Кърваво меле на мача Ботев-Левски в Пловдив

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

samatoranaga
Контакти:

Re: Кърваво меле на мача Ботев-Левски в Пловдив

Мнениеот samatoranaga » 09 мар 2013 19:39

От Ботев хвърлиха жълта димка къде видяхте ракети бе :) Страшна ракета дето пуши 2 минути на земята после. Вместо да се разграничите от наркоманите си вие обвинявате други. Цяла България видя какво стана и ще види. По всички телевизии показаха и казаха кой е виновен. Цялата ви публика млъкна до края на мача заради 100 лумпена и ги бе срам от тези изцепки. Имам приятел левскар с който се чухме след мача и бе на мнение, че тези с ракетите и провокациите са били дрогирани още с влизането и никой от останалите не е одобрявал това, затова и второто полувреме устите не си отворихте.
Жалко е да защитавате подобни хора.

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 09 мар 2013 19:41

Аз видях на Бетонния мост 2 буса с куки и 10 автобуса ултраси на Левски
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Иван.Левскарчев
Контакти:

Мнениеот Иван.Левскарчев » 09 мар 2013 19:42

шивача написа:Забравих да допълня, освен антифутбола, който предложи Левски, публиката му също за нищо не става. Първо, доста са грозни, половината изглеждат душевно-болни и много страхливи. Другата половина не можах да ги преценя, понеже имаше облаци от люпени семки пред тях и нищо не се виждаше. Обобщавам: Публика и отбор на едно ниво, малко под средното за Бг :idea:

Лично мнение!

Подай си фейс-а да ти го видим всички.Да видим неземната ти красота като гръцка богиня.Сложи една снимкаааа бе,красавецоооо :)

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 09 мар 2013 19:42

tzvetan_22 написа:
Show Must Go On написа:
pumpo написа:Изгледах видеото в спортала. Ще се опитам да дам напълно безпристранно мнение, на базата на това което съм видял в спортал и по ТВ 7.
Първо се вижда, че 30-40 фена на Ботев тръгват към сектора на Левски- ТОВА Е ФАКТ. Подразнение от скъсването или палянето на жълто- черен плат. Доколкото разбрах в темата, това бил някакъв рекламен винил. Още по време на ТВ предаването се виждаше, как феновете на Ботев се запътват към сектора на гостите. След това се започва хвърляне на камъни и от двете страни! Изникват веднага следните въпроси: От къде са тези камъни? Вкарани отвън, или ги е имало вътре на стадиона? По вероятно според мен е да са били на стадиона! И следва още един въпрос. Какъв е тоя стадион с големи каманаци на трибуните? Кой и как му е дал лиценз? Левскарите се опитват да пробият кордона и събарят оградата. В същото време феновете на Ботев мятат камъни по гостите, хвърлят някакви димки по пистата и една- две ракети към левскарите и показват средни пръсти към феновете на Левски, но не пробват да пробият полицейския кордон, а мятат ръце и псуват зад оградата и полицаите- ФАКТ!Ако левскарите бяха пробили кордона (не бяха твърде далеч от това) щеше да ми е интересно каква щеше да е реакцията на феновете на Ботев, които се бяха накачулили на оградата и хвърляха камъни и псуваха. Хвърлят се няколко сигнални ракети от феновете на Левски по тези от Ботев!- ФАКТ! ПО ТВ7 даваха как фенове на Левски мятат големи павета към полицайте. В цялата суматоха стюард-крадец смъква синьо знаме и на спринт го хвърля в сектора с фенове на Ботев. Недостойна и грозна постъпка!- ФАКТ! Мое мнение е , че е еднакво опасно да се хвърлят както камъни и седалки, така и факли и бомби! И лично мое мнение, че ботевистите провокираха цялото напрежение между феновете. Каква работа имаха тези 30-40, прекосявайки 30-на метра и наскачайки на оградата?! И за финал, най-срамната и жалка ситуация от цялата работа е кражбата на левскарското знаме от стюарда, жалка и тъпа постъпка!

А ти трябва да си смениш аватара с некое говедо ! - ФАКТ! Препоръчвам ти да си сложиш един ТУР.
P.S.- Не петни емблемата на отбор като Дунав

На мен няма ли да ми отговориш бе?
1. Какви са тия камъни и покрива ли стадион "Ботев" условията за безопасност?
2. Хвърлят ли камъни и ракети от Ботев?
За тези двете колко мача наказание трябват?
3. Защо 100-тина фена прекосиха целия сектор за да се заядат с сините? Явно е кой започва!

1.На всички стари стадиони в БГ има, дори на вашият съм виждал. Това е проблем на БФС и на клубовете, не на феновете.
2.Камъни да, ракетИ- къде?
Незнам - но вашите подлоги от комунизма досега в БФС структурите ще кажат, ако не ни накажат това ще означава, че са прикрили ВАС!
3.Спомена се 100000000..... пъти защо са тръгнали - заради кражбата ПО ВРЕМЕ на мача на винила от спортната зала и поругаването му пред нас!

vlade
Контакти:

Мнениеот vlade » 09 мар 2013 19:43

Защо привържениците на синия отбор не бяха "изведени" от стадиона на полувремето .... :?: :?: :?:
Последна промяна от vlade на 09 мар 2013 19:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 09 мар 2013 19:43

Old_death написа:Hе,това е като случая с младежа на "Раковска",който УБИХТЕ!

Този, за който се доказа, че фенове на ЦСКА са метнали бомбичката ли? Вие имате опит в това - справка Гергана, момиче което направихте инвалид! Като стана дума за инвалиди и там имате опит, да целите инвалиди със сигнални ракети! Както и да биете хора в мол, защото не били фенове на червения тумор с четирите букви! А да не забравяме, че и бой над обикновени хора в автобус ви е специалитет, защото уж били от София-Запад, които и малките деца знаят, че се предвижват с коли, а не със СКГТ!

