Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ananas
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот ananas » 07 окт 2025 16:15

mikata написа:Брой зрители на стадиона : 2200- 2300

Какви са тия фантазии? На стадиона имаше повече хора. Няма механизъм за преброяване, след като повечето карти и билети обикновено не се сканират, поне в сектор Б. Цифрите за посещаемост са измислица на око и винаги занижени, дори да не броим гратисчиите. На мен тоя сеозн само 1-2 пъти са ми сканирали билет/карта, като единственият сигурен случай беше с АЗ на националния. Как точно някой може да каже дали съм присъствал с Берое, да не са сложили ИИ с лицево разпознаване и брояч?

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 07 окт 2025 16:21

ananas написа:
mikata написа:Брой зрители на стадиона : 2200- 2300

Какви са тия фантазии? На стадиона имаше повече хора. Няма механизъм за преброяване, след като повечето карти и билети обикновено не се сканират, поне в сектор Б. Цифрите за посещаемост са измислица на око и винаги занижени, дори да не броим гратисчиите. На мен тоя сеозн само 1-2 пъти са ми сканирали билет/карта, като единственият сигурен случай беше с АЗ на националния. Как точно някой може да каже дали съм присъствал с Берое, да не са сложили ИИ с лицево разпознаване и брояч?

Какви фантазии, някъде там бяхме като посещаемост. В градинката отпред нямаше кьорав човек преди мача, заведенията наоколо - полупразни. Мачът беше късно за хора от провинцията, а времето шоково се скапа точно тогава. Естествено, тези, които не пропускат мач, си бяха там.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 окт 2025 16:28

Ако не ни бяха преебали герб и тонев със сектора, можеше да има би повече хора.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 07 окт 2025 17:03

ElCochino написа:Какви фантазии, някъде там бяхме като посещаемост. В градинката отпред нямаше кьорав човек преди мача, заведенията наоколо - полупразни. Мачът беше късно за хора от провинцията, а времето шоково се скапа точно тогава. Естествено, тези, които не пропускат мач, си бяха там.
Бяхме минимум 2800-3000. Тези няколко стотин души са сериозна процентна разлика при такава ниска посещаемост. Просто нищо не се сканира. За предмети също съм проверяван 1-2 пъти тоя сезон-с потупване по рамото. С дълги панталони можех да си вкарвам по 1-2 самурайски меча на всеки мач, ако исках.
Най-смешното е, че миналия сезон веднъж ходих във В с малко дете и ме провериха по-обстойно, беше срещу Славия. Явно семкаджиите са рискова група.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 окт 2025 18:09

Като се пише за време да ви разкажа един мач от преди много години, сигурно най-студения на който съм бил и един от най-горещите. Февруари 86 г полуфинал за купата в един мач Етър срещу Левски, тогава под името Витоша. Половин метър сняг, изчистен сравнително добре за онова време на "Ивайло", обаче беше поне -5 и имаше поне 15 000 публика. Мачът беше много остър и Левски водеше около 30-тата минута с 2-1, когато станаха поредица от интересни и донякъде и куриозни неща. При един корнер или фаул близо до флагчето и последвалото центриране и меле, играч на Етър довкара топката във вратата, но миг след това страничния вдигна засада. 6-7 играчи на Етър хукнаха към него и му сочеха, че на голлинията стои защитник на Левски (тогава и аз не знаех, че дали има защитник няма значение, ако вратарят е по-напред, но лошото е, че и в пресата на следващия ден масово писаха "как може Минчев да е в засада като на голлинията има защитник"в, чак години по-късно научих точно правилото. Това как да е, но докато играчите на Етър го съветваха на тъча, главният даде сигнал за подновяване на играта и изведнъж 4-5 играчи на Левски се озоваха срещу вратаря и един защитник и стана 3-1. Публиката и играчите на Етър полудяха, отвсякъде летяха снежни топки. Лудница. Но не свърши дотук. Почва второто полувреме и вдигат за смяна табелка с номер 9 от Етър, като резервата стои край тъчлинията и загрява, обаче главният размахва пръст и не дава смяна. Никой нищо не разбира. Гледаме Етър с 10 човека, номер 9 го няма. Публиката пак емна съдията. На другият ден се разбира, че му е вдигнал червен картон в тунела на полувремето (напълно според правилата) и това научихме тогава. Помня, че мачът завърши 7-3, че игра Андрей Аспарухов и даже вкара гол (не знам дали не е единствения му в официален мач за Левски) и тези куриози и студ и сняг, много студ и много сняг.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 07 окт 2025 20:22

