Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Очевидно падението на лудогорските пилета в Бистрица има доста повече връзка с Левски от Гьозтепе и треньорът им.
Опонента ви за титла май няма да се казва Лудогорец..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
оф дълго е за писане, ама основно. Сега имаш ясни партии с ясен апарат от 50 хил. до 500 хил. със семейства стават доста, нямат побеждаване. Това ти е твърдия електорат, сега те са и спонсорирани от държавата плюс партийни функции. Всеки нов политически проект привлича хора, оето е хубаво , но много от тези симпатизанти отиват там , за да крадът, защото ,,всички крадът''. Такива проекти са за 2-3 до 5-6 години и рухват и изчезват , та хората се местят от проет на проект. Хубавото е ,че нямат всички стабилност и затова ни расте стандарта. За Левски, човекът управляващ Левски е най-силния човек в държавата ако е ,,чист'' и богат. Той може да обърне каруцата , когато си поиска, затова стадиона е такъв,затова се борим да оцелеем. И законите на ВРО, ВМОРО, С 20 ДРУГИ ПОДОБНИ НЕ стават.....
icko65 написа:Опонента ви за титла май няма да се казва Лудогорец..
То можеше 5:5 да свърши, ама тая греда... Все едно гледахме мач от селските групи.
tamkuan написа:оф дълго е за писане, ама основно. Сега имаш ясни партии с ясен апарат от 50 хил. до 500 хил. със семейства стават доста, нямат побеждаване. Това ти е твърдия електорат, сега те са и спонсорирани от държавата плюс партийни функции. Всеки нов политически проект привлича хора, оето е хубаво , но много от тези симпатизанти отиват там , за да крадът, защото ,,всички крадът''. Такива проекти са за 2-3 до 5-6 години и рухват и изчезват , та хората се местят от проет на проект. Хубавото е ,че нямат всички стабилност и затова ни расте стандарта. За Левски, човекът управляващ Левски е най-силния човек в държавата ако е ,,чист'' и богат. Той може да обърне каруцата , когато си поиска, затова стадиона е такъв,затова се борим да оцелеем. И законите на ВРО, ВМОРО, С 20 ДРУГИ ПОДОБНИ НЕ стават.....
Мислех да не ти отговарям, но с какво написаното от теб се различава от тива, което съм написал аз? И го пиша от доста години?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Разликата е ,че аз нямам алтернатвива знам,че губя аз избори никога не съм печелил, но и знам ,че съм достатъчно организиран да спечеля огато искам
Имам предвид чели ли сте ,,къщата на духовете''
Гъзо да поръчва благодарствения плакет за Мота веднага. На Керкез не му дадохме в крайна сметка, грозно е да не уважаваме хората, които са ни помогнали толкова. Тия двамата направиха чудеса за нас тоя сезон.
- metodito
- Контакти:
"Марин стигна зенита си в Левски. Ще хубаво да направи следващата крачка. Ако се получи подходящото предложение - ще погледнем върху него", заяви изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров
"Преди 2 години трябваше да продаваме, за да оцелеем. Сега това не се налага. Но не можем само да вземаме. Не е ОК, когато имаме играчи, които редовно остават извън групата", завърши легендата на "синити".
Борка, Борка... Тъпо парче си беше, тъпо си остана.
Представяте ли си, Мъри да смени този Мота? Аз бих приел това като предателство, честно казано :D
CHELSEA