honda написа:mikata написа:https://levski.bg/%d0%b8%d0%b7%d1%8f%d0%b2%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%be-%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%ba%d0%be%d0%b2-14/
Изглежда ,че наш Наско е отказал на " Спортс републик" ....
Направо се просълзих ,като четох декларацията. Направо Наско душа дава за Левски и е страшно заинтересуван за бъдещето на Левски . Защо нещо ми е много трудно да го повярвам .
Защо си мисля,че когато някой напуска или продава нещо ,не го интересува особено какво ще става след него . А на приказките ,колко Наско е загрижен какво ще се случи с ФК Левски след него .... ами съмнявам се и че има някой ,който го вярва. :mrgreen:
Моето обяснение ,е че или не са се разбрали каква ще бъде позицията на самия Сираков след едно евентуално "прехвърляне" или ,че има друг кандидат ,който е предложил по-добри условия на самия Сираков . На всеки е ясно,че "Коч холдинг" са с несравнимо по-големи възможности и отделно могат да придобият ФК Левски и да оставят наш Наско да управлява клуба - е точно работа като за наш Наско - да харчи чужди пари ,без да му държат много много сметка.
и на мен ми мирише на нещо такова.
Или е някакъв блъф, за да се изкарат повече кинти от Мажо-то