LoveAndPeace написа:Това , че обвинявам Сираков , че похарчи тая левскарска енергия , която имаше по онова време и не изпълни обещанията си ..............ме прави човек , който се радва , когато Левски не върви :? :?
Тези (или поне повечето) които негодуваме срещу бившия съхранител на акциите , към момента Мажоритарен собственик , набийте си го в главите , посочваме СТРУКТУРНИ проблеми. Вървенето на отбора , не е благодарение на него , а въпреки проблемите създадени от него или поне позволил да се случат.

Браво! Подкрепям! 100%

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 07 окт 2025 20:44

1914.1902 написа:
tmanolov написа:
1914.1902 написа:Чети всичко, а не избирателно, защото е крайно невъзпитано:

''Нормалните критики, обикновените изречения и фрази, които повтаряте са ясни, ама в случая прекалихте.''

е, то съшото може да се каже и за дитирамбите към Насо Ануса и Хулио - ок, първи сме и кво, това е нещо ултра невероятно ли, което никога не се е случивало в историята ни? Не се ли прекалява в тази насока? Иначе всеки има право на мнение и когато е подпалтено с факти, а не с "бегай оттук, боклук", си е напълно ок да го изразява, според мен.

Прав си, за тези приказки същото е възможно да се каже. Поради тази причина започнах да пускам темите за мачовете максимално късно, защото се получават такива безсмислени писаници. Макар вече да обмислям дали да ги правя, тъй като експертът по залози сподели, че има определени хора, които крепят този форум, а аз не съм сред тях и не искам да им преча. Ще ми остане да си пиша само за Хановер и Билефелд в чужд футбол.

Понеже вече 2 пъти спомена моето име днес.
Честно ми кажи, какви са последните ни два мача със Септември, онзи обрат на Герена и сега последния обрат 1:2 като гости?
Ти самият ЯВНО си се усъмнявал многократно в мачовете ни със Славия на Герена от последните сезони. Дори си вадил статистика колко пъти са ни правили обръщалка "белите".
Манолов добави с основание, че поне 50% от мачовете ни с Локо Пд последните години са уговорени. Т.е. всички виждаме нещата, нали така?
Относно това кои хора крепят този форум жив, е не е ли истина?
Само ми кажи, ако утре изчезнат Тристан, Манолов, Вессел, Миката, Аронакс, Реално, ЛавендПийс, Муадибб, Ананас, Хелик, Номер14 и т.н., тогава кои ще пишат в този форум? Говоря за форума на Левски. Ще останат Методи и още 2-3 човека.
Това имах предвид.
Форум, в който основните потребители спрат да пишат, какво му остава?
А и някак, не подобава на клуб като Левски, да има 3-4 потребителя във форума.
Ако утре 2 млн българи избягат от А1, що за мобилен оператор ще бъдат?
Тук е същото.
Желая ти хубава вечер!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 окт 2025 21:15

Bet_Expert написа:Понеже вече 2 пъти спомена моето име днес.
Честно ми кажи, какви са последните ни два мача със Септември, онзи обрат на Герена и сега последния обрат 1:2 като гости?
Ти самият ЯВНО си се усъмнявал многократно в мачовете ни със Славия на Герена от последните сезони. Дори си вадил статистика колко пъти са ни правили обръщалка "белите".
Манолов добави с основание, че поне 50% от мачовете ни с Локо Пд последните години са уговорени. Т.е. всички виждаме нещата, нали така?
Само ми кажи, ако утре изчезнат Тристан, Манолов, Вессел, Миката, Аронакс, Реално, ЛавендПийс, Муадибб, Ананас, Хелик, Номер14 и т.н., тогава кои ще пишат в този форум? Говоря за форума на Левски. Ще останат Методи и още 2-3 човека.
Това имах предвид.
Тук е същото.
Желая ти хубава вечер!

