Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

SANSIRO7
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот SANSIRO7 » 06 ное 2025 17:49

Red_Pz написа:А вие защо въобще сте против Сираков, като с ограничен бюджет ви държи на първо място?

Щото искаме по-добър. То няма, и никой не ни иска, но пък ние си искаме.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 ное 2025 21:45

SANSIRO7 написа:
Red_Pz написа:А вие защо въобще сте против Сираков, като с ограничен бюджет ви държи на първо място?

Щото искаме по-добър. То няма, и никой не ни иска, но пък ние си искаме.

Сираков е сламен човек. Той е независим. От него зависят някакви дребни неща. Като избора на треньор. Дребно, дребно, колко да е дребно.
Колко странна вселена е футболът?! Представи си, че станем шампиони. Сираков е най-успешният спортен директор на "Левски". Сираков е голмайстор. Сираков е полуфиналист на световно първенство. Схващаш ли в каква орбита отива този, ако станем шампиони. Ами Борката? Той ще стане вторият най-успешен директор на "Левски" с две титли под негово ръководство. По начина, по който пиша сигурно схващаш, че определено не съм им фен. Футболът е наистина странна работа. Но...
Има неща, които си мислим, че разбираме, а всъщност си нямаме понятие от тях. Нарича се когнитивен дисонанс. Та и аз и, и много други допускам, че по отношение на Сираков, страдаме от такъв. Но много никога няма да го признаят.
Ако. Ако станем шампиони, чия ще е заслугата. От 2009 колко треньора се изредиха? Кой избра Вельо? Кой избра Мъри? И кой, според слухове, си е залагал два пъти за*ника заради него пред Батков? Че той, ако не е бил Сираков, Мъри днес кой знае какво щеше да работи? Аз примерно му бях бесен след Беверен. И бях бесен на решеието да го оставят. Ма аз какво разбирам от футбол...

ElCochino
Контакти:

Re: Re:елкочино и тристан

Мнениеот ElCochino » 06 ное 2025 22:39

Странджата написа:Ако езикът, с който общувате, не е някаква закачка между вас, не бих се гордял с него. Все пак сме съмишленици - левскари ...

.
Нито е закачка, нито съм горд. Но има една приказка - на зла круша - зъл прът.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2025 00:14

Не съм калесвал тролове и виолетки тука да си сеят отровата връз моите коментари, за да си получат надника от господарите. Зъл прът за вас до дупка. Точка!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 ное 2025 07:34

TristaNNN написа:Не съм калесвал тролове и виолетки тука да си сеят отровата връз моите коментари, за да си получат надника от господарите. Зъл прът за вас до дупка. Точка!

Просто ги блокираш и не ги четеш - лесно е. Другото е излишна загуба на нерви
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 07 ное 2025 08:53

Пускайте тема за мача с припоците!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2025 09:51

tmanolov написа:
TristaNNN написа:Не съм калесвал тролове и виолетки тука да си сеят отровата връз моите коментари, за да си получат надника от господарите. Зъл прът за вас до дупка. Точка!

Просто ги блокираш и не ги четеш - лесно е. Другото е излишна загуба на нерви

От една страна си прав, запознат съм с тази функционалност, но от друга страна би било малодушно да оставя горните да си разиграват коня.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 07 ное 2025 19:13

Muaddib написа:
mrw8 написа:
tmanolov написа:Та да, Хулио е супер късметлия

И преди те бях питал и ти потвърди, но явно пак трябва да го играем това упражнение за любимия твой треньор и кой какъв късметлия бил, а кой бил голямата работа в треньорския занаят.
Аз ще питам, ти моля отговори на въпросите един по един:
Късметлия ли е Мъри, че не беше уволнен след излагацията с Беверен и че кариерата му не приключи още тогава на футболното бунище като тази на Ники Митов например (е това е як карък)?
Спасен ли бе той и кариерата му от любимия ти г.з?
Падна ли после от Публикум и спаси ли го в реванша футболист, който сам плати трансфера си от Литекс?
Извади ли късмет да играе с Оксер, които започваха на ново, с футболиста Седрик, привлечен от отбора на безработните, вкарал важен гол и с юношата върнат от Родопа, вкарал гола на живота си?
Извади ли късмет с глупаво направените групи, мача с Динамо и в коя минута им вкарахме, и мача с Олимпик, класира ли се и дошли на разходка, както и гола шедьовър, дето става веднъж на години?
Извади ли късмет с отбор дошъл от ШЛ и разпродал всичките си играчи и с отбор борещ се за оцеляване в Серия А?
Е на четвъртфинала дис бритиш хомосекшуал взе нещата в свои ръце и попречи на отбора или на Мъревия късмет да се намеси.

Тая свинска опорка още ли хваща сърцата и умовете ?!

НЕКА СЕ ЗНАЕ СЛЕДНОТО, щото откачам при такива лъжи и манипулации.

Левски беше поставен в плейофф-а за влизане в ШЛ, но заради Калчополи и драмата около италианските клубове, Киево зае мястото на 4-тия в Италия и ПОЛЗВАШЕ НАЦИОНАЛНИЯ КОЕФИЦИЕНТ и БЕШЕ НЕПОСТАВЕН, защото нямаше участия в ЕКТ. КИЕВО БЕШЕ НАЙ-СИЛНИЯ ВЪЗМОЖЕН СЪПЕРНИК И ЛЕВСКИ УЦЕЛИ УЖАСЯВАЩ ОПОНЕНТ, ОТ СТРАНАТА ДЕЙСТВАЩ СВЕТОВЕН ШАМИОН! Въпреки тези неприятни обстоятелства, остранихме Киево и влязохме в ШЛ. Ако не беше този ЛОШ КЪСМЕТ, сигурно щяхме да играем с шампиона на Беларус или подобна държавичка, вместо с отбор, който се съзтезаваше в 4-тото по сила първенство в Европа.

Колега, не схващаш ли, че говоря за пробива ни в купата на УЕФА и отборите на Артмедия, и Удинезе.
Не за класирането в ШЛ и мачовете с Киево, които бяха един от възможно най-трудните отбори, с които можеше да се паднем....
България !!!!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 ное 2025 21:10

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти: