Светльо нещо много се бил засегнал от отношението, за мен не е особен проблем, че се отказва временно, но аргументите са малко слабички. А декларацията на клуба ни е много зле, сякаш е от съюза на феминистките и има оплакване от домашно насилие от Пенчо, а не говорим за вратар на Левски и България. Глупави изрази като "сигурност" и "вербална агресия" пораждат само смях. Но нищо изненадващо, там са назначени всякакви пепедебейци.
olimpi написа:За расистчетата по-горе, млади са, поддават се на еФФтина пропаганда, но НЕ е редно да им се прости. Все пак модерното обществото се крепи на някои норми и съответните документи като Атлантическата харта дала основата, декларацията на ООН и европейската конвенцията за правата на човека.
аххахахах
Признавам ти, поне си забавен. Трябва да закрият онова тъпо предаване "Комиците" и да те сложат теб да говориш. Хартата вика, ООН, марката и харизмата. Къде щяхме да бъдем, ако не ни крепяха те...
olimpi написа:но най-големите мискинлъци са ми правени от българи.
Личи си, явно затова мразиш българите и искаш да бъдат заличени.
helic написа:а защо?
Аз не виждам защо трябва да търпя някой повече от друг, само защото съдбата, биологията или както искаш там го наречи му е отредила да се роди на място близко до мястото, на което съм се родил и аз :)
Ти очевидно не виждаш смисъл от съществуването на собствения си народ, въпросът е защо уж се интересуваш от фк Левски? Това е клуб, който нямаше дори да съществува без въпросния народ и ще стане напълно безсмислен, ако изгуби българската си идентичност или българите изчезнат. Що не си гледаш само Челси или Интер? Там няма мръсни българи и нещата изглеждат почти като в оригинален сериал на Нетфликс, глобалистка идилия.
Странджата написа:Бъди човек, после българин. Ама и за едното и за другото ти трябва малко християнска закваска - обичай ближния си ...
Християнството има много лица, ако се основаваше само на такива неща, щеше да си остане в пясъка в еврейско и никой нямаше да е чувал за него. Явно ти си избираш да следваш по-самоубийствения елемент в религията. Ти ли говореше глупости за свободен пазар(такова нещо не съществува) в другата тема? Внимавай кой ти става ближен и гледай да не станеш като него. В тая връзка, това форум на Левски ли е или на БХК? Да не съм объркал адреса нещо?
Много жалка картинка, нищо добро не чака клуба ни с такива поддръжници и служители.