Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот W84me » 12 ное 2025 18:14

mikata написа:Продадат ли Сангаре и Майкон зимата, нищо няма да стане.

Майкон може и да го заменим, но Сангаре към момента не.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 ное 2025 18:37

helic написа:
ми например скорошното оттегляне на тоя на "Уолтопия" от България. Той е силно приближен до гроб.

Методи, на кого е приближен до гроб тоя от Уолтопия, че не разбрах от поста?

Вероятно има предвид - приближен до ГЕРБ.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 ное 2025 18:39

W84me написа:

Рупанката :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 ное 2025 19:02

Повечето отбори в А група са с поне по е двама нападатели. Ние сме с двама полунападатели. Сангаре последния мач игра крило, а Рупанов го пускат само като трябва да обръща резултата. Друг е въпросът, че Хулио няма ясна концепция за нападение за сметка на концепцията за защита при която защитата започва от нападателя. Предполагам, че дори да вземем топ нападател пак трудно ще вкарваме. Но според мен още един нападател трябва и е задължителен даже, ако не искаме да си пропилеем шанса тая година с умрелия Лц. Освен това ако можем да разкараме някои от менте крилата като Лима и Фабиен и вземем истински такива ще е идеално. Другите които се водят крила хич не убеждават, че са дълготрайно решение за тоя пост. Ради е вече на години, а Петков напоследък е инертен, пасивен и направо безличен. Даже Бала е полу-менте защото играе от дъжд на вятър. Последния мач вятъра го беше отнесъл някъде та хич го нямаше.
Някой смятат че имаме топ отбор, но аз изобщо не мисля така. Засега имаме добър колектив, но едениците са посредствени и това лесно се забелязва от непрофесионалист.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 ное 2025 19:24

Десния бек и централните не са много добре, особено Кр.Димитров.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 12 ное 2025 20:00

realno написа:Дано осъдят тоя качулат лумпен и му вземат 20 хил лева и тогава да видим смелите расисти дали ще имат смелостта пак да демонстрират малоумната си идеология заради, която клуба страда
...идеите на клуба ни за свобода

Има ли по-голяма карикатура от Нереалното? Голям борец за демокрация, свобода и справедливост, против корупция. Но иначе подкрепя абсурдни и непропорционални наказания за дребни провинения и със задоволство обяснява как иска хората да ги е страх да изразяват публично неправилни мнения, да не падне върху тях тежката ръка на Сталин. Като пекински комунист, който е твърдо против вицовете за Мечо Пух.
Разбира се, нереалната идеология не носи на клуба глоби, защото тя е на власт и определя посоките и размера на наказанията. Съответно сърпа и чука не са забранени, както и символите на антифа терористите и приветстването на бежанци. Но напишеш ли "бежанците вън" лошо ти се пише. Както и показването на символи на всевъзможни националистически организации от цяла Европа.
Bet_Expert написа:Твърдо съм против 400000 лв за лукса да не играем с българи.
Ако си чел мненията ми, щеше да знаеш.
Относно другото - мери си приказките и обидите.
Все пак тук има някакви правила.

Не са 400хил., а над 600 хил. загуба от плащането на глоба.
Защо лъжеш? Почти нищо не си писал за правилото и глобата, а единственото ти мнение по въпроса е, че било логично да я платим и нямало как, но била рекет.
Не ме заплашвай, мен и без това ме банват постоянно за глупости, а други си ме обиждат непрекъснато и ми пишат как трябвало да ме абортира майка ми, но за тях-нищо.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 12 ное 2025 21:24

vvessel написа:
helic написа:
ми например скорошното оттегляне на тоя на "Уолтопия" от България. Той е силно приближен до гроб.

Методи, на кого е приближен до гроб тоя от Уолтопия, че не разбрах от поста?

Вероятно има предвид - приближен до ГЕРБ.

Знам ли. Ще изчакам да ми отговори, не съм на 100 % сигурен, че има предвид точно ГЕРБ

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 ное 2025 23:48

Пепито Димитров пак изфъскал. Поклони се на Веласкес, титлата била сигурна...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 ное 2025 00:21

W84me написа:

Така е. Сангарето, с всичките му недостатъци, в момента се явява незаменим в схемата/състава ни. Просто природната му мощ участва под една или друга форма в почти всички опасности, които Левски създава в атака. А и момчето хич не се пести на терена, за което заслужава най-малкото уважение от левскарите.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”