Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 05 ное 2025 16:43

futbolqga написа:
tmanolov написа:
futbolqga написа:
tmanolov написа:Бе нямаме късмет, това е - е, еврейците от беер шева трябваше да ги бием служебно, пък то? Даже се наложи да се приберат да ритат за суперлупата, дикато ние ще я играем февруари месец. Липса на малшанс и това си е

Ще те пробвам един последен път, да видя има ли шанс да се докоснеш до реалността или си тотално загубен във фантазията си.

Споделям статистика от трите мача, които Левски не спечели в първенството до момента. Сподели ми, моля те, как трябваше да завършат те, като отчетеш владението на топката, ударите, статичните положение и невероятния късмет, който ни преследва.

Изображение

Изображение

Изображение

Да ти постна ли същите с Мъри начело? А искаш ли да постнеш мачовете в ект, особено с беер шева, че аз за тях писах - без абсолютния късмет с евреите по абсолютно всяка една точка (блокирани, не играят в Израел, наложи им се да пътиват 3000 км в посока между двата мача и тн), нишо от това днес нямаше да го има и много вероятно и Хулио нямаше да го има

За Мъри, лично аз съм писал тук, в рамките на последния месец, че 11-те бяха плод на уникален карък. Също както и трите мача, които не спечелихме този сезон.

С удоволствие ти споделям и двата мача с Апоел (в един от които даже нямат удар във вратата), макар да нямат нищо общо с тезата ти за късмета, който според теб ни гони вече 14 мача за първенство, 1 за купа и 8 в Европа.

Изображение

Изображение

Точно, а сега се насираме от късмет. Сподели, моля, реваншът с евреите само в редовното врене. Кайри и мачът с черно море. Може и този с ботевъ
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 05 ное 2025 16:54

tmanolov написа:
futbolqga написа:
tmanolov написа:
futbolqga написа:
tmanolov написа:Бе нямаме късмет, това е - е, еврейците от беер шева трябваше да ги бием служебно, пък то? Даже се наложи да се приберат да ритат за суперлупата, дикато ние ще я играем февруари месец. Липса на малшанс и това си е

Ще те пробвам един последен път, да видя има ли шанс да се докоснеш до реалността или си тотално загубен във фантазията си.

Споделям статистика от трите мача, които Левски не спечели в първенството до момента. Сподели ми, моля те, как трябваше да завършат те, като отчетеш владението на топката, ударите, статичните положение и невероятния късмет, който ни преследва.

Изображение

Изображение

Изображение

Да ти постна ли същите с Мъри начело? А искаш ли да постнеш мачовете в ект, особено с беер шева, че аз за тях писах - без абсолютния късмет с евреите по абсолютно всяка една точка (блокирани, не играят в Израел, наложи им се да пътиват 3000 км в посока между двата мача и тн), нишо от това днес нямаше да го има и много вероятно и Хулио нямаше да го има

За Мъри, лично аз съм писал тук, в рамките на последния месец, че 11-те бяха плод на уникален карък. Също както и трите мача, които не спечелихме този сезон.

С удоволствие ти споделям и двата мача с Апоел (в един от които даже нямат удар във вратата), макар да нямат нищо общо с тезата ти за късмета, който според теб ни гони вече 14 мача за първенство, 1 за купа и 8 в Европа.

Изображение

Изображение

Точно, а сега се насираме от късмет. Сподели, моля, реваншът с евреите само в редовното врене. Кайри и мачът с черно море. Може и този с ботевъ

Мога да ти споделя статистиката от всеки мач този сезон, както всеки един от нас може да я види за себе си. И ще го направя, когато ти ми отговориш - директно и еднозначно, на първия въпрос, който ти поставих. Трябваше ли да спечелим трите мача, които не спечелихме до този момент в първенството, на база статистиката от тях и теорията ти за късмета. По друг начин казано, ако Левски имаше наистина късмет, трябваше ли днеш да е с 42 точки и 19 точки преднина пред Лудогорец?

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 05 ное 2025 17:38

Bet_Expert написа:Венелине, само Кайо Видал, Ив Биле и Квадво Дуа(швейцарски национал) струват колкото целия ни отбор на Левски може би.
Само за последния Домуса може да вземе 8-10 млн евро.
Пьотровски в Удинезе беше продаден за 3.5 млн евро.
От нашите сещаш ли се някой, за който ще извади клуб от Серия А сумата от 3.5 млн евро?
Бъди убеден, че ще докарат и добър треньор, и добри играчи, независимо, че добри трансфери зимата трудно се правят.
Освен това, защо всички подценяваме 1948 на Цеката?
Само хипотетично, ако ние паднем от Литекс, а те бият, разликата става само 2 точки.
Левски не е в позиция да подценява нито един съперник, и точно това повтаря постоянно Веласкес.

