Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

helic
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот helic » 04 ное 2025 14:57

rhaegar написа:Аз тая сутрин се бях замислил, защо нашият спонсор не ще да привлича левскари и не пуска промоции за тях, както навремето направи Виваком. Затова имам няколко предложения за най-милото ни Мило.

-залог "Сирак": ако в колонка от 3 срещи познаеш само една, изплаща ти се 2% от потенциалната печалба (до сума Х нали, да не се злоупотребява)
-залог "Йофу": всички коефициенти на тъмнокожите играчи на Левски да отбележат в мача са завишени с 10%
-залог "Сафари": при успешна комбинация на мач от финландското и танзанийското първенство, печалбата се завишава с 5%. На всеки 3 месеца един от успешните залози "Сафари" печели ваучер за фризьорски услуги.
-залог "Славея": под/над на броят пъти в които съдията ще бъде наречен "*******"

И некви други такива.

ааа аз мисля, че тая кампания няма да бъде успешна, докато няма залог "гол задник"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 ное 2025 14:57

helic написа:
те Алжир мисля се класираха и за световното, тъй че от Бурас и от там може да капнат някакви кинти след време.

Абсолютно - изглежда като добра инвестиция в бъдещето. Някога така взехме Холмар. Иначе, да врътна пак плочата за гадния рибар, точно по същата причина бе взет Шеху - беше национал на Нигерия по това време (периферен, но го викаха), та с тази цел, ама не му се получи. да видим сега как ще е
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 ное 2025 14:57

tmanolov написа:
Soulen написа:Не знам финансово как сме. В България е малко сложно да се прецени. Съществуват отбори, които реално няма как да имат приходите да съществуват. Страната на неограничените възможности сме :lol:

По-точно няма как да се каже :mrgreen:

Е, набързо и на коляно вече имаме в Държавата бюджет в евро, дойдоха ни известни гости.
Та, може и да сме добре...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 ное 2025 14:58

rhaegar написа:Аз тая сутрин се бях замислил, защо нашият спонсор не ще да привлича левскари и не пуска промоции за тях, както навремето направи Виваком. Затова имам няколко предложения за най-милото ни Мило.

-залог "Сирак": ако в колонка от 3 срещи познаеш само една, изплаща ти се 2% от потенциалната печалба (до сума Х нали, да не се злоупотребява)
-залог "Йофу": всички коефициенти на тъмнокожите играчи на Левски да отбележат в мача са завишени с 10%
-залог "Сафари": при успешна комбинация на мач от финландското и танзанийското първенство, печалбата се завишава с 5%. На всеки 3 месеца един от успешните залози "Сафари" печели ваучер за фризьорски услуги.
-залог "Славея": под/над на броят пъти в които съдията ще бъде наречен "*******"

И некви други такива.

те това си е цяла маркетингова стратегия :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 04 ное 2025 14:59

tmanolov написа:
helic написа:
те Алжир мисля се класираха и за световното, тъй че от Бурас и от там може да капнат някакви кинти след време.

Абсолютно - изглежда като добра инвестиция в бъдещето. Някога така взехме Холмар. Иначе, да врътна пак плочата за гадния рибар, точно по същата причина бе взет Шеху - беше национал на Нигерия по това време (периферен, но го викаха), та с тази цел, ама не му се получи. да видим сега как ще е

е, има и една малка разлика между Холмар и Бурас от една страна, и Шеху от друга.

И Холмар, и Бурас играят добре. За разлика от Шеху :)

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 04 ное 2025 15:04

tmanolov написа:
Soulen написа:Не знам финансово как сме. В България е малко сложно да се прецени. Съществуват отбори, които реално няма как да имат приходите да съществуват. Страната на неограничените възможности сме :lol:

Аз си мисля, че Раев ще натисне този път. Домусчиев гледам критикува и правителството, не мисля че нещата вървят по мед и масло. А и при титла войната сздруженци срещу раевисти ще приключи. Дори и аз няма как да продължа да го обиждам, ако все пак я вдигнем. И то очевидно имаме силен отбор, а не ни подаряват ей така мачовете като на Локото с Жоро Илиев навремето. Иначе наистина му върза много сериозно с дон Хулио и голяма част от трансферите. Ама с толкова години невървеж, беше време да пекне слънце и на нашата улица.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 ное 2025 15:07

Soulen написа:
tmanolov написа:

Аз си мисля, че Раев ще натисне този път. Домусчиев гледам критикува и правителството, не мисля че нещата вървят по мед и масло. А и при титла войната сздруженци срещу раевисти ще приключи. Дори и аз няма как да продължа да го обиждам, ако все пак я вдигнем. И то очевидно имаме силен отбор, а не ни подаряват ей така мачовете като на Локото с Жоро Илиев навремето. Иначе наистина му върза много сериозно с дон Хулио и голяма част от трансферите. Ама с толкова години невървеж, беше време да пекне слънце и на нашата улица.

С вдигането на евентуална титла ще има прозрачност , няма да има бащица и левскарите ще вземат решенията за Левски :o :shock: :? :roll:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 ное 2025 15:10

helic написа:

И некви други такива.

ааа аз мисля, че тая кампания няма да бъде успешна, докато няма залог "гол задник"

To аз си мислех първия да се казва "г*з", ама "Сирак" ми се видя по-тематично в реда на мисли едно от три

Иначе в чест на Ицо Йовов може да направим залог "герб"-дали авторът на първия гол в мача ще целуне емблемата на клуба, да/не.
Дани Боримиров може да го увековечим в залог "влах"-при познат знак, постигнат с обрат в последните 10 минути (края на Дунава и т.н.), печалбата се увеличава с 5%.

Ако се сетя нещо подходящо за "гол задник", ще добавя.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 ное 2025 15:10

Ако домуса вземе скъп треньор едва ли ще се откаже.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 ное 2025 15:14

Трябва да има и залог - "орбита". При познати пет мача, раев те изстрелва в друга орбита, чрез направена от него, ракета.

Върни се в “Левски”