honda написа:Толкова ли е трудно да признаеш,че написаната от теб хронология е плод на твоето въображение.
Сигурно 50 пъти съм те молил да посочиш каква е връзката между ББ/ДП и "Щрабаг" , досега не съм получил отговор. Също така около 50 пъти см те молил да ми обясниш как в една публична компания като "Щрабаг" , Олег Дерипаска и неговите партньори ще обяснят на австрийските, чешки и унгарски пенсионни фондове ,които също са акционери в "Щрабаг" ,че са дали 4,5 млн евро техни пари на ФК в България, за кефа на някакъв български мутрополитик.
Оставям настрана,че човек като Олег Дерипаска е прекалено висока топка и за ББ и за ДП и за двамата това им е пределно ясно. Злите езици твърдят ,че единия от двамата го е научил и по доста болезнен в прекия смисъл на думата начин.
Ясно,че ББ натисна наш Наско да вземе акциите ( то друг кандидат за акциите нямаше) ,като му обещава да му изпрати спонсори . По обективни и субективни причини тези спонсори не се появиха . ББ уж е левскар , но играеше ЦН при юношите на ... ЦСКА . След "лайнарщината " ББ на два пъти се опита да извърти същата схема и с Левски .
Относно списъка "Магнотски" - процедурите по включване в него са доста продължителни - отнема минимум една година . Всеки един от включените в списъка не го научава от новините, а знае доста преди да бъде обявено . Най-малкото бива викан нa "изслушване" .
Баче Хонда, наистина не разбирам защо и ти не вземеш да разбереш, че срещу теб не е редовият БГЛ, а аз :mrgreen: Давам по ред:
- винаги си признавам нещата такива, каквито са - рядко, но и аз правя грешки, които винаги са неумишлени
- връзката, за която си питал 50 пъти, в много ясна - вие спонсорирате нещо по наш избор, ние ви даваме проекти, които да работите. Схемата е една и съща по цял свят, не е наше откритие
- Дерипаска, колкото и да е велик, е само един мафиот, а и сам знаеш, че и най-силната мафия е по-слаба и от най-слабата държава - мисля, че е достатъчно, за да не изпадаме в излишни спорове
- няма никакъв проблем, която и да е компания, с каквито и да е акционери, да спонсорират каквото и да е - справка, която и да е онлайн сбирка на Милото ни - и там има много сериозни компании, които са инвестирали в Телематик и задават въпроси, ама на, уж рекламира при нас, пък и пари дава в лично качество (въпросните 3 милиона за селекция)
- това за 4,5 милиона евро от Щрабаг е нещо ново - интересно, никъде не съм виждал подобна сума, пък не е, като да не чета отчети - ако са дали толкова и Насо Ануса е успял с тях да осере чак толкова положението, направо е великан
- финално за Магнитски - о, и много бързо могат да станат нещата, особено ако "нашето копеле" реши да се еманципира от нас. Но това е дълбока тема и не ми се влиза в нея, а и не е за тук
П.С. За разлика от други съфорумци, аз не мисля, че правиш заключения, за да буташ този или онзи умишлено в гъзолизка посока, считам, че го правиш, защото си вътрешно убеден, че това е правилното или поне най-малко грешното. Аз лично не съм фен на такова мислене, но пък и не осопорвам априори твоето, совен с факти - все пак в спора се ражда истината