Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
honda
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот honda » 07 окт 2025 23:31

LoveAndPeace написа:Ти постави знак за почти равенство между мрънкането за различни неща и желанието Левски да не върви.
Структурен проблем , е че Сираков получава пари от "спонсора" на собствения му отбор по няколко линии. Структурен проблем , е че "спонсора" има решаващи гласове при вземането на каквито и да било решения. Структурен проблем , е че евентуален желаещ за спонсор , малък или генерален , трябва да преговаря за това със ............сегашния "спонсор".
"Ако някой си мисли, че ще докараме следващия бащица, който ще изсипва милиони, това няма как да се случи. Този модел нещо куца. Толкова години вече "Левски" се мъчи с този модел. Предпочитам да имам 10 малки спонсора и рекламодателя, отколкото един голям. Гарантирам, че ще ги намерим".

Докара прикрит бащица , 10 малки спонсора не.

Би ли посочил кой е този евентуален спонсор ,който е преговарял със сегашния "спонсор" ?
Доста пъти съм те молил да посочиш поне един такъв "кандидат спонсор" .
И в момента Левски най-вероятно има 10-на спонсора, но явно не са достатъчни,
Колко реални спонсора извън бетинг компаниите има в българския футбол?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 окт 2025 09:52

honda написа:
LoveAndPeace написа:Ти постави знак за почти равенство между мрънкането за различни неща и желанието Левски да не върви.
Структурен проблем , е че Сираков получава пари от "спонсора" на собствения му отбор по няколко линии. Структурен проблем , е че "спонсора" има решаващи гласове при вземането на каквито и да било решения. Структурен проблем , е че евентуален желаещ за спонсор , малък или генерален , трябва да преговаря за това със ............сегашния "спонсор".
"Ако някой си мисли, че ще докараме следващия бащица, който ще изсипва милиони, това няма как да се случи. Този модел нещо куца. Толкова години вече "Левски" се мъчи с този модел. Предпочитам да имам 10 малки спонсора и рекламодателя, отколкото един голям. Гарантирам, че ще ги намерим".

Докара прикрит бащица , 10 малки спонсора не.

Би ли посочил кой е този евентуален спонсор ,който е преговарял със сегашния "спонсор" ?
Доста пъти съм те молил да посочиш поне един такъв "кандидат спонсор" .
И в момента Левски най-вероятно има 10-на спонсора, но явно не са достатъчни,
Колко реални спонсора извън бетинг компаниите има в българския футбол?

Кой нормален ще понечи дори за предварителни разговори след като разбере схемата ?
Казваш , че не виждаш нищо нередно ?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 окт 2025 10:29

honda написа:Толкова ли е трудно да признаеш,че написаната от теб хронология е плод на твоето въображение.
Сигурно 50 пъти съм те молил да посочиш каква е връзката между ББ/ДП и "Щрабаг" , досега не съм получил отговор. Също така около 50 пъти см те молил да ми обясниш как в една публична компания като "Щрабаг" , Олег Дерипаска и неговите партньори ще обяснят на австрийските, чешки и унгарски пенсионни фондове ,които също са акционери в "Щрабаг" ,че са дали 4,5 млн евро техни пари на ФК в България, за кефа на някакъв български мутрополитик.
Оставям настрана,че човек като Олег Дерипаска е прекалено висока топка и за ББ и за ДП и за двамата това им е пределно ясно. Злите езици твърдят ,че единия от двамата го е научил и по доста болезнен в прекия смисъл на думата начин.
Ясно,че ББ натисна наш Наско да вземе акциите ( то друг кандидат за акциите нямаше) ,като му обещава да му изпрати спонсори . По обективни и субективни причини тези спонсори не се появиха . ББ уж е левскар , но играеше ЦН при юношите на ... ЦСКА . След "лайнарщината " ББ на два пъти се опита да извърти същата схема и с Левски .
Относно списъка "Магнотски" - процедурите по включване в него са доста продължителни - отнема минимум една година . Всеки един от включените в списъка не го научава от новините, а знае доста преди да бъде обявено . Най-малкото бива викан нa "изслушване" .

