Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Видео за Жан-Жак Мандриши ?

Мнениеот ЕМИЛ » 20 май 2011 07:02

От къде го па намерихме този.......? :? :? :?

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 20 май 2011 08:09

Изгледах му видията на въпросният играч... да си призная не съм много впечатлен.. а и като стил на игра няма почти нищо общо с гарата.. може би само, че умее да пази топката. Повечето му голове са на надбягване на защитата (нещо кеото прави и Гарра), но това в БГ рядко се отдава срещу Левски. Другото кеото видях е, че има добри изпълнения при добро пласиране, което явно притежава (нещо ново в отбора..), но за да го използваме трябват много прецизни пасове от страна на халфове и крила..като цяло от тези клипчета мисля, че няма да се впише много в отбора ни
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 20 май 2011 08:10

f0r3v3r__ написа:а ве тоя няма да може да замести гара дембеле според мене. . пък и ако е наистина го следят и го смятат за добър .. закво не го земат и без туй ще им е без пари.. и да задържат гарата да напраят едно яко ДУО и да мажат .. тоо как ще ни стане отбора силен като продадат добър играч и доиде някав по смотан от него

ЗАКВОТО трябват пари за издръжка..!!!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 20 май 2011 08:18

ЕМИЛ написа:От къде го па намерихме този.......? :? :? :?

от последният във втора лига на франция... от там!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот turbogena » 20 май 2011 08:23

LSFC 1914 написа:

Един от незабравимите ми моменти по стадионите с Левски :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2011 09:01

'В неделя спортният директор на Левски Георги Иванов ще наблюдава евентуален заместник на Гара Дембеле.Той ще гледа играчи от втора лига във франция и Холандия. Има набелязан вече французин, но ще лети и към Амстердам. В холандската втора лига шампионатът още не е завършил, играят се плейофи. Бърза справка показва, че петима нападатели са най-апетитните трансферни цели това лято. Става въпрос за Мелвин Платие от Волендам с 25 гола през сезона, Фред Бенсон (Валвийк) с 19 гола, Дерк Бьоригтер (Валвийк) с 18 гола и Джоуи Годее (Спарта Ротердам) с 10 гола. Четиримата нападатели тепърва навлизат в големия футбол, само Бенсон е на 27 години."
Мелвин Платье:
22г.,1,77м(малко нисичък за нападател),100 мача(за Волендам),43 гола
Фред Бенсон:
27г.,1,75м(тоя е по-нисък и от мен),62 мача(за Витес),14 гола,83 мача(за Ваалвик),28 гола.В момента под наем в Шандонг Луненг(ми как ще го гледа тогава).Не ми мяза на голаджия.
Дерк Бьоригтер:
24г.,1,87м(това друго казва),63 мача(за Цволе),11 гола,64 мача(за Ваалвик),25 гола
Джоуи Годее:
22г.,1,80м,31 мача(за Спарта),4 гола.Хм...Странен "голаджия".

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Играч ?

Мнениеот wilge » 20 май 2011 09:13

bulldozera написа:http://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Jacques_Mandrichi wiki-то му
http://www.lequipe.fr/Football/FootballFicheJoueur22520.html л'екип-а му
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lzKFjmuCvbU[/youtube] видеото му :)

Този е само за Левски. Освен уникалните му голове, вижте и пропуските му. Все едно, че е раснал на Герена. Готов левскар. Отличен тандем с Йовов. Ще ни радва с красиви голове и ще ни къса нервите с изпуснати 100%-ви положения.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 20 май 2011 11:12

Мелвин Платье:
22г.,1,77м(малко нисичък за нападател),100 мача(за Волендам),43 гола
Фред Бенсон:
27г.,1,75м(тоя е по-нисък и от мен),62 мача(за Витес),14 гола,83 мача(за Ваалвик),28 гола.В момента под наем в Шандонг Луненг(ми как ще го гледа тогава).Не ми мяза на голаджия.
Дерк Бьоригтер:
24г.,1,87м(това друго казва),63 мача(за Цволе),11 гола,64 мача(за Ваалвик),25 гола
Джоуи Годее:
22г.,1,80м,31 мача(за Спарта),4 гола.Хм...Странен "голаджия".

Този последният може да го гласят за заместник на Дарко. Дерк Бьоригтер вдъхва доверие, висок мощен и би трябвало научен футболист. Гонзо до сега има попадения със селекцията, сигурно ще търси и играч, който може да му свърши работа по фланговете (Мелвин Платье).

ПС поздравления за ватара Зико ми беше един от любимите футболисти
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 май 2011 11:32

Топ новината в Гонг.бг: "Литекс измъква френски нападател под носа на Левски...съобщава topmercato.com. :o А като влезеш във въпросния сайт откриваш новина в която се съобщава: " Според "Екип", на български клуб Левски София и "Литекс" Ловеч, представляващи интерес за идването на Корсика да се засили офанзивата си линия. Ловецът цели също се радва на добър рейтинг в Лига 2 .Анже, Тур и Дижон са на място, за да потвърдите неговото пристигане. "
Хората съобщават за някакъв интерес към играча от 5 клуба, а Gong.bg отново със свободни съчинения с леко интригантска нотка :evil:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 май 2011 14:17

Гонг вероятно залагат на топлата връзка между Христо Янев с Гренобъл.
Личното ми мнение за този е, че на нас не ни трябва не е нападателят който ще ни свърши работа.
Изображение

Върни се в “Левски”