Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот realno » 13 ное 2025 17:25

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
metodito написа:Завъртя се такъв слух и аз поне му вярвам. В тоталитарната ни капиталистическа страница, няма как да развиваш бизнес, и то голям, без отношения с властта. Инак мен, като човек, този... Пенчев ли беше, ме кефи. На пръв поглед изглежда, че е заработил парите си честно. А не като Домус бей да речем.

Разбрира се , този е същия предложил на здравното министерство в началото на пандемията да им закупи апатура , но с условие ако негов служител се разболее да изключат когото са включили и човекът му да е с предимство.

същият е - и други го правиха, но не бяха толкова нагли като него. Просто човекът е такъв -през наглост към прогрес. Всъшност, ти не следва да си срещу него - все пак беше брандирал сградата в Тех парка със знамето на дъгата доволно дълго време :mrgreen:

Един дълбоко подчертан левскар би казал - "нищо лично, просто бизнес", но сега същия говори за "наглост". :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 ное 2025 18:14

realno написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
metodito написа:Завъртя се такъв слух и аз поне му вярвам. В тоталитарната ни капиталистическа страница, няма как да развиваш бизнес, и то голям, без отношения с властта. Инак мен, като човек, този... Пенчев ли беше, ме кефи. На пръв поглед изглежда, че е заработил парите си честно. А не като Домус бей да речем.

Разбрира се , този е същия предложил на здравното министерство в началото на пандемията да им закупи апатура , но с условие ако негов служител се разболее да изключат когото са включили и човекът му да е с предимство.

същият е - и други го правиха, но не бяха толкова нагли като него. Просто човекът е такъв -през наглост към прогрес. Всъшност, ти не следва да си срещу него - все пак беше брандирал сградата в Тех парка със знамето на дъгата доволно дълго време :mrgreen:

Един дълбоко подчертан левскар би казал - "нищо лично, просто бизнес", но сега същия говори за "наглост". :mrgreen:

Точно така, тива и казвам, лелче, просто човекът е самозабравило се парвеню, което си мисли, че всичко му е позволено. То е позволено де, ние сме страната на неограничените препирания, пардон възможности, просто е хубаво да си мълчи и да не дразни раята
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 ное 2025 18:17

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:

Не следва да съм срещу него , защо ..... ?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 ное 2025 18:42

metodito написа:Не знам за него как е, но знам, че у нас, колкото и пари и ум да имаш, ако не играеш с правилните хора, гориш. Пример: Черепа. И много други, де.

Черепа играеше с правилните хора, но не отчете лакомията им, иначе им носеше пари на крак, както той след това разказва. Затова взе и Левски, за да е с правилните хора. Ако си беше направил правилните изводи от КТБ, чиито собственик също играеше с "правилните" хора, можеше и да не приключи така безславно. При Боко и Шиши правилото е, че с тях игра няма. Рано или късно все в един момент гориш.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 ное 2025 18:54

vvessel написа:
metodito написа:Не знам за него как е, но знам, че у нас, колкото и пари и ум да имаш, ако не играеш с правилните хора, гориш. Пример: Черепа. И много други, де.

Черепа играеше с правилните хора, но не отчете лакомията им, иначе им носеше пари на крак, както той след това разказва. Затова взе и Левски, за да е с правилните хора. Ако си беше направил правилните изводи от КТБ, чиито собственик също играеше с "правилните" хора, можеше и да не приключи така безславно. При Боко и Шиши правилото е, че с тях игра няма. Рано или късно все в един момент гориш.

Така е. Не можеш да не играеш с тях, не може да играеш с тях. И Баневи го разбраха, и Бобоков. И тоя търновския феодал как се казваше... Единствено Домусчиеви са небутваеми, щото те играят директно с Вашингтон.
А Шиши е Боко на стероиди. С този не може съвсем се разбереш.
Ако обаче Шиши загроби и ДПС, и гроб, този ще го изберат за премиер. Ако убие ГЕРБ след дпс, и аз ще гласувам за него. :lol:
Последна промяна от metodito на 13 ное 2025 18:59, променено общо 1 път.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 ное 2025 18:58

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:

Не следва да съм срещу него , защо ..... ?

Щото не е примат-националист, а е жусуи многоцветно хюмне с претенциЙ, при това спонсор на пепедебе
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”