Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

helic
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот helic » 31 окт 2025 17:42

малката Вуца отнесАл наказание - 350 лв :)
Клуба 2300 лв
Черно Море - 3100 лв

БФС-то пак са събрали достатъчно за пиячка :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 окт 2025 18:03

Идват коледни и новогодишни празници, няма как.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 окт 2025 18:09

ElCochino написа:
metodito написа:Т'ва верно смешно с тая дискусия за аутобуса. Идеята зад този изненадващ трансфер може да е някаква данъчна врътка или кой знае. Мен ми е интересно, поправете ме, ако греша, но не беше ли пак по времето, когато Борката беше дирек през 2009, не закупихме ли и тогава автобус? Разбирате накъде бия. Борката дирек, нов автобус, титла. Едно дежавюесто ми е.
Инак, относно борбата за титлата, засега странно поведение на Луноходец, което преди десетина години нямаше как да стане. Вече щяха да са включили всички възможни средства да ни отстранят. Помните ли първият мач на Дельо? Тогава ги счупихме, но съдията ни разказа играта. Отряаха ни крилата още първия мач. А футболни анализатори, треньори, говорят в момента, че "Левски" играе наистина добре. Не го казвам аз. Но не ми се вижда реално Домуз фемили да ни пуснат фъндък. Освен, ако не мислят да спират с футбола и се концентрират над бизнеса им с бело. :lol:

Аз все си мисля, че винаги са основно концентрирани там, а с помощта на Лудогорец препират част от парите. От кога в Бразилия купуват футболисти за 10 милиона евро, за да ги отдадат под наем? Супер съмнителна е изповяданият трансфер на Руан Круз.
https://www.transfermarkt.com/rwan-cruz ... ler/973569

Поначало тези са много сериозни, наистина висока топка. Но са от тези, които се крият в сенките. На тея американски сенатори им идват на крака. Казват, че са овладели каналите на НРБ за "Каптагон". А то по същите канали осве наркотици, сещаш се, може да прекарваш всичко - плът, оръжие, "бежанци". Те всичките им пари са мръсни. Техните пари са от смърт. И в тази връзка, да. Прав си. Просто нямат "чисти" пари. Но когато имаш политици във Вашингтон, няма кой да те бутне. Луноходец е просто някаква играчка за тях. Начесване на егото.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 31 окт 2025 19:46

Май дойде време за третия екип. Ще има коледни подаръци :)

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 31 окт 2025 20:16

tmanolov написа:Винаги ми е било много весело, когато някой каже" Ми то на домуз ага, ако му писне. Аланкоолу, как да му писне на домуз ага, като всичко е бизнес - единственият вариант да му писне, е, както един любвеобилен колега казва "да го помолят" :mrgreen: да видим плюсовете:
- основен плюс - чесане на его - при хората с пари това е супер важно
- втори плюс - срещи с бизнесмени, собственици на други тимове - това е доста елитен клуб, особено в ЕКТ
- трети плюс - влияние в страната - масата клубове у нас разчитат на парите, които евално делиорманци осигуряват с участието си в груповите фази на ЕКТ (т.нар солидарност)
- четвърти плюс - много добрият коефициент, който пчти сигурно им гарантира групи, дори и да не са шампиони
- пети плюс - възможност за препиране на пари с големите трансфери в поселдните години

Минуси;
- основно е един - парите за издръжка - обаче, поне според мен, те са близо до нулата с парите от ЕКТ и трансферите в псоелдните години. Едва ли домуз ага е на повече от 50 милиона лева общо минус за тези 15 години, което е пренебрежима сума за човек с неговите възможности и най-вече за контактите, които му създават

та не виждам както как домузът сам ще се откаже от всичко това, щото му е писнало? И то сега, когато няма някакъв срив или финансов колапс, а делиорманци имат трасиран път напред. Затова и са доста напразни нашите мечти, хеле пък на гол г.з, ама знам ли, може да има нещо зад голия г.з - дано не е това, което си мисля :oops:

XO целувки и претръдки ли означава?
Как се разбира в англо-говорящите държави?
Какво е значението?

