Черно Море - Левски / FT 1:2

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Re: Черно Море - Левски / FT 1:2

Мнениеот scb » 07 май 2014 21:13

Гонзо осмисли синия юбилей!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 май 2014 21:45

Жалкият интригант Ст.Ангелов ИЗОБЩО не трябваше да бъде връщан в Левски!!!
Ако Ст.Петков още два пъти се спъне в тревата-да заминава да рита в някоя паланка!Докато се научи!
Не знам как е издрапал до мъжкия отбор.От това,което видях-пълна нула!
Мисяк не е много по-горе от него!

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 07 май 2014 21:54

blue avalanche написа:Жалкият интригант Ст.Ангелов ИЗОБЩО не трябваше да бъде връщан в Левски!!!
Ако Ст.Петков още два пъти се спъне в тревата-да заминава да рита в някоя паланка!Докато се научи!
Не знам как е издрапал до мъжкия отбор.От това,което видях-пълна нула!
Мисяк не е много по-горе от него!

Не си намерихте място значи! Като не играеха юнушите "защо не играят"?..., сега играят некадърни били. Няма начин още с първите си мачове да бъдат стълбовете в отбора. Естествено че в момента не им достига опит и самочувствие. Далеч съм от мислълта, че всичките стават за първия отбор, но такова отношение не е честно към тях.

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 07 май 2014 22:25

На мен ужасно неприятно впечатление ми направи безумното желание на Блажевич непрекъснато да изнася топката по земя след аут - така падна гола за Черно море и произлязоха още 2-3 опасни ситуации, които по чудо не завършиха с гол. Интересно ми е това прищявка на хърватина ли беше, или указание на Топчо? Което и да е, недопустимо е подобно поведение за професионален отбор - мен ще ме е срам да видя подобни глупости дори от моя си тим на Каменица фен купа!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 07 май 2014 22:59

добра игра на Левски и заслужена победа можеше и да е по-изразителна ,но играхме с 7 човека ,този Мисляк какво мисли по цял мач не мога да разбера ,да не е станал професор,жалка работа другия мач ако го видя ще почна да го освирквм и като е в съблекалните ,кога ще бъде върнат Бастош ,дори Кевин Бру ми липсва в сравнение с него !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Черно Море - Левски 07.05. / 18:00

Мнениеот BadBoy » 08 май 2014 01:40

ralka_levskarka написа:
bilyaletdinov написа:Пламен Димов в Левски ли още :roll: Тоя само пречи, контузи ни тежко потенциално ново попълнение :evil:
Сватбата е слаб съдия. В мач без значение успя да обърка каквото можа и да си направи мача труден.
Юношите ни почнаха да я докарват откъм стойки и чупки, бързо попиват от батковците.
Гонзо има много, много работа за вършене!

Я не говори така, все пак са наши юноши :P

Какво от това чии са?
Във футбола място за сантименти няма.
Или става нещо от теб или хващаш гората.
Горна граница дали става нещо е 21 години, не си ли успял до тази възраст да се наложиш и покажеш завиден потенциал, то от такива футболисти файда няма и ще стават само за отбори от Б група.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 май 2014 09:11

BadBoy написа:Какво от това чии са?
Във футбола място за сантименти няма.
Или става нещо от теб или хващаш гората.
Горна граница дали става нещо е 21 години, не си ли успял до тази възраст да се наложиш и покажеш завиден потенциал, то от такива футболисти файда няма и ще стават само за отбори от Б група.

С ирония го казва...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 08 май 2014 09:44

бях на мача и да споделя мнението си за някои неща.
Първо относно забележката на колегата за Блажевич - то няма лошо, това е добра тактика за вкарване на топката, ама Блажевич ли е виновен, че след като я подаде на Пелето същия прави безумен пас към някои от другите защитници или деф.халфове. Ако пък я изрита напред и нагоре, кой ще се бори за тая висока топка в центъра - Гаджев, Цонев или Пелето. Единствено Старокин е с някакъв потенциал от високите топки.
Пелето - тоя колкото по-бързо спре с футбола толкоз по-добре за нас. Абсолютно неадекватен, та то дори и оня чук Пламен Димов беше по-адекватен в мача. И това ако му беше първа такава грешка за сезона с мед да го намажеш, ама то всеки мач поне по две-три.
Юношите - ми хич ги нямаше, Мики Орачев си е абсолютен пумпал, португалеца Нунеш е с поне класа над него като качества, а пък Пинто изглежда направо като извънземен в сравнение с него. За Орачев досега бях само чел тука из форума, но от първия мач, който му гледам на живо и от последните един-два, в които го пускат, ами много е далеч от футбола момчето.
Цонев - много неща му липват на това момче все още за футбола, рискови шпагати, никак не е бърз - това два-три пъти да те надбяга Сашо Александров от Черно море не е добър атестат, доста топки загуби в центъра.
Мисяк - горе долу става, ама в някои моменти е като муха без глава, поне може да спира топката и да я подава горе долу точно :)
Стивън Петков - като физика има обещаващи данни, снажно момче, може би ще натрупа малко мускулна маса още, но трябва да набере самочувствие и да има треньори да го понаучат на някои неща.
Абе с две думи, болно ми е да го кажа, ама в тая единадесеторка, която беше вчера на терена нещо футболно има в Старокин (направо ме е срам да го изрека това) и в Божинов и Гаджев. А и тримата не е ясно на 100% дали ще останат. Та - вари го, печи го - много нови ни трябват. Пък като знам как ги избираме напоследък новите, още по-зле ми става :(

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 май 2014 09:49

ralka_levskarka написа:Коментаторите не мога да ги разбера. Като няма шпагат, защо няма, като има защо било тЕй, я у лево.
Иначе сте в грешка, двата гола на Левски бяха от засада, особено дузпата. Трябваше да ни дадат три червени картона и шест дузпи за ЧМ. Край! Купили сме всичко до края и ставаме трети.

Нее, сега Лудогорец няма да вземе лиценз а ЦСКА ще бъде закрит с държавна директива, очаквай Борат да го обяви в ефира на Дарик. Принципно преговаря със синята УЕФА да изритат и малко чужди отбори от ЕКТ за да започнем от 1/8 финал на ШЛ !!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 май 2014 09:52

Player написа:Тия нашите второто полувреме ме изненадаха доста. През първото си бяха типичните бездушници и страхливци. Бяха си като гърмяни зайци. Какво е ставало в съблекалнята не знам, може би по един куршум са си леели,ама второто не мога да ги позная. Стабилни в защита, без никакви сериозни заплахи за вратата, смело играеха , показаха мъжесто и като нищо можеха да вкарат още 3-4 гола и да смажат морето във Варна ама нищо, щом победиха, браво!

[offtopic]Гонзо така и така е бил наоколо е влязъл при нашите и е рекъл: ае котенца мач ли ще играем или моите да си ходят? Нали знаете, че след месец време идвам и ще ви запомня кои сте за Кечмания :D[/offtopic]
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”