Левски с нови екипи!!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ultras1914
- Контакти:
Re: Левски с нови екипи!!!!
Много ми се иска резервния ни екип да е в жълто-червено райе. Трябва да се почита историята!

Левски, ти си всичко за нас!
Ужасно грозно е това с два спонсора отпред! И защо махнаха Л-то ? Това е най-грозния екип, който сме имали! Въобще няма да си го купя.
- САМО ЛЕВСКИ!
- Контакти:
Eminem написа:Ужасно грозно е това с два спонсора отпред! И защо махнаха Л-то ? Това е най-грозния екип, който сме имали! Въобще няма да си го купя.
Никой истински левскар няма да си го купи. Борат счупи тъпомера с тези екипи.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]
Офтопик:
! |
слагам снимката в offtopic, понеже е огромна |
- tzvetan_tee
- Контакти:
Е нямате угодия, заклевам се!!! Искахте емблемата да е шита - шита е !!! Искахте да не е само "Л"-то - Цялата емблема е !!! Според мен екипа е супер и ще си го купя. Много по хубав е от гаднясалите екипи Найк.... Дано ни донесат много успехи, САМО ЛЕВСКИ !!!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
-
- Контакти:
tzvetan_tee написа:Е нямате угодия, заклевам се!!! Искахте емблемата да е шита - шита е !!! Искахте да не е само "Л"-то - Цялата емблема е !!! Според мен екипа е супер и ще си го купя. Много по хубав е от гаднясалите екипи Найк.... Дано ни донесат много успехи, САМО ЛЕВСКИ !!!
не мисля, че е по-добър от найка през 2010/11 и не помня някой да е искал да се маха Л-то...
- tzvetan_tee
- Контакти:
Eminem написа:Ужасно грозно е това с два спонсора отпред! И защо махнаха Л-то ? Това е най-грозния екип, който сме имали! Въобще няма да си го купя.
В Лига европа може само един спонсор, който ще е ВТБ. За "А" група мисля, че ще ползват схемата от миналата година. Този вариант е само за пресконференцията. Нали се сещаш, че новите играчи трябва да се представят и с двата спонсора, не може само ВТБ или само "Мтел"...
- tzvetan_tee
- Контакти:
lazio1997 написа:tzvetan_tee написа:Е нямате угодия, заклевам се!!! Искахте емблемата да е шита - шита е !!! Искахте да не е само "Л"-то - Цялата емблема е !!! Според мен екипа е супер и ще си го купя. Много по хубав е от гаднясалите екипи Найк.... Дано ни донесат много успехи, САМО ЛЕВСКИ !!!
не мисля, че е по-добър от найка през 2010/11 и не помня някой да е искал да се маха Л-то...
Просто прелисти назад в коментарите, или влез в официалния форум на Левски... Аз също предпочитам само "Л", но екипа си е супер ! Така или иначе догодина екипът ще е ретро само с "Л". Най-важното, в новия, е че емблемата е шита, а не лепната. Както е при всеки един нормален отбор

tzvetan_tee написа:Е нямате угодия, заклевам се!!! Искахте емблемата да е шита - шита е !!! Искахте да не е само "Л"-то - Цялата емблема е !!! Според мен екипа е супер и ще си го купя. Много по хубав е от гаднясалите екипи Найк.... Дано ни донесат много успехи, САМО ЛЕВСКИ !!!
Къде видя,че емблемата е шита не знам.Виш ми аватара и ще разбереш какво е шита емблема.
- tzvetan_tee
- Контакти:
NO MERCY написа:tzvetan_tee написа:Е нямате угодия, заклевам се!!! Искахте емблемата да е шита - шита е !!! Искахте да не е само "Л"-то - Цялата емблема е !!! Според мен екипа е супер и ще си го купя. Много по хубав е от гаднясалите екипи Найк.... Дано ни донесат много успехи, САМО ЛЕВСКИ !!!
Къде видя,че емблемата е шита не знам.Виш ми аватара и ще разбереш какво е шита емблема.
Виж "офф топика" 3 коментара по-горе и ще видиш за какво ти говоря. Много добре знам какво е шита емблема...