Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Мнениеот milen.hristov » 10 окт 2013 10:49

damyanov1963 написа:А защо не приемете тезата, че след дългогодишното безхаберно, некадърно и нагло управление на Левски, което го срина до дъното, нервите на някои от по екзалтираните фенове не са издържали и до кога трябваше да се търпи това унизително положение?

Защото така са се държали първобитните хора, аз не се възприемам като такъв. Тези ако ходеха на опера, театър сигурно биха пребили режисьора защото не им харесват актьорите

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 окт 2013 11:05

milen.hristov написа:
damyanov1963 написа:А защо не приемете тезата, че след дългогодишното безхаберно, некадърно и нагло управление на Левски, което го срина до дъното, нервите на някои от по екзалтираните фенове не са издържали и до кога трябваше да се търпи това унизително положение?

Защото така са се държали първобитните хора, аз не се възприемам като такъв. Тези ако ходеха на опера, театър сигурно биха пребили режисьора защото не им харесват актьорите

Аз мисля, че ако бяха първобитни хора това щяха да го направят още след мачовете с Тампере например, но съгласи се, че след толкова провали в Европа, след толкова безумно изпуснати купи и титли в България, след толкова предупреждения на феновете с трансперанти и бойкоти на мачовете, клапана накрая не издържа на налягането :!:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 окт 2013 11:13

damyanov1963 написа:Аз мисля, че ако бяха първобитни хора това щяха да го направят още след мачовете с Тампере например, но съгласи се, че след толкова провали в Европа, след толкова безумно изпуснати купи и титли в България, след толкова предупреждения на феновете с трансперанти и бойкоти на мачовете, клапана накрая не издържа на налягането :!:

Да, това беше много умна и достойна постъпка, няма нищо първобитно в нея. :? Ако беше гарнирана с някой бокс и бухалка, картинката щеше да е 6.
Онези на Бернабеу явно са големи шматки, че не са направили като качулатите след 6те поредни осминафинала в Шл. Я какви 'убави еврофенове щяха да излязат, нали?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 10 окт 2013 11:15

milen.hristov написа:

Касиерката щяха да пребият, не режисьора. На тях това им е силата - да мачкат беззащитните.

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 10 окт 2013 11:17

Аз пък смятам, че първобитните хора биха първо изрязали гредите на стадиона, после да изкопаят гроб на центъра на игрището и едва накрая да причакат тайно в тъмното треньора на отбора на някоя бензиностанция и да му бият два шамара. Това според мен е европейско поведение. Даже съм чувал, че се е случвало в България, но не live пред камери и микрофони. Не си спомням някой да е ревал като вдовица по форумите за тези събития... :roll:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 10 окт 2013 11:19

Веселинов написа:Аз пък смятам, че първобитните хора биха първо изрязали гредите на стадиона, после да изкопаят гроб на центъра на игрището и едва накрая да причакат тайно в тъмното треньора на отбора на някоя бензиностанция и да му бият два шамара. Това според мен е европейско поведение. Даже съм чувал, че се е случвало в България, но не live пред камери и микрофони. Не си спомням някой да е ревал като вдовица по форумите за тези събития... :roll:

Една простотия не оправдава друга простотия.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 окт 2013 11:20

Веселинов написа:Аз пък смятам, че първобитните хора биха първо изрязали гредите на стадиона, после да изкопаят гроб на центъра на игрището и едва накрая да причакат тайно в тъмното треньора на отбора на някоя бензиностанция и да му бият два шамара. Това според мен е европейско поведение. Даже съм чувал, че се е случвало в България, но не live пред камери и микрофони. Не си спомням някой да е ревал като вдовица по форумите за тези събития... :roll:

Е онези качулати меринджеи к'во казаха "Станахме като чорбата". Щом не искат да се излагат като тях, защо го правят?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 10 окт 2013 11:20

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o9IHkDnVbB8[/youtube] Аз не искам да членувам в един и същ фенклуб заедно с такива индивиди .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 10 окт 2013 11:21

А самият Радостта на народа – Божидар Искренов, гордо носеше екипа на ЦСКА в не един и два мача. Същият Гиби бе кандидат от ДПС за кмет на столичен район. Защо и той не бе съблечен, когато бе върнат в Левски?
а наско сираков не си ли събу потурите пред същата агитка???
Последна промяна от nicromanser на 10 окт 2013 11:23, променено общо 1 път.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 10 окт 2013 11:22

nicromanser написа:А самият Радостта на народа – Божидар Искренов, гордо носеше екипа на ЦСКА в не един и два мача. Същият Гиби бе кандидат от ДПС за кмет на столичен район. Защо и той не бе съблечен, когато бе върнат в Левски?

Защото никой не е платил.

Върни се в “Левски”