[/quote] Аз пак не мога да разбера какъв е проблема,че някаква верига от болници,която иска да се наложи като лидер в спортната медицина,става спонсор на Левски

Може би това,че е турска

И какво от това.Да не живеем в 17 век и да сме под османско иго,че да го удряме на чест

Колкото и да се пънем,колкото и да се дуем и да го удряме на национализъм и национално самосъзнание,тези 5 века робство няма да се изтрият от историята и нека да си останат там в историята.В днешно време е по-добре да си подържаме добросъседски отношения и партньорство от колкото да живеем "във" и "със" историческите спомени пък били те хубави или лоши

То иначе по същата логика и ггръцките спонсори трябва да ги хулим,щото пък сме били 2 века и под тяхно робство

[/quote]
Ти въобще не ме разбра, аз изрично казах, че нямам проблем с турци и т.н., само казах, че тези, които сега казват, че няма нищо лошо да са турци спонсорите, щяха да са първа писта да плюят точно заради това, ако бяха станали спонсор само на ЦСКА... А ако ти не разбираш защо Левски и турци е гаден оксиморон и защо с гърците не е същото... тука вече не мога да ти помогна...

А тия щом ще са спонсори и на 2-та отбора, не разбрах защо беше този патос у сините... тези презентации, пресконференции, очаквайте нечувано и невиждано...