Защо пускаш измислици, като истини от последна инстанция? В това което си написал няма АБСОЛЮТНО НИЩО вярно!
Това трио общо е оценено на 8М. Това е 4 пъти по-малко от цената на футболистите на Левски.
Пьотровски е продаден официално за 3М.
Дуа е оценен на 3М в момента, но никой няма да даде за него и 3К с тази контузия. Кога и как ще заиграе - ще видим.
Сещам се за клубове от Серия А които са давали и по-големи суми за пълни неудачници и затова въобще не ме интересува какво дават и какво взимат.
Аз дали подценявам Лудогорец, или ги надценявам, нама никакво значение. Важно е отношението на треньора и футболистите, а то е правилно. И за 48 още преди месец писах, че ще са ни основния конкуент за титлата. Цеката е докарал футболисти с контейнери и от тях се видя, че излизат някои добри. Цяла есен се обиграват и изграждат отбор, не да разчитат тепърва да търсят някой, като Лудогорец. Ние все пак изграждаме отбор от 1 година и сме по-напред, а имаме и публика, което те нямат. Така, че има всички предпоставки да станем шампиони.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 05 ное 2025 17:44

Статистиката от Лайвскира не е особено меродавна,защото срещу евреите в София Вуцов спаси едно доста тегаво положение след остро центриране отляво и удар в неговия ляв ъгъл, около 70-75 Мин може би беше, а в графата удари фигурира 0

Но генерално Левски надигра всички противници в първенството, а в ЕКТ получи по-малко, а не повече от заслуженото

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 ное 2025 19:11

drvasko98 написа:Статистиката от Лайвскира не е особено меродавна,защото срещу евреите в София Вуцов спаси едно доста тегаво положение след остро центриране отляво и удар в неговия ляв ъгъл, около 70-75 Мин може би беше, а в графата удари фигурира 0

Но генерално Левски надигра всички противници в първенството, а в ЕКТ получи по-малко, а не повече от заслуженото

Отговарям на теб, да се чете и от футболягата, че стана дълъг цитат. Левски извади доста късмет, особено в ект, където на 90% трябваше да отпадне още от беер шева, които пък бяха най-слабият възможен поставен. Сабах също бяха май-слабият възможен противник. В първенството - да, въпросните мачове трябваше да ги вземем на база статистика, но да загубим от морето и да хиксираме с Ботев, плюс хикс и с локо сф с гол в последната секунда (тях ги бихме с игра, но). Та да, можеше да сме още точки ореди делиорманци, но дали щеше да е така и с това настроение, ако бяхме отпаднали от беер шева, които подчертавам, не само бяха най-слабият възможен, но и бяха в изключително кофти период.

Та да, Хулио е супер късметлия
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 05 ное 2025 19:16

tmanolov написа:
drvasko98 написа:Статистиката от Лайвскира не е особено меродавна,защото срещу евреите в София Вуцов спаси едно доста тегаво положение след остро центриране отляво и удар в неговия ляв ъгъл, около 70-75 Мин може би беше, а в графата удари фигурира 0

Отговарям на теб, да се чете и от футболягата, че стана дълъг цитат. Левски извади доста късмет, особено в ект, където на 90% трябваше да отпадне още от беер шева, които пък бяха най-слабият възможен поставен. Сабах също бяха май-слабият възможен противник. В първенството - да, въпросните мачове трябваше да ги вземем на база статистика, но да загубим от морето и да хиксираме с Ботев, плюс хикс и с локо сф с гол в последната секунда (тях ги бихме с игра, но). Та да, можеше да сме още точки ореди делиорманци, но дали щеше да е така и с това настроение, ако бяхме отпаднали от беер шева, които подчертавам, не само бяха най-слабият възможен, но и бяха в изключително кофти период.

Ако-то мирише и цапа гащи, казва народът. Фактите са категорични, другото са празни приказки. По същата логика, "ако" ни бяха дали дузпа на реванша с Брага, сега можеше да играем в групите на Лига Европа. "Ако" играчът на Брага не беше вкарал в продълженията гола на живота си, можеше да играем в групите на Лига Европа.

