Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот mikata » 07 окт 2025 11:57

От фейсбук

. Нека видим истината, като най- голямата Левскарска група ! Само ще ни е от полза !
Брой зрители, имащи пропуски : 6227
Брой зрители на стадиона : 2200- 2300
Закупени билети : Около 1200
Брой абонаментни карти: 4800 - 4900
Присъствалите с карти : 1100 ( 22 %)

П.С. Всичко това на мач, с който увеличихме преднината си на първото място !
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 окт 2025 12:34

Тук не разбирам каква е новината? Има около 4500 карти, масата от които са продадени на хора, дето тук им викат глори хънтъри и не ходят на всеки мач, а искаха да си гарантират билети за ЕКТ и да имат нормални места за "вечното" дерби, мачовете с делиорманци и някой-друг по-напечен. Съвсем нормално и логично е тези хора да не отидат на мач в събота от 20.15 на кучи студ, след 2 дни непрекъснат дъжд, при това на стадион без козирка, срещу полуразпадналия се тим от Стара Загора. Но тези хора са си платили картите и от клуба ( а и от "най-голямата левскарска група") само могат да им благодарят, че не са отишли, но са си платили за мача - не виждам драмата тук.

Може би се търси някаква врътка, тип онези 1000 карти във В, които някога купи бръснарчето от Перник, но това е много низка и мерзка мисъл, подхождаща повече на припоци, а не на левскари
mikata написа:От фейсбук

. Нека видим истината, като най- голямата Левскарска група ! Само ще ни е от полза !
Брой зрители, имащи пропуски : 6227
Брой зрители на стадиона : 2200- 2300
Закупени билети : Около 1200
Брой абонаментни карти: 4800 - 4900
Присъствалите с карти : 1100 ( 22 %)

П.С. Всичко това на мач, с който увеличихме преднината си на първото място !
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 окт 2025 13:18

Аз също очаквах по-голяма посещаемост. В гонеща 3м сигурно вече София да няма 10000 човека, които да отидат на мач ми е нелепо. Ако не бяхме дошли от провинцията, щеше да има 500 човека на стадиона. Срамно е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
shampi
Контакти:

Мнениеот shampi » 07 окт 2025 13:25

rhaegar написа:Аз също очаквах по-голяма посещаемост. В гонеща 3м сигурно вече София да няма 10000 човека, които да отидат на мач ми е нелепо. Ако не бяхме дошли от провинцията, щеше да има 500 човека на стадиона. Срамно е.

Екстра си е, за какво ти е много народ, поне ще се преброим кои са истинските Левскари.
А не на пълен стадион, мястото му на 2-ри,3-ти или 4-ти ред, той се качил и седнал на 15-16 и само се мести наляво или надясно, търсейки да седне и създава напрежение. Или другия вариант: идват и ти казват, това е моето място, ето билета и като покаже билета, опааа ама то било за друг блок и друг ред :lol: :lol: :lol: и ги гледаш същите си тръгват още в 85 минута на мача.

Благодаря, не ми трябват такива левскари.
Това за софиянци на мач е всеки път, ако не сме хората от провинцията...лошо Седларов лошо

Айде Само Левски!!!
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 окт 2025 13:28

rhaegar написа:Аз също очаквах по-голяма посещаемост. В гонеща 3м сигурно вече София да няма 10000 човека, които да отидат на мач ми е нелепо. Ако не бяхме дошли от провинцията, щеше да има 500 човека на стадиона. Срамно е.

София е 1.5 милиона - 3 милиона е само в главите на новософиянци :mrgreen: На мен ми е на 20 минути пеша, като се спусна по баира от парк Гео Милев, та за следващия, ако идваш и съм в София, дай знак, ще ми е приятно да се видим.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 окт 2025 15:01

tmanolov написа:

София е 1.5 милиона - 3 милиона е само в главите на новософиянци :mrgreen: На мен ми е на 20 минути пеша, като се спусна по баира от парк Гео Милев, та за следващия, ако идваш и съм в София, дай знак, ще ми е приятно да се видим.

Ами би трябвало с Добруджа да дойда, ако не стане нещо извънредно. Колко му е да изпием по един чай в студа Изображение

Изображение

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 07 окт 2025 15:07

Лошото време, преситеност от мачове и не на последно място малоумния час, който не отговаря на условията, които предлага стадиона. Вече писах, че от октомври до април не трябва да има мачове, които да започват след 18 ч. вечерта. Поне докато нямаме нормални европейски стадиони, където отиваш с кеф, оставаш сух, ядеш, пиеш, пазаруваш и т.н. Ако конкретно този мач беше няколко часа по-рано съм убеден, че щеше да има поне 1-2 хиляди повече, не че това е достатъчна бройка.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 окт 2025 15:14

rhaegar написа:
tmanolov написа:

Ами би трябвало с Добруджа да дойда, ако не стане нещо извънредно. Колко му е да изпием по един чай в студа Изображение

записвам си - събота, 18 часа, не мисля, че ще имам драма и аз да съм на линия
Непринуден написа:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 окт 2025 15:45

tmanolov написа:записвам си - събота, 18 часа, не мисля, че ще имам драма и аз да съм на линия

Не разчитам много да е събота от 18 часа, мисля че е placeholder за всички мачове. Твърде щедро очакваш от БФС да имат програма за следващите няколко кръга още от сега. Изображение Но може пък да ме изненадат.

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 окт 2025 16:06

rhaegar написа:
tmanolov написа:записвам си - събота, 18 часа, не мисля, че ще имам драма и аз да съм на линия

Не разчитам много да е събота от 18 часа, мисля че е placeholder за всички мачове. Твърде щедро очакваш от БФС да имат програма за следващите няколко кръга още от сега. Изображение Но може пък да ме изненадат.

оф, все забравям константната тъпота на БФС :oops:
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”