1914.1902 написа:tmanolov написа:1914.1902 написа:Чети всичко, а не избирателно, защото е крайно невъзпитано:
''Нормалните критики, обикновените изречения и фрази, които повтаряте са ясни, ама в случая прекалихте.''
е, то съшото може да се каже и за дитирамбите към Насо Ануса и Хулио - ок, първи сме и кво, това е нещо ултра невероятно ли, което никога не се е случивало в историята ни? Не се ли прекалява в тази насока? Иначе всеки има право на мнение и когато е подпалтено с факти, а не с "бегай оттук, боклук", си е напълно ок да го изразява, според мен.
Прав си, за тези приказки същото е възможно да се каже. Поради тази причина започнах да пускам темите за мачовете максимално късно, защото се получават такива безсмислени писаници. Макар вече да обмислям дали да ги правя, тъй като експертът по залози сподели, че има определени хора, които крепят този форум, а аз не съм сред тях и не искам да им преча. Ще ми остане да си пиша само за Хановер и Билефелд в чужд футбол.
Понеже вече 2 пъти спомена моето име днес.
Честно ми кажи, какви са последните ни два мача със Септември, онзи обрат на Герена и сега последния обрат 1:2 като гости?
Ти самият ЯВНО си се усъмнявал многократно в мачовете ни със Славия на Герена от последните сезони. Дори си вадил статистика колко пъти са ни правили обръщалка "белите".
Манолов добави с основание, че поне 50% от мачовете ни с Локо Пд последните години са уговорени. Т.е. всички виждаме нещата, нали така?
Относно това кои хора крепят този форум жив, е не е ли истина?
Само ми кажи, ако утре изчезнат Тристан, Манолов, Вессел, Миката, Аронакс, Реално, ЛавендПийс, Муадибб, Ананас, Хелик, Номер14 и т.н., тогава кои ще пишат в този форум? Говоря за форума на Левски. Ще останат Методи и още 2-3 човека.
Това имах предвид.
Форум, в който основните потребители спрат да пишат, какво му остава?
А и някак, не подобава на клуб като Левски, да има 3-4 потребителя във форума.
Ако утре 2 млн българи избягат от А1, що за мобилен оператор ще бъдат?
Тук е същото.
Желая ти хубава вечер!