Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vvessel » 06 окт 2025 18:31

tmanolov написа: Хронологията е:
- 01.2020 - Божков е бастисан (не коментираме добър или лош е) и Левски се взриви
- 03.2020 - първи мерки срещу грипа
- 13.03.2020 - първенството спира
- Великден 2020 - абсолютни дивотии с пейки, блокади и т.н.
- 11.05.2020 - Белфрай подписва договор за спонсорство
- 13.05.2020 - дивотиите са прекратени и остават само половинчати мерки срещу грипа
- 13.05.2020 - Черепа джиросва акциите на БХ
- 15.05.2020 - свинята прави дарение на Левски, прието с благодарност
- 05.2020 - Бх се прави на луд и търси миндил, за да вземе джиросаните акции
- 02.06.2020 - Насо Ануса, играещ го миндил на БХ, взема акциите
- 05.06.2020 - първенството е подновено с множество съмнителни мачове на Левски (продадени и обръщачки, за да не се класираме в ЕКТ)
- 17.12.2020 - Щрабаг подписват договор за реклама с Левски
- 12.05.2021 - БХ сдава премиерското кресло
- 09.2021 - Левски е в абсолютно предфалитно състояние, като след първите 3 мача е последен в А група

Пропускаш един дребен но скъп детайл. Месец след като Сираков стана "собственик" с лека ръка уволни Хубчев и изгони едно негро, вече му забравих името. Този жест ни струваше близо 2 милиона лева . Но не на Сираков, а на феновете.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 окт 2025 20:29

tmanolov написа:
NOMER14 написа:Само ще припомня каква беше ситуацията май 2020 г., когато акциите на отбора ни се търкаляха по софийските улици от нове до МС. Не знаем каква е ролята на Сашо Диков, но те пристигнаха в офиса на клуба.
Та ситуацията беше военна, затворени училища, повечето предприятия, магазини, всички заведения и др.под. Спрян междуградски автобусен транспорт. КПП-та на всеки областен град. Забраната за сядане на пейка си е емблематична. А Китайският вирус тамън навлизаше. Забрана за посещения на мачове, от което губехме само ние. Аз си пазя билетите ит такива мачове. Доста бизнеси утекоха.
Но Левски оживя благодарение на Н... и на НАС.
Вчера беше, преживели сме го, че да не помним.

Кройф, айде да не манипулираш, може ли? Хронологията е:
- 01.2020 - Божков е бастисан (не коментираме добър или лош е) и Левски се взриви
- 13.05.2020 - дивотиите са прекратени и остават само половинчати мерки срещу грипа
- 05.06.2020 - първенството е подновено с множество съмнителни мачове на Левски (продадени и обръщачки, за да не се класираме в ЕКТ)
- 09.2021 - Левски е в абсолютно предфалитно състояние, като след първите 3 мача е последен в А група

Защо умишлено манипулираш .
Наистина ли "Белфрай" стана спонсор на Левски на 11.05.2020? - Аз защо си мисля ,че беше точно една година по-късно на 11.05.2021 , в момент когато ББ не беше на власт и се беше скрил в миша дупка . Знаеше се ,че е много вероятно да бъде включен в "Магнитски" . Та май цялата ти теза отиде в кошчето.
Няколко пъти см те съветвал да се успокоиш малко и да не се мислиш за крайна институция и си проверяваш източниците. Около 15 пъти см ти писал ,че спонсорството на "Щрабаг" беше еднократна помощ от нашия бивш собственик Майкл Чорни ,,чрез неговия приятел ( и кръстник на сина му/ или внука му - на една и съща възраст) Олег Дерипаска ,който пък е собственик на "Щрабаг" ,а "Белфрай" е компания ,която официално не е дъщерна на "Щрабаг" , но на практика е.. Вече ти споменах ,че в онзи момент на ББ последната му грижа беше ФК Левски.
Много умен мъж си и съм сигурен ,че сам може да си отговориш на въпроса какъв е шанса ББ/ДП в момент ,който срещу тях тече процедура да бъдат включени в санкционния списък на "Магнитски" ,да бият тъпана и да развяват байрака със човек, като Олег Дерипаска, който е от първата вълна включени в "Магнитски"

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 06 окт 2025 22:50

Каква е причината Левски 2 да загуби от Германея с 3:0, които нямаха победа в Трета лига.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 окт 2025 00:09

Венелин написа:
ananas написа:Почти всичко на съдийската презентация е вярно, само твърдението, че нямало дори жълт картон за Видал срещу Димитров беше глупост и нагло обяснено.
Поздрави за Локо Сф. за тяхната декларация за съдийството, добри аргументи и добре написана, една от малкото такива в нашия футбол.

