tamkuan написа:Този клуб и само този клуб трябва да е български и ничий друг.Собственик БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН.
Гражданството няма значение. По лична карта политиците ни са българи. Но само по лична карта.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tamkuan написа:Този клуб и само този клуб трябва да е български и ничий друг.Собственик БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН.
ananas написа:Много прогресивно, браво! Само ще трябва да пенсионираме скандиранията "турци сте" и "еничари са вашите деца" или да ги сменим с "турци сме". Може пък да ни дадат някоя награда за мир и прогрес от БХК или ЕС.rhaegar написа:е ирелевантно, стига да има желание да развива клуба и да ни изкара от тая посредственост, на и извън терена.
С такова освободено и неробско мислене трябва да гледаме във всеки един аспект, не само спорта. Ако Ердоган иска да развива Румелия и да я извади от посредствеността, защо да му пречим? Да не би да си искаме Боко и Шиши?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

SANSIRO7 написа:Не може и богат българин да е собственик, защото Левски и срещу чорбаджиите се е борил. Тоест в момента сме с правилният собственик.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Странджата написа:От Берлинския договор до сега Турция е най-благоразположения ни съсед. Погледнете Сърбия, Румъния, Гърция, да не говорим за онези от Северна Македония. Самите турци се отказаха да са османлии, азбуката си смениха, името, за да са европейци, ама ние сме още там преди Паисия, защото и той е будил българщината срещу фанариотите по времето на Танзимата....
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Странджата написа:От Берлинския договор до сега Турция е най-благоразположения ни съсед. Погледнете Сърбия, Румъния, Гърция, да не говорим за онези от Северна Македония. Самите турци се отказаха да са османлии, азбуката си смениха, името, за да са европейци, ама ние сме още там преди Паисия, защото и той е будил българщината срещу фанариотите по времето на Танзимата....
SANSIRO7 написа:Не може и богат българин да е собственик, защото Левски и срещу чорбаджиите се е борил. Тоест в момента сме с правилният собственик.
Aronaks написа:SANSIRO7 написа:Не може и богат българин да е собственик, защото Левски и срещу чорбаджиите се е борил. Тоест в момента сме с правилният собственик.
Много си прав. Г-н Сираков и г-н Боримиров до живот в Левски да управляват. Само така ще вървим в правилна посока.
Потребители, разглеждащи този форум: ikar, khan uvigi и 21 госта