Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

helic
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот helic » 23 окт 2025 13:21

honda написа:
mikata написа:https://levski.bg/%d0%b8%d0%b7%d1%8f%d0%b2%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%be-%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%ba%d0%be%d0%b2-14/

Изглежда ,че наш Наско е отказал на " Спортс републик" ....
Направо се просълзих ,като четох декларацията. Направо Наско душа дава за Левски и е страшно заинтересуван за бъдещето на Левски . Защо нещо ми е много трудно да го повярвам .
Защо си мисля,че когато някой напуска или продава нещо ,не го интересува особено какво ще става след него . А на приказките ,колко Наско е загрижен какво ще се случи с ФК Левски след него .... ами съмнявам се и че има някой ,който го вярва. :mrgreen:
Моето обяснение ,е че или не са се разбрали каква ще бъде позицията на самия Сираков след едно евентуално "прехвърляне" или ,че има друг кандидат ,който е предложил по-добри условия на самия Сираков . На всеки е ясно,че "Коч холдинг" са с несравнимо по-големи възможности и отделно могат да придобият ФК Левски и да оставят наш Наско да управлява клуба - е точно работа като за наш Наско - да харчи чужди пари ,без да му държат много много сметка.

и на мен ми мирише на нещо такова.
Или е някакъв блъф, за да се изкарат повече кинти от Мажо-то

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 23 окт 2025 13:59

Айде, нема нужда от чужди собственици... Особено корпорации с мрежа от сателити или турци. Тия ще станат по-зле и от Гъза, ако нямат подходящия надзор, което няма как да гарантираме към момента. Поне по отношение на антибългарщината, може да няма голяма разлика, като гледам кво прави Спасителя в последно време.

Най-жалкото е, че дори не сме толкова далече от добро управление, просто ни трябва генерален спонсор с подходящи за Левски възможности, по-добра работа в школата и , най-важното, прекратяване на антибългарската политика. Да се разкарат завинаги всички, които са отговорни за неспазването на правилото и обезбългаряването на отбора, както и за безумните ценности, които ръководството започна да ни проповядва, като някаква комунистическа организация или комисия на ЕС, абсолютен срам. Много по-лоши неща заслужават въпросните, ама нека не ги споменавам, че може да ме баннат, а вече явно може да ти пратят и полиция, кой знае?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 окт 2025 14:20

Aronaks написа:Браво на г-н Сираков за позицията по отношение на намеренията на разни консорциуми и международни компании да взимат Левски. Без ясни гаранции, че Левски ще се управлява правилно и ще бъде в битката за титлата, не трябва да дава акциите. Левскарите сме плътно зад г-н Мажоритарния собственик, който спаси Левски развива правилно нашия любим отбор.

да не са ти хакнали профила или пък аз не мога да схвана иронията :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 окт 2025 14:23

drvasko98 написа:
mikata написа:
drvasko98 написа:
mikata написа:https://levski.bg/%d0%b8%d0%b7%d1%8f%d0%b2%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%be-%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%ba%d0%be%d0%b2-14/

Тия специално далеч от Левски

А турците от Коч?

Ако са участвали във Фенербахче съм ЗА. Едно е да си имал Гранд, друго отборчета като Саутхямптън, Гьозтепе и т.н.

"отборчетата" на Саутхемптън и особено на Гьозтепе, ако ни хванат, ще ни разкостят, с все Хулио начело - редно е поне малко да сме реалисти, нали? Същото отборче има 1/2 финал в ЕКТ - ние колко 1/2 финала имаме?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 окт 2025 14:26

helic написа:
honda написа:

Изглежда ,че наш Наско е отказал на " Спортс републик" ....
Направо се просълзих ,като четох декларацията. Направо Наско душа дава за Левски и е страшно заинтересуван за бъдещето на Левски . Защо нещо ми е много трудно да го повярвам .
Защо си мисля,че когато някой напуска или продава нещо ,не го интересува особено какво ще става след него . А на приказките ,колко Наско е загрижен какво ще се случи с ФК Левски след него .... ами съмнявам се и че има някой ,който го вярва. :mrgreen:
Моето обяснение ,е че или не са се разбрали каква ще бъде позицията на самия Сираков след едно евентуално "прехвърляне" или ,че има друг кандидат ,който е предложил по-добри условия на самия Сираков . На всеки е ясно,че "Коч холдинг" са с несравнимо по-големи възможности и отделно могат да придобият ФК Левски и да оставят наш Наско да управлява клуба - е точно работа като за наш Наско - да харчи чужди пари ,без да му държат много много сметка.

и на мен ми мирише на нещо такова.
Или е някакъв блъф, за да се изкарат повече кинти от Мажо-то

Абсолютно - Хондата е уцелил 10-ката - точно сега е моментът за г.з. да капитализира "вложението" си: Левски е на върха, изглежда (уж) финансово стабилен, има (уж) някакъв отбор, представи се (сравнително) прилично в ЕКТ. Напролет нищо от това може да не е вярно и затова моментът за кеширане е сега
Непринуден написа:

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 23 окт 2025 14:53

tmanolov написа:
Aronaks написа:Браво на г-н Сираков за позицията по отношение на намеренията на разни консорциуми и международни компании да взимат Левски. Без ясни гаранции, че Левски ще се управлява правилно и ще бъде в битката за титлата, не трябва да дава акциите. Левскарите сме плътно зад г-н Мажоритарния собственик, който спаси Левски развива правилно нашия любим отбор.

да не са ти хакнали профила или пък аз не мога да схвана иронията :oops:

Не са ми го хакнила, но явно съм станал много добър в иронията хахха. Насето няма да пусне кокала докато не му наредят или не успее да си договори достатъчно големи комисионни от сделката, за да даде "безвъзмездно" акциите

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 окт 2025 15:01

Ароната с топ ИРОНИЯ ! Евала, голям си 8-)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 23 окт 2025 15:28

Хем съм съгласен, че изглежда за пари, хем се споменава директно голяма международна компания, която спокойно може да излезне и да каже нейната позиция и другата гледан точка- другата истина!

Интересна ситуация, ако Насо е поставял условия , трябва да е много отчаян за да дърпа опашката така.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 окт 2025 15:34

realno написа:Без малко Гьозтепе да ни стане сателит, а Рибаря да ни храни с прясна риба! :)))

Ех, каква пропусната възможност. Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 окт 2025 15:51

tmanolov написа:"отборчетата" на Саутхемптън и особено на Гьозтепе, ако ни хванат, ще ни разкостят, с все Хулио начело - редно е поне малко да сме реалисти, нали? Същото отборче има 1/2 финал в ЕКТ - ние колко 1/2 финала имаме?

И ние ако хванем отборчетата от нашата лига, които са нивото на тези, за които говориш в съответната лига и ние ще ги разкостим.
Освен това исторически имаме повече успехи и от двата клуба взети заедно. Ако ще идва собственика им и ще доведе мечтаната ти славизацията, не благодаря. Т.е. сравняваш ябълки с круши. Не ти преча да се излагаш, но поне бъди малко коректен в сравненията си и не ни мисли за балъци като електората на строителя ти на държавата с главно Д.
Последна промяна от realno на 23 окт 2025 15:52, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”