В тази ситуация или има чрвен картон за Видал, или няма нарушение. И тогава за какво дадоха жълт на Рилдо в мача с Ботев? Според тяхната логика тогава въбще няма нарушение.

Защото оня се тръскаше като заклана кокошка.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 окт 2025 08:55

Последните няколко дни сякаш доказват, че наистина тезата ми, която е: ''левскари се надяват Левски да пада и да не върви'', е правилна. Макар някой да ми обясняваше как тези думи били спуснати от Раева, което не отговаря на истината. Тук обикновено като не си на мнението на някои хора и веднага ти пишат, че си платен от лагера на Сираков. Онзи ден пак се мерна някаква такава глупост в този форум.

Какво обаче видяхме още в последните дни? Критиците на Сираков не спряха да плюят по отбор, който е на първо място. Да бяхте изчакали поне няколко седмици, когато ще се издъним в гостуванията до края на годината, както и в мача срещу ЦСКА-София, но вие решихте да си покажете истинските лица дори при позитивните резултати, което е ужасно и не е толкова нормално. Нормалните критики, обикновените изречения и фрази, които повтаряте са ясни, ама в случая прекалихте. Просто си кажете - искаме тимът да фалира, да изпадне, вече да го няма и т.н., вместо да четем едно и също всяка седмица.

По студията пък започна пак да се появява Жаки, който да ни обяснява, че не трябва да си купуваме бял екип, не е необходимо от клубът да дават отчет за платени дългове, а също така, че не е било нужно да продаваме Роналдо в Русия. Трябвало е в друга страна.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 окт 2025 09:18

Въобще не е това причината и изграждането на "сламени човеци" няма да подкрепи ничия теза - нито един нормален левскар не иска клубът да фалира или да не е на първо място! Напротив, всички сме ЗА това да сме шампиони, първо място, титла и купа! Основната разлика е, че някои се превъзбуждат и дори се пробват да наложат мнението, че Насо ануса е Спасителят (с главно С) в ръжта - ай сиктир бих рекъл аз, докато други, като мен, виждат очеизвадните неща и алармират, за да не стане прекалено късно. Отново ще подсетя, че в момента сме ол ин откъм разходи и нямаме с какво да ги покрием след 5-6 месеца (отстрочката с кинитите от ЕКТ и еуфорията с карти, билети и мърч около тях, каквато няма да има още поне 9 месеца), освен Палмите пак да извадят някой лев (като онези прословути 3 милиона за селекция, за които разбрахме пост фактум) или да се надяваме на бомбастичен трансфер (но аз не виждам кой ще е новият Кордоба или уелтън - дано греша).

Та това е - не е антилевскарска позиция и никой не иска отрицателни събития в клуба ни, а за да имаме някакъв шанс, то Сираков трябва да се измете (заедно с тези над него, разбира се, до голяма степен той е пионка) и дори и да им нов миндил, да е една степен по-малко алчен и една степен по-загрижем и мениджърски способен да движи клуба. Засега кАсметът на Хулио покрива недъзите, но късметът рано или късно свършва, а, както вече споменах, ние сме ол ин и нямаме план Б (не, сектор Б не е план Б, да отбия и този сламен човек). Толкоз, айде да побачкам малко
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 окт 2025 09:23

honda написа:
tmanolov написа:
NOMER14 написа:Само ще припомня каква беше ситуацията май 2020 г., когато акциите на отбора ни се търкаляха по софийските улици от нове до МС. Не знаем каква е ролята на Сашо Диков, но те пристигнаха в офиса на клуба.
Та ситуацията беше военна, затворени училища, повечето предприятия, магазини, всички заведения и др.под. Спрян междуградски автобусен транспорт. КПП-та на всеки областен град. Забраната за сядане на пейка си е емблематична. А Китайският вирус тамън навлизаше. Забрана за посещения на мачове, от което губехме само ние. Аз си пазя билетите ит такива мачове. Доста бизнеси утекоха.
Но Левски оживя благодарение на Н... и на НАС.
Вчера беше, преживели сме го, че да не помним.

