Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Re: Oфициална Тема: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот tzvetan_22 » 27 дек 2012 15:23

Мен само едно ме притесни от цялото видео. Иво Тонев беше изключително уверен за построяването на стадиона като акцентираше върху секторите А и Б - т.е. първия етап. За сектор Г е ясно, че я го направят, я не... Честно казано той така или иначе не ми трябва хаха, но тъпите журналисти не попитаха дали е възможен вариант - Построяваме А и Б, а В, когато имаме пари... Въпросът ми е: сектор В сигурен ли е, както са сигурни А и Б ? :)
Последна промяна от tzvetan_22 на 27 дек 2012 15:25, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 дек 2012 15:23

Стадионът е хубав, но ми се щеше ъглите да са покрити. Дано ги покрият.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 дек 2012 15:26

tzvetan_22 написа:Мен само едно ме притесни от цялото видео. Иво Тонев беше изключително уверен за построяването на стадиона като акцентираше върху секторите А и Б - т.е. първия етап. За сектор Г е ясно, че я го направят, я не... Честно казано той така или иначе не ми трябва хаха, но тъпите журналисти не попитаха дали е възможен вариант - Построяваме А и Б, а В, когато имаме пари... Въпроса ми е: сектор В сигурен ли е, както са сигурни А и Б ? :)

До колкото аз разбрах е сигурен, просто А и Б ще гледат да са готови за 100 - годишнината и домакинствата ще са на Герена.

Вторият етап включва изграждането на Сектор В през 2015 година. А третият, цялостното завършване на съоръжението, се предвижда за 2017-2018 година.
Последна промяна от ralka_levskarka на 27 дек 2012 15:26, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 дек 2012 15:26

tzvetan_22 написа:Мен само едно ме притесни от цялото видео. Иво Тонев беше изключително уверен за построяването на стадиона като акцентираше върху секторите А и Б - т.е. първия етап. За сектор Г е ясно, че я го направят, я не... Честно казано той така или иначе не ми трябва хаха, но тъпите журналисти не попитаха дали е възможен вариант - Построяваме А и Б, а В, когато имаме пари... Въпроса ми е: сектор В сигурен ли е, както са сигурни А и Б ? :)

Според мен и В е сигурен. За момента ще наблегнат на А и Б и веднага след това ще се почне работа и по В.
Нека имаме търпение всички и нещата ще станат ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 дек 2012 15:35

Аз лично съм доста доволен от плана. Признавам, че в началото бях скептично настроен, но след песконференцията съм приятно изненадан от цялата организация. Голямо Браво!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 27 дек 2012 15:47

Дано сложат леки покривни конструкции в ъглите на секторите.Акустиката ще е МНООООООООО Яка :mrgreen:

Ако след 5-6 години решат и да приближат сектор Г и да го покрият-направо ще къртиме!
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 27 дек 2012 15:47

Най накрая след толкова облачни дни се покаже и малко слънце.
И само Левски оле

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 27 дек 2012 15:50

Голямо бравооо!! Единственото ми мъничко разочарование е, че не предвиждат сгъваеми седалки, но докато дойде време да ги слагат може и да си променят мнението. ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 дек 2012 16:01

Хубаво спортал като качат пълен запис от пресконференцията същата отново да се изгледа, че гледам почват да се пишат неверни неща тук във форума и така се отклоняваме от точността :) ;)
Проектантът сподели, че са избирани винаги по-евтините варианти за всяко едно нещо около стадиона, а Тонев относно сгъваеми седалки категорично отрече, защото все пак това значително ще оскъпи проекта, то една сгъваема седалка вероятно е над 50лв, а може и повече , 28 000*50= 1 400 000лв за седалки, а и е много вероятно (не зная в какво състояние са) да използват и от сегашните седалки.

Хубаво е, че ще отделят футболистите от всякакъв контакт с феновете, а и VIP-повете също е замисляно така, че да нямат контакт с фенове и журналисти.

На второ ниво на сектор А ще е паркинг с 50 места като достъпът до него ще е директно от бул. Владимир Вазов.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 дек 2012 16:01

Ех, Тонееев, ех... Каквото предполагах и от каквото най-много се опасявах, точно това ще се случи. :( Първия път избегна въпроса за името, но втория път вече трябваше да отговори и каза, че не е обсъждана смяна на името. Само че не знам дали усетихте какъв лек намек пусна. Аз си тълкувам казаното като: "На този етап името остава, но е много вероятно да бъде променено".
Някои неща не се купуват с пари. :|
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”