Левски - Лудогорец 39 кръг

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец 39 кръг

Мнениеот twize » 11 май 2014 21:30

Levskar_90 написа:Вън Николери от Левски, не остави дузпата на Стивън или друго момче, а взе топката тай да вкара белким му предложат нов договор. Мръсен боклук, скапан.

сетих се за един мач на Спортинг :D :D :D

Имам странното усещане, че Гаджев е най-кадърния ни играч в момента ... какво става с него след края на сезона ?

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 11 май 2014 21:30

tevez написа:E, Лудогорец са добри, спор няма, но и ние днес нямахме късмет. Две греди, вместо да сме обърнали 3:2, подаряваме гол. Не заслужавахме да загубим.
Поне тези голове ще вдъхнат малко увереност и самочувствие на Божинов. Ако остане съм сигурен, че ще бележи още повече.

Точно. Освен това има хляб в младоците, даже много добре стана, че в плейофите не играем за нищо та да се поочукат. С три-четири нови попълнения и нов, опитен и доказал се треньор, можем да поставим основите на нов Левски, който след една-две години да бъде фактор у нас.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 11 май 2014 21:31

milen.hristov написа:Браво на Божинов за двата гола днес, но трябва да се научи да уважава съотборника си, явно случката в Спортинг не му е наляла акъл

За Божинов съм съгласен с теб. Дано лятото го разкараме, но силно се съмнявам.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 11 май 2014 21:32

milen.hristov написа:
bilyaletdinov написа:
milen.hristov написа:Не се изказах добре. Напълно си прав мисълта ми беше друга. Тук ме затапи още повече, че двата отбора са близки или поне феновете им

Не ми е цел да те затапвам, а по-скоро да ти обясня, че дори и в бели страни като Германия, Италия и т.н. не се правят шпалири. Друг въпрос е, че клубовете се уважат един друг. А в България подписваме декларации да се прецакваме един друг, Газпром декларацията явно си я забравил :roll:
Та когато Левски е ритан от всички страни ти искаш да даваме още повече бузите? Честно казано не я разбирам тази логика, да не говорим, че лица като Петричев, Роман Безяк след симулациите му, а цялата публика в Разград, ще разбереш за какво говоря като идеш на гостуване в Разград, не заслужават подобно уважение.

Тази декларация може да ми видш коментарите за нея, тя е срамна за всички подписалия(май без Черно Море на Гонзо). Колкото до гостуванията, и аз с ултрасите бих се държал по същият начи, жалко, че е за сметка на такива като теб и на феновете на Левски от Разград(като заслужават да са начело на нкп, като цяло), но явно покрай сухото гори и суровото

Приятел, ти си един от малкото левскари, които уважавам! Жалко, че останалите фенове не са като теб. Момъкът, когото коментираш недоволства от публиката на Разград но "съвсем случайно" пропуска да коментира поведението на крайните фенове на Левски.
Последна промяна от РосенВарна на 11 май 2014 21:34, променено общо 1 път.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 11 май 2014 21:33

Най-трудно е да наложиш юноша в защитата заради рисковете, които има. Когато налагаш полузащитник или нападател, може да е пълна дупка, но друг да даде паса или да вкара гола. А грешките на защитниците са фатални. Нека не го сриваме психически. Нормално да е ошашавен с тази подготовка в школата. Технически не отстъпва на Нунеш, а взема многократно по-малко.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 11 май 2014 21:34

Синият Болярин написа:Най-трудно е да наложиш юноша в защитата заради рисковете, които има. Когато налагаш полузащитник или нападател, може да е пълна дупка, но друг да даде паса или да вкара гола. А грешките на защитниците са фатални. Нека не го сриваме психически. Нормално да е ошашавен с тази подготовка в школата. Технически не отстъпва на Нунеш, а взема многократно по-малко.

+1 Орачев е много здрав физически играч, на мен ми харесва. По-добър е от торбата Нунеш.

Всички чужденци трябва да бъдат разкарани.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 май 2014 21:40

Колеги, пак да попитам на кои ще е концерта преди мача с Лудогорец на 23-ти

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 11 май 2014 21:40

Levskar_90 написа:
Синият Болярин написа:Най-трудно е да наложиш юноша в защитата заради рисковете, които има. Когато налагаш полузащитник или нападател, може да е пълна дупка, но друг да даде паса или да вкара гола. А грешките на защитниците са фатални. Нека не го сриваме психически. Нормално да е ошашавен с тази подготовка в школата. Технически не отстъпва на Нунеш, а взема многократно по-малко.

+1 Орачев е много здрав физически играч, на мен ми харесва. По-добър е от торбата Нунеш.

Всички чужденци трябва да бъдат разкарани.

Не отрязвайте крилата на младото орле, дайте му шанс! Най-лесно е да оплюеш някого. Не искате да уважите противника си с шпалир-ОК, разбирам, че не сте не сте длъжни, но защо оплювате младите си надежди-това не го разбирам. С какво желание да дойде някой от школата ви и да играе за първия отбор като виждате какво е вашето отношение.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 май 2014 21:41

milen.hristov написа:Колеги, пак да попитам на кои ще е концерта преди мача с Лудогорец на 23-ти

Я дай пак
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 11 май 2014 21:42

milen.hristov написа:Колеги, пак да попитам на кои ще е концерта преди мача с Лудогорец на 23-ти

Миленчо, прекали ли с бирата бе приятелче :)

Върни се в “Левски”