Кройф, айде да не манипулираш, може ли? Хронологията е:

Защо умишлено манипулираш .
Наистина ли "Белфрай" стана спонсор на Левски на 11.05.2020? - Аз защо си мисля ,че беше точно една година по-късно на 11.05.2021 , в момент когато ББ не беше на власт и се беше скрил в миша дупка . Знаеше се ,че е много вероятно да бъде включен в "Магнитски" . Та май цялата ти теза отиде в кошчето.
Няколко пъти см те съветвал да се успокоиш малко и да не се мислиш за крайна институция и си проверяваш източниците. Около 15 пъти см ти писал ,че спонсорството на "Щрабаг" беше еднократна помощ от нашия бивш собственик Майкл Чорни ,,чрез неговия приятел ( и кръстник на сина му/ или внука му - на една и съща възраст) Олег Дерипаска ,който пък е собственик на "Щрабаг" ,а "Белфрай" е компания ,която официално не е дъщерна на "Щрабаг" , но на практика е.. Вече ти споменах ,че в онзи момент на ББ последната му грижа беше ФК Левски.
Много умен мъж си и съм сигурен ,че сам може да си отговориш на въпроса какъв е шанса ББ/ДП в момент ,който срещу тях тече процедура да бъдат включени в санкционния списък на "Магнитски" ,да бият тъпана и да развяват байрака със човек, като Олег Дерипаска, който е от първата вълна включени в "Магнитски"

мой пропуск - извинявам се - за това ли намери да се хванеш? Значи Блефрай също са дошли след като Насо пое клуба по обешание от БХ - нали се сещаш, че такава сделка не се случва за 1-2 дни и е имало съответното "убеждаване", след като за пореден път сме свършили парите, под вещото рАководство на Насо. И понеже ти обичаш тънките намеци, то и аз да направя такъв - Горанов беше ударен чак през 2023, а ако тънко пускаш лафчета за пеевски, с който нямаме нищо общо, то той също е ударен през 2021. Към 2020 и пеевски, и БХ са "нашите копелета" - и на САЩ, и на танте Меркел
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 07 окт 2025 09:24

Това , че обвинявам Сираков , че похарчи тая левскарска енергия , която имаше по онова време и не изпълни обещанията си ..............ме прави човек , който се радва , когато Левски не върви :? :?
Тези (или поне повечето) които негодуваме срещу бившия съхранител на акциите , към момента Мажоритарен собственик , набийте си го в главите , посочваме СТРУКТУРНИ проблеми. Вървенето на отбора , не е благодарение на него , а въпреки проблемите създадени от него или поне позволил да се случат.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 окт 2025 09:37

tmanolov написа: Напротив, всички сме ЗА това да сме шампиони, първо място, титла и купа!

Може би ти си за високи цели, но други се радват на гордото четвърто място. Не сме забравили. 8-)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 окт 2025 09:42

tmanolov написа:Въобще не е това причината и изграждането на "сламени човеци" няма да подкрепи ничия теза - нито един нормален левскар не иска клубът да фалира или да не е на първо място! Напротив, всички сме ЗА това да сме шампиони, първо място, титла и купа! Основната разлика е, че някои се превъзбуждат и дори се пробват да наложат мнението, че Насо ануса е Спасителят (с главно С) в ръжта - ай сиктир бих рекъл аз, докато други, като мен, виждат очеизвадните неща и алармират, за да не стане прекалено късно. Отново ще подсетя, че в момента сме ол ин откъм разходи и нямаме с какво да ги покрием след 5-6 месеца (отстрочката с кинитите от ЕКТ и еуфорията с карти, билети и мърч около тях, каквато няма да има още поне 9 месеца), освен Палмите пак да извадят някой лев (като онези прословути 3 милиона за селекция, за които разбрахме пост фактум) или да се надяваме на бомбастичен трансфер (но аз не виждам кой ще е новият Кордоба или уелтън - дано греша).

Та това е - не е антилевскарска позиция и никой не иска отрицателни събития в клуба ни, а за да имаме някакъв шанс, то Сираков трябва да се измете (заедно с тези над него, разбира се, до голяма степен той е пионка) и дори и да им нов миндил, да е една степен по-малко алчен и една степен по-загрижем и мениджърски способен да движи клуба. Засега кАсметът на Хулио покрива недъзите, но късметът рано или късно свършва, а, както вече споменах, ние сме ол ин и нямаме план Б (не, сектор Б не е план Б, да отбия и този сламен човек). Толкоз, айде да побачкам малко

Едни и същи неща се повтарят и това е безсмисленото в случая. Сякаш аз всеки ден да повтарям, че исках Сираков да се махне веднага, след като се появи в Левски? :mrgreen:

Страшна промяна ще бъде - нов миндил, който да не направи нищо. Не трябва ли да искаме да дойде наистина качествен човек, който знае как се управлява клуб с амбиции и който да убеди феновете още при самото си идване, че можем да бием Айнтрахт и Алкмаар, ако се паднем срещу тях? Нали имаше негативни думи относно това, че не сме в основната фаза на ЛК, та заради това ми е нужен такъв човек с огромни възможности и думи, които да изпълни!

Върни се в “Левски”