tevez написа:Генков нали играеше с номер 9, сега гледам, че е с 8.
Хубаво, че се е отказал от 9-та, не я заслужава.
Не заслужава и осмицата, тя също е легендарна в екипа на Левски, даже 165 пъти легендарна
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tevez написа:Генков нали играеше с номер 9, сега гледам, че е с 8.
Хубаво, че се е отказал от 9-та, не я заслужава.
milen.hristov написа:Eеее явно защо изкараха нашата световна звезда, и да не забравят двамата с Генков довечера да почерпят в заведението им с Тонев футболистите на Локо Пд за самарянският жест.
Само не мога да разбера няма ли достойнство и поне малко уважение към Левски от страна на Божинов да последва Бастош
NOMER14 написа:ralka_levskarka написа:NOMER14 написа:Какво чудно има - двама бивши централни нападателя на националния вкараха голове след атестация на Гаджев (титуляр в националния). Кой друг роден клуб има в нападение толкова българи, минали през националния?
Всеки си мисли, че Левски в отбора си няма нито един читав футболист, че не може да бие никого и тем подобни неща. А това е дразнещо..
Треньор няма.
milen.hristov написа:NOMER14 написа:ralka_levskarka написа:NOMER14 написа:Какво чудно има - двама бивши централни нападателя на националния вкараха голове след атестация на Гаджев (титуляр в националния). Кой друг роден клуб има в нападение толкова българи, минали през националния?
Всеки си мисли, че Левски в отбора си няма нито един читав футболист, че не може да бие никого и тем подобни неща. А това е дразнещо..
Треньор няма.
В Кипър е, даже май и шампион щял да става. Поздрави и за феновете от дрес код черно
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Hohohoho написа:ЕМИЛ написа:Като ви чета и си мисля , че достигаме до максимата : Няма как Левски да спечели по честен начин !
Нали така ,червени приятели и приятелки ?
И аз съм от Левски, ама е смешно. Като знам какво ни е атомно нападението, два гола за 5 минути, не мога и да сънувам. Локомотив са корав отбор, биха Чорбата, пък днес даже зор не си дават. Некадърници като Генков и Николет се откъсват сами срещу вратаря, правят пасове, в добре създаден коридор от противниковата защита и надбягват защитниците (наркона Божи не може да надбяга и трикрако куче). Яд ме е, че метросексуалният вкара и ще почне пак да се омилква, да останел още един сезон. Надявам се, че Гонзо ще го изпъди като мръсен пес.
blue avalanche написа:Пелето през целия мач се опитваше да асистира на Локо-то и накрая успя!!!
Б.Цонев освен,че се насра да прави фалове(има-няма 15-20),нещо друго направи ли?
Р.Цонев някой чу ли го през второто полувреме?
А Петков?
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, noo и 18 госта