Баче Хонда, наистина не разбирам защо и ти не вземеш да разбереш, че срещу теб не е редовият БГЛ, а аз :mrgreen: Давам по ред:

- винаги си признавам нещата такива, каквито са - рядко, но и аз правя грешки, които винаги са неумишлени

- връзката, за която си питал 50 пъти, в много ясна - вие спонсорирате нещо по наш избор, ние ви даваме проекти, които да работите. Схемата е една и съща по цял свят, не е наше откритие

- Дерипаска, колкото и да е велик, е само един мафиот, а и сам знаеш, че и най-силната мафия е по-слаба и от най-слабата държава - мисля, че е достатъчно, за да не изпадаме в излишни спорове

- няма никакъв проблем, която и да е компания, с каквито и да е акционери, да спонсорират каквото и да е - справка, която и да е онлайн сбирка на Милото ни - и там има много сериозни компании, които са инвестирали в Телематик и задават въпроси, ама на, уж рекламира при нас, пък и пари дава в лично качество (въпросните 3 милиона за селекция)

- това за 4,5 милиона евро от Щрабаг е нещо ново - интересно, никъде не съм виждал подобна сума, пък не е, като да не чета отчети - ако са дали толкова и Насо Ануса е успял с тях да осере чак толкова положението, направо е великан

- финално за Магнитски - о, и много бързо могат да станат нещата, особено ако "нашето копеле" реши да се еманципира от нас. Но това е дълбока тема и не ми се влиза в нея, а и не е за тук

П.С. За разлика от други съфорумци, аз не мисля, че правиш заключения, за да буташ този или онзи умишлено в гъзолизка посока, считам, че го правиш, защото си вътрешно убеден, че това е правилното или поне най-малко грешното. Аз лично не съм фен на такова мислене, но пък и не осопорвам априори твоето, совен с факти - все пак в спора се ражда истината
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 08 окт 2025 11:59

леки щрихи по темата Щрабаг

Първо Щрабаг ни бяха спонсор (не генерален разбира се) и преди Нацко С. да стане акциодържител - 2015 мисля беше първия ни досега с тях.
Второ при НацКО С. сумата беше не 4.5, а 3 млн на година, поне по думите на оня ревльо дето не получи и пукната акция, въпреки че бяха му обещали.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 08 окт 2025 12:01

а както е посочил съвсем точно Манолов, връзката между Щрабаг и ББ/ДП е като между всяка друга компания, стремяща се към публични проекти/пари и капо ди тути капи-тата в държавата.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 08 окт 2025 14:08

Кога ще има нов договор с Дон ВЕЛАСКЕС. Защо нищо не се говори за това?
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 08 окт 2025 14:09

Кристиян и той се услушва. След нова година и той е чаоо.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

На линия
honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 окт 2025 23:47

Алжир се класираха за СП и е много вероятно Акрам Бурас да бъде включен в отбора им за СП.

На линия
honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 окт 2025 00:30

tmanolov написа:
honda написа:Толкова ли е трудно да признаеш,че написаната от теб хронология е плод на твоето въображение.
Сигурно 50 пъти съм те молил да посочиш каква е връзката между ББ/ДП и "Щрабаг" , досега не съм получил отговор. Също така около 50 пъти см те молил да ми обясниш как в една публична компания като "Щрабаг" , Олег Дерипаска и неговите партньори ще обяснят на австрийските, чешки и унгарски пенсионни фондове ,които също са акционери в "Щрабаг" ,че са дали 4,5 млн евро техни пари на ФК в България, за кефа на някакъв български мутрополитик.
Оставям настрана,че човек като Олег Дерипаска е прекалено висока топка и за ББ и за ДП и за двамата това им е пределно ясно. Злите езици твърдят ,че единия от двамата го е научил и по доста болезнен в прекия смисъл на думата начин.
Ясно,че ББ натисна наш Наско да вземе акциите ( то друг кандидат за акциите нямаше) ,като му обещава да му изпрати спонсори . По обективни и субективни причини тези спонсори не се появиха . ББ уж е левскар , но играеше ЦН при юношите на ... ЦСКА . След "лайнарщината " ББ на два пъти се опита да извърти същата схема и с Левски .
Относно списъка "Магнотски" - процедурите по включване в него са доста продължителни - отнема минимум една година . Всеки един от включените в списъка не го научава от новините, а знае доста преди да бъде обявено . Най-малкото бива викан нa "изслушване" .

