Фен тръст "Синя България"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Фен тръст "Синя България"

Мнениеот plamenst7 » 16 ное 2014 19:57

DrAvalanche написа:
ehh написа:Ебем ти тръстове и всякакви други измишльотини. Докато тоя НКП не се прочисти, аз една стотинка няма да дам за каквато и да е била кауза. Тия от тоя НКП вече открито вредят на отбора. Аз не мога да разбера, за какви се имат? Тити едвам връзва двата края, сега му изкараха финансово наказание с тия простотии вчера. Футболният отбор всеки кръг наказание, играем без публика. Е... насрахте се. Честно. Като няма къде да си изкарат излишната енергия, да се хванат да спортуват нещо. И за финал. Владимиров за чий е там като не може да организира никакъв контрол? Колко издънки още трябва да станат, за да бъде сменен този човек.

Вземи първо дай нещо, преди да се правиш на последна инстанция по форумите. В тръста има изключително свестни хора, които отделят от свободното си време за да се опитат да променят нещо. Докато интернет революционери като теб лаят по форумите.

Никой няма право да се сърди на хората които са отвратени от случващото се, защото случващото се не е нормално и мина всякакви граници. Какво да даде един обикновен фен? Едни 20-30-50-100 лв. и в същото време едни малоуми носят глоби за стотици хиляди лева. Ами няма как да стане и един нормален човек да има желание да дава, при явното разхищение в огромни количества от страна на други. Ясно е, че в тръста има свестни хора, но борбата с тези прояви трябва да залегне като приоритетна в дейността на тръста, защото тези прояви отблъскват много хора които иначе биха помогнали на драго сърце. Ако всичко продължава по този начин, отбора няма бъдеще и нищо добро не го чака.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 16 ное 2014 20:05

plamenst7 написа:
DrAvalanche написа:
ehh написа:Ебем ти тръстове и всякакви други измишльотини. Докато тоя НКП не се прочисти, аз една стотинка няма да дам за каквато и да е била кауза. Тия от тоя НКП вече открито вредят на отбора. Аз не мога да разбера, за какви се имат? Тити едвам връзва двата края, сега му изкараха финансово наказание с тия простотии вчера. Футболният отбор всеки кръг наказание, играем без публика. Е... насрахте се. Честно. Като няма къде да си изкарат излишната енергия, да се хванат да спортуват нещо. И за финал. Владимиров за чий е там като не може да организира никакъв контрол? Колко издънки още трябва да станат, за да бъде сменен този човек.

Вземи първо дай нещо, преди да се правиш на последна инстанция по форумите. В тръста има изключително свестни хора, които отделят от свободното си време за да се опитат да променят нещо. Докато интернет революционери като теб лаят по форумите.

Никой няма право да се сърди на хората които са отвратени от случващото се, защото случващото се не е нормално и мина всякакви граници. Какво да даде един обикновен фен? Едни 20-30-50-100 лв. и в същото време едни малоуми носят глоби за стотици хиляди лева. Ами няма как да стане и един нормален човек да има желание да дава, при явното разхищение в огромни количества от страна на други. Ясно е, че в тръста има свестни хора, но борбата с тези прояви трябва да залегне като приоритетна в дейността на тръста, защото тези прояви отблъскват много хора които иначе биха помогнали на драго сърце. Ако всичко продължава по този начин, отбора няма бъдеще и нищо добро не го чака.
Преди да клеймиш и раздаваш присъди, първо проумей, че Тръст Синя България е сдружение на феновете на Левски. Не е полиция, не е прокуратура, не е съд. Така че, въпросите защо еди кой си не е наказан след поредния си золум, не към тръста, а към органите от правораздавателната система.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 16 ное 2014 20:14

Да - така е, но може да се потърси съдействие от тези органи, защото тръста е най-заинтересован от разрешаването на тези проблеми. Ако на теб ти обрабят къщата или пребият член на семейството ти, няма да седиш и да чакаш полицията и прокуратурата сами да свършат нещо, а ще идеш ще пуснеш жалба, ще окажеш съдействие.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 17 ное 2014 16:35

plamenst7 написа:Тъжната истина е, че в сектор Б расте много голям злокачествен тумор и докато този тумар не бъде отстранен, нищо добро не ни чака. Напротив - вървим към смъртта!

Ела да ме отрежеш, хирургче. :)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 ное 2014 19:52

Без име написа:
plamenst7 написа:Тъжната истина е, че в сектор Б расте много голям злокачествен тумор и докато този тумар не бъде отстранен, нищо добро не ни чака. Напротив - вървим към смъртта!

хахаххаа ама виж как се припозна.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 17 ное 2014 19:57

Eminem написа:
Без име написа:

Че ходи в Сектор Б?Аз също ходя,понякога водя и сина си,проблем ли е?
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 ное 2014 20:00

Stahlgewitter написа:
Eminem написа:
Без име написа:

Не, припозна се, че е тумор. Не четеш ли ?
"Ела да ме отрежеш, хирургче. :)"

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 17 ное 2014 20:04

Eminem написа:
Stahlgewitter написа:
Eminem написа:
Без име написа:

Не, припозна се, че е тумор. Не четеш ли ?
"Ела да ме отрежеш, хирургче. :)"

Е какво да ти каже,не спряхте да натЕгате това с тумора.
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 ное 2014 20:09

Ами, когато клубът има финансови затруднения, а ти му носиш глоби от десетки хиляди и го лишаваш от приходи от билети, когато БК Левски няма пари и буквално се бори, за да оцелее, а ти му носиш голяма глоба и го лишаваш от публика за два мача......да нещо като тумор е.
И тези същите са на първия ред да ни обясняват как трябва да помогнем финансово на клуба.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 17 ное 2014 20:22

Eminem написа:Ами, когато клубът има финансови затруднения, а ти му носиш глоби от десетки хиляди и го лишаваш от приходи от билети, когато БК Левски няма пари и буквално се бори, за да оцелее, а ти му носиш голяма глоба и го лишаваш от публика за два мача......да нещо като тумор е.
И тези същите са на първия ред да ни обясняват как трябва да помогнем финансово на клуба.

Сигурен ли си,че са тези същите?
Изображение

Върни се в “Левски”