Това червените да държат морал е меко казано НАГЛО!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 09 мар 2013 19:43

Мамини онеправдани те. Точно това се базикахме, че ще се оправдаете с полицейски произвол.
Тая сган, която мяташе бомбички и ракети в публиката, ли са репресираните?!

Скъпи телевизионни зрители, не говорете и не дискутирайте глупости.

Какъвто ви отбора, такава и публиката...

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Мнениеот tzvetan_22 » 09 мар 2013 19:44

Show Must Go On написа:
tzvetan_22 написа:
Show Must Go On написа:
pumpo написа:Изгледах видеото в спортала. Ще се опитам да дам напълно безпристранно мнение, на базата на това което съм видял в спортал и по ТВ 7.
Първо се вижда, че 30-40 фена на Ботев тръгват към сектора на Левски- ТОВА Е ФАКТ. Подразнение от скъсването или палянето на жълто- черен плат. Доколкото разбрах в темата, това бил някакъв рекламен винил. Още по време на ТВ предаването се виждаше, как феновете на Ботев се запътват към сектора на гостите. След това се започва хвърляне на камъни и от двете страни! Изникват веднага следните въпроси: От къде са тези камъни? Вкарани отвън, или ги е имало вътре на стадиона? По вероятно според мен е да са били на стадиона! И следва още един въпрос. Какъв е тоя стадион с големи каманаци на трибуните? Кой и как му е дал лиценз? Левскарите се опитват да пробият кордона и събарят оградата. В същото време феновете на Ботев мятат камъни по гостите, хвърлят някакви димки по пистата и една- две ракети към левскарите и показват средни пръсти към феновете на Левски, но не пробват да пробият полицейския кордон, а мятат ръце и псуват зад оградата и полицаите- ФАКТ!Ако левскарите бяха пробили кордона (не бяха твърде далеч от това) щеше да ми е интересно каква щеше да е реакцията на феновете на Ботев, които се бяха накачулили на оградата и хвърляха камъни и псуваха. Хвърлят се няколко сигнални ракети от феновете на Левски по тези от Ботев!- ФАКТ! ПО ТВ7 даваха как фенове на Левски мятат големи павета към полицайте. В цялата суматоха стюард-крадец смъква синьо знаме и на спринт го хвърля в сектора с фенове на Ботев. Недостойна и грозна постъпка!- ФАКТ! Мое мнение е , че е еднакво опасно да се хвърлят както камъни и седалки, така и факли и бомби! И лично мое мнение, че ботевистите провокираха цялото напрежение между феновете. Каква работа имаха тези 30-40, прекосявайки 30-на метра и наскачайки на оградата?! И за финал, най-срамната и жалка ситуация от цялата работа е кражбата на левскарското знаме от стюарда, жалка и тъпа постъпка!

А ти трябва да си смениш аватара с некое говедо ! - ФАКТ! Препоръчвам ти да си сложиш един ТУР.
P.S.- Не петни емблемата на отбор като Дунав

На мен няма ли да ми отговориш бе?
1. Какви са тия камъни и покрива ли стадион "Ботев" условията за безопасност?
2. Хвърлят ли камъни и ракети от Ботев?
За тези двете колко мача наказание трябват?
3. Защо 100-тина фена прекосиха целия сектор за да се заядат с сините? Явно е кой започва!

1.На всички стари стадиони в БГ има, дори на вашият съм виждал. Това е проблем на БФС и на клубовете, не на феновете.
2.Камъни да, ракетИ- къде?
Незнам - но вашите подлоги от комунизма досега в БФС структурите ще кажат, ако не ни накажат това ще означава, че са прикрили ВАС!
3.Спомена се 100000000..... пъти защо са тръгнали - заради кражбата ПО ВРЕМЕ на мача на винила от спортната зала и поругаването му пред нас!

Ами ето.. ти сам казваш, че сте хвърляли камъни, че вие сте започнали саморазправата и че стадионът ви не отговаря на изискванията!!! Какво заете тука не мога да разбера? По-голямото наказание трябва да е за вас! На Герена в Сектора за гости няма 1 камък!!! Който не покрива изискванията да се оправя!
Последна промяна от tzvetan_22 на 09 мар 2013 19:46, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 мар 2013 19:45

vlade написа:Защо привържениците на синия отбор не бяха "изведени" от стадиона на полувремето .... :?: :?: :?:

ЗА ПОРЕН ПЪТ ПИТАМ СЪЩОТО !!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 мар 2013 19:47

Иван.Левскарчев написа:
шивача написа:Забравих да допълня, освен антифутбола, който предложи Левски, публиката му също за нищо не става. Първо, доста са грозни, половината изглеждат душевно-болни и много страхливи. Другата половина не можах да ги преценя, понеже имаше облаци от люпени семки пред тях и нищо не се виждаше. Обобщавам: Публика и отбор на едно ниво, малко под средното за Бг :idea:

Лично мнение!

Подай си фейс-а да ти го видим всички.Да видим неземната ти красота като гръцка богиня.Сложи една снимкаааа бе,красавецоооо :)

[offtopic]Не искам да те заслепявам, а и мисля, че имаш достатъчно комплекси, за да ти причинявам още. Но, ако толкова държиш, мога да ти подам друго нещо :mrgreen:[/offtopic]
Не е редно феновете на Ботев така да бият сините, независимо от това, че им изглеждат простовати и грозновати, та това е само спорт :idea:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”