Баче Хонда, наистина не разбирам защо и ти не вземеш да разбереш, че срещу теб не е редовият БГЛ, а аз :mrgreen: Давам по ред:

- винаги си признавам нещата такива, каквито са - рядко, но и аз правя грешки, които винаги са неумишлени

- връзката, за която си питал 50 пъти, в много ясна - вие спонсорирате нещо по наш избор, ние ви даваме проекти, които да работите. Схемата е една и съща по цял свят, не е наше откритие

- Дерипаска, колкото и да е велик, е само един мафиот, а и сам знаеш, че и най-силната мафия е по-слаба и от най-слабата държава - мисля, че е достатъчно, за да не изпадаме в излишни спорове

- няма никакъв проблем, която и да е компания, с каквито и да е акционери, да спонсорират каквото и да е - справка, която и да е онлайн сбирка на Милото ни - и там има много сериозни компании, които са инвестирали в Телематик и задават въпроси, ама на, уж рекламира при нас, пък и пари дава в лично качество (въпросните 3 милиона за селекция)

- това за 4,5 милиона евро от Щрабаг е нещо ново - интересно, никъде не съм виждал подобна сума, пък не е, като да не чета отчети - ако са дали толкова и Насо Ануса е успял с тях да осере чак толкова положението, направо е великан

- финално за Магнитски - о, и много бързо могат да станат нещата, особено ако "нашето копеле" реши да се еманципира от нас. Но това е дълбока тема и не ми се влиза в нея, а и не е за тук

П.С. За разлика от други съфорумци, аз не мисля, че правиш заключения, за да буташ този или онзи умишлено в гъзолизка посока, считам, че го правиш, защото си вътрешно убеден, че това е правилното или поне най-малко грешното. Аз лично не съм фен на такова мислене, но пък и не осопорвам априори твоето, совен с факти - все пак в спора се ражда истината

Напълно съм съгласен,че в спора се ражда истината и затова е форума.
"Щрабаг" е фирма със статут на свещена крава - в тази фирма партньори на Дерипаска са хора ,който са много ама много близко до управляващите в Германия и особено във Австрия. Колкото и парадоксално да звуци но фирмата на знамето на "Магнитски" получи многомилярдния контракт за разширяване и модернизиране на пристанището на Хамбург. Това е лицемерието на радетелите на евроатлантическите ценности.
Това за спонсорирането е така, но много трудно едно такова "спонсорство" ще бъде определено като "перспективно" от представителите на пенсионните фондове , акционери в "Щрабаг".
Напълно см съгласен,че и най-слабата държава е по-силна от най-силната мафия, най-малкото мафията не може да съществува без държавата. Но ситуацията с Дерипаска е коренно различна преди коментираните от нас събития се разиграват едни други събития. Нашите герои забравили да изпълнят ангажимент поет ,към Дерипаска и отговора му много меко не им е харесал и всички ангажименти са били изпълнени.
От Щрабаг Левски получи директно 3млн евро ( 6 млн лв) и още 1.5млн евро (тук паметта може и да ме лъже може и да са в лева) през "Белфрай".
За "Магнитски" - процедурата е такава ,че не може да стане за по-малко от 12 месеца. Отделен е въпроса ,че се прилага абсолютно избирателно с цел разчистване на терена - нещо което е характерно за много американски институции.
Много пъти съм писал,че не харесвам Сираков ,но не го критикувам защото не мога да предложа нещо по добро. Иначе съм напълно съгласе с теб .че напоследък има известно отпускане на финансовата дисциплина и това е доста тревожно. Сега не съм толкова вътре в трансферните игри за да коментира, доколко могат да се осребрят нашите играчи . На мен ми харесва как играе първия отбор до момента и не се наемам да кажа ,кои играчи могат да бъдат продадени без отбора да бъде отслабен.
Иначе въобще не ми харесва какво се случва в школата.

Върни се в “Левски”