Аз статистики съм вадил на много мачове във форума в различните раздели, особено пък на Реал Мадрид в самото начало на темите понякога има огромна по обем информация относно стари резултати, както може лесно да се провери в техния раздел. Даже бях писал, че за първи път били отпаднали от английски тим на 1/4-финалите в ШЛ, това прави ли този мач уговорен? Не всичко се казва през призмата на залозите.

За първи път от известно време реших да напиша нещо различно от обикновените работи по темите и цял ден коментари. Прав си бях да огранича приказките си тук, както се вижда, тъй като, ако не напишеш, че ''Сираков не става'', то тогава или си платен, или другите потребители не биха те имали за нормален потребител.

Дръжте си форума жив, както ви казах - не бих искал да ви преча повече. Спокойна и усмихната вечер!

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 07 окт 2025 21:44

1914.1902 написа:
Bet_Expert написа:Понеже вече 2 пъти спомена моето име днес.
Това имах предвид.
Тук е същото.
Желая ти хубава вечер!

Аз статистики съм вадил на много мачове във форума в различните раздели, особено пък на Реал Мадрид в самото начало на темите понякога има огромна по обем информация относно стари резултати, както може лесно да се провери в техния раздел. Даже бях писал, че за първи път били отпаднали от английски тим на 1/4-финалите в ШЛ, това прави ли този мач уговорен? Не всичко се казва през призмата на залозите.

За първи път от известно време реших да напиша нещо различно от обикновените работи по темите и цял ден коментари. Прав си бях да огранича приказките си тук, както се вижда, тъй като, ако не напишеш, че ''Сираков не става'', то тогава или си платен, или другите потребители не биха те имали за нормален потребител.

Дръжте си форума жив, както ви казах - не бих искал да ви преча повече. Спокойна и усмихната вечер!

Благодаря!
И на теб!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 окт 2025 23:22

tmanolov написа:
honda написа:
tmanolov написа:
NOMER14 написа:Само ще припомня каква беше ситуацията май 2020 г., когато акциите на отбора ни се търкаляха по софийските улици от нове до МС. Не знаем каква е ролята на Сашо Диков, но те пристигнаха в офиса на клуба.
Та ситуацията беше военна, затворени училища, повечето предприятия, магазини, всички заведения и др.под. Спрян междуградски автобусен транспорт. КПП-та на всеки областен град. Забраната за сядане на пейка си е емблематична. А Китайският вирус тамън навлизаше. Забрана за посещения на мачове, от което губехме само ние. Аз си пазя билетите ит такива мачове. Доста бизнеси утекоха.
Но Левски оживя благодарение на Н... и на НАС.
Вчера беше, преживели сме го, че да не помним.

Кройф, айде да не манипулираш, може ли? Хронологията е:
- 01.2020 - Божков е бастисан (не коментираме добър или лош е) и Левски се взриви
- 03.2020 - първи мерки срещу грипа
- 13.03.2020 - първенството спира
- Великден 2020 - абсолютни дивотии с пейки, блокади и т.н.
- 11.05.2020 - Белфрай подписва договор за спонсорство
- 13.05.2020 - дивотиите са прекратени и остават само половинчати мерки срещу грипа
- 13.05.2020 - Черепа джиросва акциите на БХ
- 15.05.2020 - свинята прави дарение на Левски, прието с благодарност
- 05.2020 - Бх се прави на луд и търси миндил, за да вземе джиросаните акции
- 02.06.2020 - Насо Ануса, играещ го миндил на БХ, взема акциите
- 05.06.2020 - първенството е подновено с множество съмнителни мачове на Левски (продадени и обръщачки, за да не се класираме в ЕКТ)
- 17.12.2020 - Щрабаг подписват договор за реклама с Левски
- 12.05.2021 - БХ сдава премиерското кресло
- 09.2021 - Левски е в абсолютно предфалитно състояние, като след първите 3 мача е последен в А група

