сега ако искат веднъж завинаги да спрат черната серия от загуби които бяха постигнати над нас повече и с късмет, колкото и каквото щат да приказват някои от обора , ЦСКА не са с нищо по-добри! Само Левски!!
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

miasanmia1900
Контакти:

Мнениеот miasanmia1900 » 27 юли 2014 13:30

Не трябва да се заблуждаваме момчета!!!Мача ще е много тежък за нас..Така си ни е тръгнало да сме беззъби в тея мачове последните и не виждам кой наш играч може да направи необходимата разлика!Розовите са трагични обаче защитата им не е лоша..То там е и проблема,защото нашата все ще допусне грешка и с тоя наш пуст късмет ще инкасираме гол,който трудно ще върнем по-обективни причини..Винаги съм мислел ,че за да победим тази трупа на СТойчо ,трябва да сме перфектни във физическата подготовка.Те бъркат когато се играе бързо срещу тях с много преса и топки по тревата през всички 90 минути.Започнем ли едни центрирания едни изритвания..обречена е работата..Всички на стадиона и дано този път имаме поводи за радост..Само Левски!!!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 27 юли 2014 14:04

Днес ще се разбере Мурсия става ли за треньор и свършил ли си е работата да проучи противника.
Ако направят играта от първия кръг - търчане по тъча и безцелно центриране в нак. поле не мисля, че края ще е особено добър, освен ако не стане някой случаен рикошет.
Ако обаче Мурсия е гледал поне три мача на 3чо ще е разбрал, че топката трябва да бъде свалена и с навлизане на крилата към центъра тролейбусите Тунчев, Мунчев и т.н. няма да знаят къде се намират. Педро има техника и демараж, за Бедоя не знам. Другото изключително важно нещо е нападателите да атакуват веднага противника при отнета топка, че да не може тя да бъде изритана с все сила напред, което е цялата тактика на стратега от Плоски ;)

Върни се в “Левски”