Левски с нови екипи!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какъв цвят искате да са резервните екипи ?

Анкетата завърши на 07 юни 2012 15:54

Бели
44
38%
Жълти
10
9%
Червено-жълти
63
54%

Общо гласове: 117

Потребителски аватар
ultras1914
Контакти:

Re: Левски с нови екипи!!!!

Мнениеот ultras1914 » 18 юни 2012 08:31

Много ми се иска резервния ни екип да е в жълто-червено райе. Трябва да се почита историята!
Изображение

Левски, ти си всичко за нас!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 юни 2012 13:53

Ужасно грозно е това с два спонсора отпред! И защо махнаха Л-то ? Това е най-грозния екип, който сме имали! Въобще няма да си го купя.

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 22 юни 2012 13:58

Eminem написа:Ужасно грозно е това с два спонсора отпред! И защо махнаха Л-то ? Това е най-грозния екип, който сме имали! Въобще няма да си го купя.

Никой истински левскар няма да си го купи. Борат счупи тъпомера с тези екипи.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 22 юни 2012 13:58

Офтопик:
Изображение

!
слагам снимката в offtopic, понеже е огромна

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 22 юни 2012 14:15

Е нямате угодия, заклевам се!!! Искахте емблемата да е шита - шита е !!! Искахте да не е само "Л"-то - Цялата емблема е !!! Според мен екипа е супер и ще си го купя. Много по хубав е от гаднясалите екипи Найк.... Дано ни донесат много успехи, САМО ЛЕВСКИ !!!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 22 юни 2012 14:17

tzvetan_tee написа:Е нямате угодия, заклевам се!!! Искахте емблемата да е шита - шита е !!! Искахте да не е само "Л"-то - Цялата емблема е !!! Според мен екипа е супер и ще си го купя. Много по хубав е от гаднясалите екипи Найк.... Дано ни донесат много успехи, САМО ЛЕВСКИ !!!

не мисля, че е по-добър от найка през 2010/11 и не помня някой да е искал да се маха Л-то...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 22 юни 2012 14:18

Eminem написа:Ужасно грозно е това с два спонсора отпред! И защо махнаха Л-то ? Това е най-грозния екип, който сме имали! Въобще няма да си го купя.

В Лига европа може само един спонсор, който ще е ВТБ. За "А" група мисля, че ще ползват схемата от миналата година. Този вариант е само за пресконференцията. Нали се сещаш, че новите играчи трябва да се представят и с двата спонсора, не може само ВТБ или само "Мтел"...

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 22 юни 2012 14:20

lazio1997 написа:
tzvetan_tee написа:Е нямате угодия, заклевам се!!! Искахте емблемата да е шита - шита е !!! Искахте да не е само "Л"-то - Цялата емблема е !!! Според мен екипа е супер и ще си го купя. Много по хубав е от гаднясалите екипи Найк.... Дано ни донесат много успехи, САМО ЛЕВСКИ !!!

не мисля, че е по-добър от найка през 2010/11 и не помня някой да е искал да се маха Л-то...

Просто прелисти назад в коментарите, или влез в официалния форум на Левски... Аз също предпочитам само "Л", но екипа си е супер ! Така или иначе догодина екипът ще е ретро само с "Л". Най-важното, в новия, е че емблемата е шита, а не лепната. Както е при всеки един нормален отбор ;) ;) ;)

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 22 юни 2012 14:21

Къде видя,че емблемата е шита не знам.Виш ми аватара и ще разбереш какво е шита емблема.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 22 юни 2012 14:22

NO MERCY написа:

Къде видя,че емблемата е шита не знам.Виш ми аватара и ще разбереш какво е шита емблема.

Виж "офф топика" 3 коментара по-горе и ще видиш за какво ти говоря. Много добре знам какво е шита емблема... :)

Върни се в “Левски”