Та да, Хулио е страшен карък.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 05 ное 2025 19:20

tmanolov написа:

Срещу Ботев Пловдив 13-3 удара и две греди, но щом твърдиш, че Х е трябвало, ОК. Срещу Локомотив София 11-2 удара. Срещу Черно море , ОК можеше да загубим точки, според теб е ТРЯБВАЛО да паднем. Според мен 12-2-0, 13-1-0 е по-нормалния ни актив с оглед показаното. Беер Шева не знам дали са най-слаби. В момента са лидер на първенството си. За разлика от Лозана, Клуб, Легия примерно, които са след средата на таблиците

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 05 ное 2025 19:46

tmanolov написа:Та да, Хулио е супер късметлия

И преди те бях питал и ти потвърди, но явно пак трябва да го играем това упражнение за любимия твой треньор и кой какъв късметлия бил, а кой бил голямата работа в треньорския занаят.
Аз ще питам, ти моля отговори на въпросите един по един:
Късметлия ли е Мъри, че не беше уволнен след излагацията с Беверен и че кариерата му не приключи още тогава на футболното бунище като тази на Ники Митов например (е това е як карък)?
Спасен ли бе той и кариерата му от любимия ти г.з?
Падна ли после от Публикум и спаси ли го в реванша футболист, който сам плати трансфера си от Литекс?
Извади ли късмет да играе с Оксер, които започваха на ново, с футболиста Седрик, привлечен от отбора на безработните, вкарал важен гол и с юношата върнат от Родопа, вкарал гола на живота си?
Извади ли късмет с глупаво направените групи, мача с Динамо и в коя минута им вкарахме, и мача с Олимпик, класира ли се и дошли на разходка, както и гола шедьовър, дето става веднъж на години?
Извади ли късмет с отбор дошъл от ШЛ и разпродал всичките си играчи и с отбор борещ се за оцеляване в Серия А?
Е на четвъртфинала дис бритиш хомосекшуал взе нещата в свои ръце и попречи на отбора или на Мъревия късмет да се намеси.
България !!!!

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 05 ное 2025 19:59

Да се има в предвид и че Мъри след като граби с пълни шепи от късмета в УЕФА, има лични качества да надгради много до степен да стане най-добрият БГ треньор и първия такъв вкарал БГ отбор в ШЛ.
Дано и с Хулио е така, който извади голям късмет в мачовете с тирето и Славия, както и да му се паднат Беер Шева и Сабах (но не и Брага, и АЗ).
България !!!!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 ное 2025 20:45

mrw8 написа:
tmanolov написа:Та да, Хулио е супер късметлия

И преди те бях питал и ти потвърди, но явно пак трябва да го играем това упражнение за любимия твой треньор и кой какъв късметлия бил, а кой бил голямата работа в треньорския занаят.
Аз ще питам, ти моля отговори на въпросите един по един:
Късметлия ли е Мъри, че не беше уволнен след излагацията с Беверен и че кариерата му не приключи още тогава на футболното бунище като тази на Ники Митов например (е това е як карък)?
Спасен ли бе той и кариерата му от любимия ти г.з?
Падна ли после от Публикум и спаси ли го в реванша футболист, който сам плати трансфера си от Литекс?
Извади ли късмет да играе с Оксер, които започваха на ново, с футболиста Седрик, привлечен от отбора на безработните, вкарал важен гол и с юношата върнат от Родопа, вкарал гола на живота си?
Извади ли късмет с глупаво направените групи, мача с Динамо и в коя минута им вкарахме, и мача с Олимпик, класира ли се и дошли на разходка, както и гола шедьовър, дето става веднъж на години?
Извади ли късмет с отбор дошъл от ШЛ и разпродал всичките си играчи и с отбор борещ се за оцеляване в Серия А?
Е на четвъртфинала дис бритиш хомосекшуал взе нещата в свои ръце и попречи на отбора или на Мъревия късмет да се намеси.

Че аз кога съм го отричал горното? Разбира се, че извади луд късмет и го смитах за Калитко до астана. Но вторият му престой при нас и това в гьоз тепе в момента е качество от много, ама много високо ниво! Отделно ни спаси и обедини - без него фалирахме! Сега в друго - искрата я няма, поне за мен, и една серия от 5-6 поредни невървежа може лесно да ни приключи. Никога не отричам очеизвадни неща
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”