Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 15 окт 2025 13:25

olimpi написа:
Eminem написа:
Треньорът на вратарите на Левски: Част от щаба на националния отбор заплашва Светослав Вуцов с „психическо съсипване“

https://dsport.bg/trenorat-na-vratarite ... 12503.html

Ако това е вярно, "Левски" да спре Вуцов от участие в националния, докато замесените не си подадат оставките!

Не само. Пълен бойкот на националния.

Бойкот на националния правят само предатели като КюрдЪ и г.з. - да бойкотират Гонзо и аватарът му Шиши, ако им стиска, но не националния!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 окт 2025 13:26

helic написа:не съм много убеден, че точно въпросния му е клиент, но определено смятам, че подобно поведение на този "потенциален клиент" и всякакви подобни нему не би трябвало да бъде толерирано по никакъв начин.
Не оспорвам правото на изразяване на въпросния индивид, само казвам че не одобрявам и толерирам простотията му.

Клиент му е и да, олигофрен е - с какво точно не му толерира простоята мамун цингаре, като лично той му е извадил поста на показ :mrgreen: Аз нямам социалки и съм си рахат
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 15 окт 2025 13:53

tmanolov написа:
olimpi написа:
Eminem написа:
Треньорът на вратарите на Левски: Част от щаба на националния отбор заплашва Светослав Вуцов с „психическо съсипване“

https://dsport.bg/trenorat-na-vratarite ... 12503.html

Ако това е вярно, "Левски" да спре Вуцов от участие в националния, докато замесените не си подадат оставките!

Не само. Пълен бойкот на националния.

Бойкот на националния правят само предатели като КюрдЪ и г.з. - да бойкотират Гонзо и аватарът му Шиши, ако им стиска, но не националния!

Ми спирането на играчите не е бойкот и изразяване на позиция и защита служителите . Най-важното звено за един вратар е именно психиката . Защо требва да се гаврят с него и след това да се отрази на Левски ? Да си правят влакчета Турицов и космонавта с новия анонимник и толкоз
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 окт 2025 14:11

Гонзо Великата Реформа кога най-после ще си подаде оставката? Те проблемите не спират, а вървят само към по-лошо, вместо към подобряване на ситуацията в българския фтубол.

Защо не защитава играчите си, а беше пръв защитник на съдиите преди няколко дни?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 окт 2025 14:24

Карлас Насар позира под герба в скута на дебелото Д. Време е за клетви и отричане ! :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 окт 2025 19:08

helic написа:
metodito написа: Ние сме силни в силовите спортове, волейбола, художествената гимнастика. Но не тези спортове са на първите страници на спортните вестници. А обикновено назад. Сбъркана работа.

ся тва е леко несериозно.
От тия гореизброените само волейбола е колективен спорт, чието първенство и игри са да кажем почти на ежеседмична база.
Ако на първите страници по спортните вестници трябва да са успешните спортове - силовите и художествената гимнастика, то предвид спецификата на календара тия вестници трябва да са с издание веднъж месечно най-много :)
Футбола е най-популярния и комерсиален спорт в света. Точка. Дали сме силни или слаби в него, той ще си остане такъв и интереса към него ще е най-голям. Светът последните 30-40 години се промени ужасно много. Днес имаш възможност да гледаш футбол от големите първенства постоянно, да имаш любимци и любими играчи от тях.
Всеки редови привърженик на Левски от 80те е гледал много повече мачове на Гиби, отколкото на Румениге или Марадона.
Сега хващаш едно произволно дете от тия дето играят в училищните дворове и ще е с фанелка я на Меси, я на Роналдо, я на Ямал и т.н. и ще е изгледало много повече мачове на гореизброените, отколкото на Левски, припоците, Ботев и Локо Пловдив взети заедно!
Това е положението :)

Не мисля, че е несериозно. Днес не знам как е, но аз като бях млад например имах много приятели, които бяха фенове на баскетбола. А днес това с октагона, което не знам защо наричат спорт, се гледа от супер много хора.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 окт 2025 20:43

Защо руските "патриоти" и претенциозните борци срещу мафията не коментират сядането в скута и пиенето на мазни турски кафе от Карлос Насар? Още ли е патриот и герой или вече е мръсен предател?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 окт 2025 22:07

И все пак, не беше ли редно Вуцов да бъде защитен официално от Ваш... който си изберете ръководител-припок в клуба?!
Позицията на Митрев е похвална, но треньор на вратарите ли трябва да брани честта на играчите на любимия ни клуб-институция, когато разни некадърни физкултурници и явни парашутисти си избиват некадърността на техен гръб?
Питам, и отговор не искам!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 15 окт 2025 22:16

helic написа:не съм много убеден, че точно въпросния му е клиент, но определено смятам, че подобно поведение на този "потенциален клиент" и всякакви подобни нему не би трябвало да бъде толерирано по никакъв начин.
Не оспорвам правото на изразяване на въпросния индивид, само казвам че не одобрявам и толерирам простотията му.

Никакво толериране, в затвора направо трябва да влезе тоя злодей!
Сангарето дори не разбира кво са му написали, напоследък много е взел да се оплаква от расизъм, горкия. Надявам се куцата черна пантера да замине още зимата, ако вкара още 2 гола до януари може и некой идиот да се излъже и верно да ни даде 1 млн. евро за него, а не като митичната оферта, която уж сме отказали. Всичко над 700 хил. за тоя трябва моментално да се приеме и да бъде закаран към летището. Лошото е, че вероятно ще ни докарат некой подобен за негов заместник.

А ти май си поредният прогресивен екземпляр, може да се хванеш под ръка с реалното и кочиното и да станете членове на хелзинкския комитет. Може пък да се съгласят да ви плащат за всеки антибългарски пост във форума.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 окт 2025 22:26

На никой от тях не им е забранено да се върнат в Африка! Гостът се съобразява с домакина, НЕ обратното!

Върни се в “Левски”