Мнениеот Blue_Blood84 » 11 юни 2020 16:33
2009/10 - Емил Велев / Ратко Достанич / Антони Здравков
2010/11 - Ясен Петров
2011/12 - Георги Иванов / Николай Костов / Ясен Петров
2012/13 - Илиян Илиев / Николай Митов
2013/14 - Николай Митов / Славиша Йоканович / Антони Здравков / Елин Топузаков
2014/15 - Хосе Мурсия / Георги Иванов / Стойчо Стоев
2015/16 – Стойчо Стоев / Люпко Петрович
2016/17 – Люпко Петрович / Елин Топузаков / Николай Митов
2017/18 – Николай Митов / Делио Роси
2018/19 – Делио Роси / Тодор Симов / Славиша Стоянович / Георги Дерменджиев / Георги Тодоров / Петър Хубчев
Ето ги всичките от последните 10-11 години.
Емил Велев-последната титла и го махнахме.
Ясен Петров-приятен футбол и групите на лига Европа
Илян Илиев-отпадане от босненски отбор
Славиша Йоканович- спомням си, че като си тръгваше бяхме вдигнали тапет с надпис, че сме с него и го подкрепяме.
Стойчо Стоев- сравнение с други, много дълъг период, загубен финал в Бургас, скандирахме му името като си тръгваше.
Люпко, пияница или изкуфял дъртак, остави ни на първо място и Нар и Бабатундето играеха нещо при него, но при тирето го разкриха, че вече не става.
Роси-дълъг период като Стойчо Стоев, загубения финал от Славия с дузпите и отпадането от Вадуц, запомням го с категоричното отстраняване на тирето на полуфинала, тогава 2-0 и 2-2 надиграхме ги отвсякъде.
Славиша Стоянович- всички го харесвахме май, но накрая там бяха загубите от Ботев Враца на герена, загубите от Черно море, равенството със Септември.
Тоя Мурсия май имаше 4-ри мача, и точно след единствената му победа го махнаха. Митов си го знаем с финала с Берое и равенството със Славия. Гонзо, Топузаков, Героги Тодоров, Дерменджиев, те само запълваха отбора след увлонението на някой, до назначаването на нов треньор.
И стигаме до Хубчев-лоша и дразнеща игра.
Общото между всички, нито един трофей освен Кокала де, но да кажем, че след него започна пропадането. Аз си мисля, че започна още от Вили Вуцов, когато не можахме да бием Бате Борисов, които все още бяха обикновен отбор и после с тия пари, които те спечелиха си направиха хубаво стадионче и станаха редовен участник в групите и на двата турнира. Все си мисля, че Вили Вуцов ни е най-зле от всички. Тогава отбора беше с висок коефициент и само отстраняването на един отбор ни вкарваше в шампионска лига. Сега се радваме, че бием Ружомберок в първия кръг.
Но най-главния пробем според мен, неправилна инвестиция на спечелените пари от лига европа и шампионската лига, защото видяхме Бате Борисов и Лудогорец как се промениха след първото им влизане в групи на турнир, а ние как пропаднахме точно след групите.