Защо умишлено манипулираш .
Наистина ли "Белфрай" стана спонсор на Левски на 11.05.2020? - Аз защо си мисля ,че беше точно една година по-късно на 11.05.2021 , в момент когато ББ не беше на власт и се беше скрил в миша дупка . Знаеше се ,че е много вероятно да бъде включен в "Магнитски" . Та май цялата ти теза отиде в кошчето.
Няколко пъти см те съветвал да се успокоиш малко и да не се мислиш за крайна институция и си проверяваш източниците. Около 15 пъти см ти писал ,че спонсорството на "Щрабаг" беше еднократна помощ от нашия бивш собственик Майкл Чорни ,,чрез неговия приятел ( и кръстник на сина му/ или внука му - на една и съща възраст) Олег Дерипаска ,който пък е собственик на "Щрабаг" ,а "Белфрай" е компания ,която официално не е дъщерна на "Щрабаг" , но на практика е.. Вече ти споменах ,че в онзи момент на ББ последната му грижа беше ФК Левски.
Много умен мъж си и съм сигурен ,че сам може да си отговориш на въпроса какъв е шанса ББ/ДП в момент ,който срещу тях тече процедура да бъдат включени в санкционния списък на "Магнитски" ,да бият тъпана и да развяват байрака със човек, като Олег Дерипаска, който е от първата вълна включени в "Магнитски"

мой пропуск - извинявам се - за това ли намери да се хванеш? Значи Блефрай също са дошли след като Насо пое клуба по обешание от БХ - нали се сещаш, че такава сделка не се случва за 1-2 дни и е имало съответното "убеждаване", след като за пореден път сме свършили парите, под вещото рАководство на Насо. И понеже ти обичаш тънките намеци, то и аз да направя такъв - Горанов беше ударен чак през 2023, а ако тънко пускаш лафчета за пеевски, с който нямаме нищо общо, то той също е ударен през 2021. Към 2020 и пеевски, и БХ са "нашите копелета" - и на САЩ, и на танте Меркел

Толкова ли е трудно да признаеш,че написаната от теб хронология е плод на твоето въображение.
Сигурно 50 пъти съм те молил да посочиш каква е връзката между ББ/ДП и "Щрабаг" , досега не съм получил отговор. Също така около 50 пъти см те молил да ми обясниш как в една публична компания като "Щрабаг" , Олег Дерипаска и неговите партньори ще обяснят на австрийските, чешки и унгарски пенсионни фондове ,които също са акционери в "Щрабаг" ,че са дали 4,5 млн евро техни пари на ФК в България, за кефа на някакъв български мутрополитик.
Оставям настрана,че човек като Олег Дерипаска е прекалено висока топка и за ББ и за ДП и за двамата това им е пределно ясно. Злите езици твърдят ,че единия от двамата го е научил и по доста болезнен в прекия смисъл на думата начин.
Ясно,че ББ натисна наш Наско да вземе акциите ( то друг кандидат за акциите нямаше) ,като му обещава да му изпрати спонсори . По обективни и субективни причини тези спонсори не се появиха . ББ уж е левскар , но играеше ЦН при юношите на ... ЦСКА . След "лайнарщината " ББ на два пъти се опита да извърти същата схема и с Левски .
Относно списъка "Магнотски" - процедурите по включване в него са доста продължителни - отнема минимум една година . Всеки един от включените в списъка не го научава от новините, а знае доста преди да бъде обявено . Най-малкото бива викан нa "изслушване" .

Върни се в “Левски”