Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 16 окт 2025 17:00

Странджата написа:И сложно, и много просто. Бъди човек, после българин. Ама и за едното и за другото ти трябва малко християнска закваска - обичай ближния си ... А по презумпция всички, които не са като тебе, да са втора и трета ръка, независимо от това, че ти си ширпотреба, че и по-долу - какво е?

предпочитам да ближа обичната си,з а да се изразя като простак :mrgreen: Аз не съм ширпотреба, а и никой не е - всеки от нас е уникат. просто едни уникати са от по-ниско качество, сравнени с други - килограм злато и килограм олово имат различна стойност, макар че с оловото можеш да направиш куршуми, а със златото - не. Интелигентен човек си, при това много, но животът в чужбина те е формирал с малко по-различна закваска от тази тук и като чужденец искаш да те приемат местните, поради което ти приемаш всички. Е, аз не ги приемам, ако са паразити - за бачкерите вече си казах мнението
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 16 окт 2025 17:03

tmanolov написа:
Странджата написа:И сложно, и много просто. Бъди човек, после българин. Ама и за едното и за другото ти трябва малко християнска закваска - обичай ближния си ... А по презумпция всички, които не са като тебе, да са втора и трета ръка, независимо от това, че ти си ширпотреба, че и по-долу - какво е?

предпочитам да ближа обичната си,з а да се изразя като простак :mrgreen: Аз не съм ширпотреба, а и никой не е - всеки от нас е уникат. просто едни уникати са от по-ниско качество, сравнени с други - килограм злато и килограм олово имат различна стойност, макар че с оловото можеш да направиш куршуми, а със златото - не. Интелигентен човек си, при това много, но животът в чужбина те е формирал с малко по-различна закваска от тази тук и като чужденец искаш да те приемат местните, поради което ти приемаш всички. Е, аз не ги приемам, ако са паразити - за бачкерите вече си казах мнението

а местните паразити приемаш ли ги?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 окт 2025 17:18

helic написа:

не, но съм една идея по-склонен да ги търпя. Точно като с фудбалерците - например бих търпял Маринчо малко повече от Лима, Рилдо, Бала и подобните им или АсАнчо от Охене, но не бих търпял Маринчо пред Уелтън, да речем, или АсАнчо пред доктор Тиам. както пишат мутрите за коврите - trust is earned :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 окт 2025 17:27

Християнската етика и морал за "родолюбците" от съветски тип е либерализъм, но иначе по празниците "тачат" християнската вяра, защото е опазила българщината през турското робство. Да не забравяме, че по тяхната логика В.Левски би трябвало да е най - големия либерал защото беше със църковен сам дякон в църквата.. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 16 окт 2025 18:29

tmanolov написа:
helic написа:

не, но съм една идея по-склонен да ги търпя. Точно като с фудбалерците - например бих търпял Маринчо малко повече от Лима, Рилдо, Бала и подобните им или АсАнчо от Охене, но не бих търпял Маринчо пред Уелтън, да речем, или АсАнчо пред доктор Тиам. както пишат мутрите за коврите - trust is earned :mrgreen:

а защо?
Аз не виждам защо трябва да търпя някой повече от друг, само защото съдбата, биологията или както искаш там го наречи му е отредила да се роди на място близко до мястото, на което съм се родил и аз :)
Знам че има поне една дузина psychological biasis дето сочат в обратната посока (че трябва да го търпя :) ), ама все се опитвам да съм максимално обективен и справедлив :)

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 16 окт 2025 18:32

realno написа:Християнската етика и морал за "родолюбците" от съветски тип е либерализъм, но иначе по празниците "тачат" християнската вяра, защото е опазила българщината през турското робство. Да не забравяме, че по тяхната логика В.Левски би трябвало да е най - големия либерал защото беше със църковен сам дякон в църквата.. :)

Левски е друга бира.
Да не забравяме, че точно патрона ни, изпреварил с много времето си, е проповядвал равенство (включително и верско такова).
За това не виждам за себе си как е възможно да сложиш Левски и Хитлер в едно изречение (освен като пълни антиподи), на едно място, ама разни хора, разни идеали.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 окт 2025 18:57

То се вижда вашата "либерална" идеология в какво превърна Европа и какво представлява днес!
Последна промяна от Eminem на 16 окт 2025 20:35, променено общо 1 път.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 окт 2025 19:06

Eminem написа:То се вижда вашата идеология в какво превърна Европа и какво представлява днес!

То се вижда вашата фашистка идеология какво направи чрез Хитлер и какво прави днес в Украйна и какво прави на много други места по света.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 16 окт 2025 20:09

Светльо нещо много се бил засегнал от отношението, за мен не е особен проблем, че се отказва временно, но аргументите са малко слабички. А декларацията на клуба ни е много зле, сякаш е от съюза на феминистките и има оплакване от домашно насилие от Пенчо, а не говорим за вратар на Левски и България. Глупави изрази като "сигурност" и "вербална агресия" пораждат само смях. Но нищо изненадващо, там са назначени всякакви пепедебейци.
olimpi написа:За расистчетата по-горе, млади са, поддават се на еФФтина пропаганда, но НЕ е редно да им се прости. Все пак модерното обществото се крепи на някои норми и съответните документи като Атлантическата харта дала основата, декларацията на ООН и европейската конвенцията за правата на човека.

аххахахах
Признавам ти, поне си забавен. Трябва да закрият онова тъпо предаване "Комиците" и да те сложат теб да говориш. Хартата вика, ООН, марката и харизмата. Къде щяхме да бъдем, ако не ни крепяха те...
olimpi написа:но най-големите мискинлъци са ми правени от българи.
Личи си, явно затова мразиш българите и искаш да бъдат заличени.
helic написа:а защо?
Аз не виждам защо трябва да търпя някой повече от друг, само защото съдбата, биологията или както искаш там го наречи му е отредила да се роди на място близко до мястото, на което съм се родил и аз :)

Ти очевидно не виждаш смисъл от съществуването на собствения си народ, въпросът е защо уж се интересуваш от фк Левски? Това е клуб, който нямаше дори да съществува без въпросния народ и ще стане напълно безсмислен, ако изгуби българската си идентичност или българите изчезнат. Що не си гледаш само Челси или Интер? Там няма мръсни българи и нещата изглеждат почти като в оригинален сериал на Нетфликс, глобалистка идилия.
Странджата написа:Бъди човек, после българин. Ама и за едното и за другото ти трябва малко християнска закваска - обичай ближния си ...
Християнството има много лица, ако се основаваше само на такива неща, щеше да си остане в пясъка в еврейско и никой нямаше да е чувал за него. Явно ти си избираш да следваш по-самоубийствения елемент в религията. Ти ли говореше глупости за свободен пазар(такова нещо не съществува) в другата тема? Внимавай кой ти става ближен и гледай да не станеш като него. В тая връзка, това форум на Левски ли е или на БХК? Да не съм объркал адреса нещо?

Много жалка картинка, нищо добро не чака клуба ни с такива поддръжници и служители.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 окт 2025 21:45

Не разбирам защо назоваването на нещата с истинските им имена често се приема за расизъм.
Циганинът е циганин, негърът е негър, а Винету е индианец. Оловото е ковък метал. ЦСКА-София е пребоядисан Литекс. Китарата е струнен музикален инструмент.
Най-обикновени констатации.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”