Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Bet_Expert
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Bet_Expert » 10 ное 2025 21:52

TristaNNN написа:Любопитно е, че след загубата от ментака, троловете никакви ги няма.
Ясно ми е, че почиват в събота и неделя, но е странно, че в първия работен ден не нахлуха на ножЬ.
Подозирам, че днешната оперативка е била тежка и господарката още не е изпипала последващата стеатегия. Трудна им стана задачата, предвид, че масовият почитател на творчеството им често е и син припок, който приема мача срещу пребоядисания Литекс за Вечно дерби и е искрено чувствителен по темата. :mrgreen:

Ами да, Методи онзи ден говореше, че в последните 15 години мачовете ни с ЦСКА били скучни.
Нищо, че онова ЦСКА умря, а това е клуб на 9 години, бивш Литекс.
Но Методи си говори за 15 години назад и вечно дерби.
Т.е. за него това си е онова ЦСКА и датата 9.9.2016 за него не е фактор.
Такива ми ти работи :)))

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 ное 2025 21:56

Мигача изтрещял, не мога да го понасям.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2025 22:41

Bet_Expert написа:
TristaNNN написа:Любопитно е, че след загубата от ментака, троловете никакви ги няма.
Ясно ми е, че почиват в събота и неделя, но е странно, че в първия работен ден не нахлуха на ножЬ.
Подозирам, че днешната оперативка е била тежка и господарката още не е изпипала последващата стеатегия. Трудна им стана задачата, предвид, че масовият почитател на творчеството им често е и син припок, който приема мача срещу пребоядисания Литекс за Вечно дерби и е искрено чувствителен по темата. :mrgreen:

Ами да, Методи онзи ден говореше, че в последните 15 години мачовете ни с ЦСКА били скучни.
Нищо, че онова ЦСКА умря, а това е клуб на 9 години, бивш Литекс.
Но Методи си говори за 15 години назад и вечно дерби.
Т.е. за него това си е онова ЦСКА и датата 9.9.2016 за него не е фактор.
Такива ми ти работи :)))

Имам предвид троловете на господарите.
Лаладжии и фурнаджийски лопати като въпросния не чета от доста време.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 ное 2025 14:51

Левски съдил свой фен за донесена глоба :o :shock: :? :roll:
АКО е вярно , е стъпка в правилна посока.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 ное 2025 15:29

LoveAndPeace написа:Левски съдил свой фен за донесена глоба :o :shock: :? :roll:

сигурно е от блок 5 - няма вариант да е от Б :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 ное 2025 15:36

W84me написа:Мигача изтрещял, не мога да го понасям.

Всеки път го пишеш и всеки път като го слушам, не мога да разбера какво точно те навежда на тая мисъл. Горе-долу както всеки мач си плюеше по Петков и Галчев, а сега смени Галчев с Митков, така и него нареждаш. Не че понякога последните двама не го заслужават, но един път не каза нещо за Бала, за Фабиен, за Майкон. Изобщо не коментираш и комплексарското поведение на двамата чорбари в студиото, единият от които първоначално се правеше на фен на Ботев, но се оказа, че е червена гювендия. Тия двамата наглеци са като хипопотами. Само да си покажат главата от тинята и ей такава голяма уста отварят. А Касабов се опитва да им я запуши колкото може, но доброто възпитание до някъде го спира от крайности, които двамата помияри заслужават.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 ное 2025 15:43

LoveAndPeace написа:Левски съдил свой фен за донесена глоба :o :shock: :? :roll:

Чудя се кога някой отбор ще осъди Милицията, която отговаря за реда и безопасността и взима солидна сума за това. Кога най-после ще започнат да се използват камери за проследяване на нарушителите и да се арестуват на изхода с последваща бърза процедура и забрана за посещение на мачове. Едва ли е толкова трудно.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 ное 2025 16:01

tmanolov написа:

Идиоти има във всички сектори , включително и в главната ложа :)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 ное 2025 16:04

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

Идиоти има във всички сектори , включително и в главната ложа :)

хъпцелютно - там е насо ануса :mrgreen: Друго имах из на в пред вид - че няма как осъдят фен от Б, понеже, обаче и защото, ерго следва да е от блок 5
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 ное 2025 16:09

vvessel написа:

Чудя се кога някой отбор ще осъди Милицията, която отговаря за реда и безопасността и взима солидна сума за това. Кога най-после ще започнат да се използват камери за проследяване на нарушителите и да се арестуват на изхода с последваща бърза процедура и забрана за посещение на мачове. Едва ли е толкова трудно.

Сега мисля сме с фирма на Краус син :lol: а полицията е само бекъп план при извънредни ситуации да се намеси.
Все пак живеем в страната на абсурдите , а както знаем - Левски - Това е България :lol:

Върни се в “Левски”