futbolqga написа:tmanolov написа:futbolqga написа:tmanolov написа:Бе нямаме късмет, това е - е, еврейците от беер шева трябваше да ги бием служебно, пък то? Даже се наложи да се приберат да ритат за суперлупата, дикато ние ще я играем февруари месец. Липса на малшанс и това си е
Ще те пробвам един последен път, да видя има ли шанс да се докоснеш до реалността или си тотално загубен във фантазията си.
Споделям статистика от трите мача, които Левски не спечели в първенството до момента. Сподели ми, моля те, как трябваше да завършат те, като отчетеш владението на топката, ударите, статичните положение и невероятния късмет, който ни преследва.
Да ти постна ли същите с Мъри начело? А искаш ли да постнеш мачовете в ект, особено с беер шева, че аз за тях писах - без абсолютния късмет с евреите по абсолютно всяка една точка (блокирани, не играят в Израел, наложи им се да пътиват 3000 км в посока между двата мача и тн), нишо от това днес нямаше да го има и много вероятно и Хулио нямаше да го има
За Мъри, лично аз съм писал тук, в рамките на последния месец, че 11-те бяха плод на уникален карък. Също както и трите мача, които не спечелихме този сезон.
С удоволствие ти споделям и двата мача с Апоел (в един от които даже нямат удар във вратата), макар да нямат нищо общо с тезата ти за късмета, който според теб ни гони вече 14 мача за първенство, 1 за купа и 8 в Европа.
Точно, а сега се насираме от късмет. Сподели, моля, реваншът с евреите само в редовното врене. Кайри и мачът с черно море. Може и този с ботевъ