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 31 окт 2025 20:36

honda написа:
tmanolov написа:
honda написа:
tmanolov написа:Винаги ми е било много весело, когато някой каже" Ми то на домуз ага, ако му писне. Аланкоолу, как да му писне на домуз ага, като всичко е бизнес - единственият вариант да му писне, е, както един любвеобилен колега казва "да го помолят" :mrgreen: да видим плюсовете:
- основен плюс - чесане на его - при хората с пари това е супер важно
- втори плюс - срещи с бизнесмени, собственици на други тимове - това е доста елитен клуб, особено в ЕКТ
- трети плюс - влияние в страната - масата клубове у нас разчитат на парите, които евално делиорманци осигуряват с участието си в груповите фази на ЕКТ (т.нар солидарност)
- четвърти плюс - много добрият коефициент, който пчти сигурно им гарантира групи, дори и да не са шампиони
- пети плюс - възможност за препиране на пари с големите трансфери в поселдните години

Минуси;
- основно е един - парите за издръжка - обаче, поне според мен, те са близо до нулата с парите от ЕКТ и трансферите в псоелдните години. Едва ли домуз ага е на повече от 50 милиона лева общо минус за тези 15 години, което е пренебрежима сума за човек с неговите възможности и най-вече за контактите, които му създават

та не виждам както как домузът сам ще се откаже от всичко това, щото му е писнало? И то сега, когато няма някакъв срив или финансов колапс, а делиорманци имат трасиран път напред. Затова и са доста напразни нашите мечти, хеле пък на гол г.з, ама знам ли, може да има нещо зад голия г.з - дано не е това, което си мисля :oops:

Всичко което си написал е вярно и има резон.
Едва ли има някой в настоящия форум да може да каже как ще реагират братята Домусчиеви - защо всички пропускат ,че са двама и официално по-богатия от тях е Георги Домусчиев ( макар и с много малко) .
Кога за последно и колко често си виждал някой от братята на мач на Лудогорец ? От доста време и двамата братя много рядко присъстват на мачове на Лудогорец . Така че срещите им шефове на други клубове са много ограничени
От доста време Кирил Домусчиев не живее постоянно в България и определено футбола не му е сред най-големите приоритети в момента.
За Георги Домусчиев( между другото преди време беше спряган за наш евентуален собственик) се счита ,че не е голям почитател на безогледното харчене и има много "по-прагматичен" подход от брат си . Счита с е,че е привърженик на устойчив модел при ,който ФК Лудогорец се самоиздържа .
Естеството на бизнеса на братята е такъв ,че нямат много бизнес партньори в България и реално не са особено зависими от ситуацията в България и реално погледнато нямат нужда от влияние в страната - реално над 90% от приходите им се реализират извън България , като имат много сериозни покровители отвъд океана. Да си чул да ги намесват в политиката ?
Какво препиране на пари може да става чрез българския футбол?

Не споря, хонда, нямам такъв поглед върху тях от първо лице, за да кажа какво и как - говоря глобално. А препирането е лесно -колегите го бяха писали за фиктивните трансфери на бразилци към Бразилия. Но може и да не са фиктивни - знам ли

Това за "бомбастичните " трансфери в Бразилия ? - колкото и нескромно да звучи , аз бях първия ,който написа,че за мен са много съмнителни. Но целта им е не препиране на пари , а "полиране" и подсигуряване спазването финансовия феърплей. В бюджета им имаше една дупка от около 30 млн лв -това го писах преди трансферите и ... запълниха дупката.

Разбираш ги нещата.:))))
И пишеш по теми, за които грам не си запознат.
Но пък с такава увереност, сякаш си личен счетоводител на Домусчиеви, на Коч Холдинг и на шефовете на Гьозтепе.
Точно на теб някой ще ти каже какво, кога и как.
Добре, разбрахме, че имаш некъв роднина в Лц.
Разбрахме бе!
Ама кой ти вярва, че знаеш всичко около живота на Георги и Кирил и кой пък от двамата бил с еди колко си по-богат от другия?
Вече виждам, че разбираш и от полиране на трансфери, от финансов феърплей, знаеш колко време остава на Мъри в Измир и т.н.
Не знам дали си пръв в нещо в този форум.
Но със сигурност знам, че самочувствието не отговаря на реалните ти познания и факти.
Придаваш си важност, казано най-просто.
А неизменната добавка "Аз бях първият в този форум, който ви каза това и това" ти придава ореол на осведомен и капацитет по темите.
Разбира се, нищо от това не е доказуемо, и ти умело манипулираш, както ти изнася.
Словесна еквилибристика се нарича това твоето, хонда!
И ти го казаха 100 човека, но ти продължаваш.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 31 окт 2025 20:48

metodito написа:
ElCochino написа:
metodito написа:Т'ва верно смешно с тая дискусия за аутобуса. Идеята зад този изненадващ трансфер може да е някаква данъчна врътка или кой знае. Мен ми е интересно, поправете ме, ако греша, но не беше ли пак по времето, когато Борката беше дирек през 2009, не закупихме ли и тогава автобус? Разбирате накъде бия. Борката дирек, нов автобус, титла. Едно дежавюесто ми е.
Инак, относно борбата за титлата, засега странно поведение на Луноходец, което преди десетина години нямаше как да стане. Вече щяха да са включили всички възможни средства да ни отстранят. Помните ли първият мач на Дельо? Тогава ги счупихме, но съдията ни разказа играта. Отряаха ни крилата още първия мач. А футболни анализатори, треньори, говорят в момента, че "Левски" играе наистина добре. Не го казвам аз. Но не ми се вижда реално Домуз фемили да ни пуснат фъндък. Освен, ако не мислят да спират с футбола и се концентрират над бизнеса им с бело. :lol:

Аз все си мисля, че винаги са основно концентрирани там, а с помощта на Лудогорец препират част от парите. От кога в Бразилия купуват футболисти за 10 милиона евро, за да ги отдадат под наем? Супер съмнителна е изповяданият трансфер на Руан Круз.
https://www.transfermarkt.com/rwan-cruz ... ler/973569

Поначало тези са много сериозни, наистина висока топка. Но са от тези, които се крият в сенките. На тея американски сенатори им идват на крака. Казват, че са овладели каналите на НРБ за "Каптагон". А то по същите канали осве наркотици, сещаш се, може да прекарваш всичко - плът, оръжие, "бежанци". Те всичките им пари са мръсни. Техните пари са от смърт. И в тази връзка, да. Прав си. Просто нямат "чисти" пари. Но когато имаш политици във Вашингтон, няма кой да те бутне. Луноходец е просто някаква играчка за тях. Начесване на егото.

Мето, а на Чорни и на Божков парите какви бяха?
Какви може да са пари, спечелени от търкане на талончета за лотария на един цял народ?
А на Мило Борисов и Палмсбет какви са парите?
А на Цеката?
А на ТИМ(Ч.Море)?
А на Венци и Маджо(Славия)?
Всички са до шията в мръсни пари!
Нормален човек с честни пари с футбол в Бг не се занимава!
Първо ги няма, а ако ги има, не му се губят!
Що така като говорим за Домуса винаги пропускаме Божков?
Аааа, да, щото единият дава на врага, а другият даваше на нас.
Единият черен, другият бял.
А всъщност и двамата са гарваново черни!
Но ние за Божковите кървави пари никога не говорим.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 окт 2025 20:49

Изображение

Насо е чел форумчето ни и намеква, че е all in? Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 окт 2025 22:13

Наказали малкия Вуцов със символична сума. Добре, но защо не са наказани ония двамцата мургавелковци, дето го бутаха след мача.
Скандално е наказнието на отбора за закъснение за второто полувреме.
Изродите от бефесе знаят ли къде се намират съблекалните на Тича?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 окт 2025 22:34

rhaegar написа:Изображение

Насо е чел форумчето ни и намеква, че е all in? Изображение

Ко йе туй ба?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”