Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот NOMER14 » 05 окт 2025 21:10

Тези двамцата дори не могат да говорят...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 окт 2025 21:14

tmanolov написа:Щото е некадърен, затова и му в дадоха на него - вярно можеше да вкара, докато се пробваме да я изкара - точно както сангаре вкара от некадърност на Ботев, а на бироята се пробва да я изкара макс в облаците, ма тя пък влезе

А защо не я дадоха на някой, който е в заверата, че да не поемат тоя риск? И въобще кои са в заверата и искаме ли да си ги мислим тия неща? Щото ако почнем така да гледаме, какво значение има дали Левски ще фалира, ако преди това е участвал в уредени мачове? То даже е по-добре да фалира, щом са така нещата, поне според мен.

tmanolov написа:Абсолютно вярно - Насо ануса е ол ин и засега му се получава с блъфа, но като всеки блъф, в един момент задникът ти лъсва. Въпрос на време - само нов собственик е спасението от фалита!
П.С. И отбележи, че палмите са дали едни 3 милиона за трансфери за сегашния ол ин, плюс кАсмета в ект с тези 5 милки чисти, та сме закърпили положението за около 4-5 месеца. Ако зимата не продадем, напролет палмите пак ще додават за 1-2 години напред. И понеже си умен, то знаеш, че футболът е игра на пари - ако тирето и делиорманци могат да си позволят второ място за 25 милиона, ние не можем и става като във вица - 2:1 за юнака, след като той отрязал две от главите на триглавата ламя, а тя отрязала “само” една от неговите

Кой нов собственик? Левски в момента е може би в пика на генериран интерес от спечелването на купата насам. Имаш фенска база, която неведнъж е доказала, че може да застане зад отбора, както на трибуните така и финансово. Имаш сравнително приличен за бг стандартите отбор и треньор, постигащи най-добрите ни резултати от 10 години сигурно. На теория трябва да има опашка от бизнеси, желаещи да рекламират в Левски. Защо няма? Някой не ги допуска? Надали е Сираков, нали? Рибата очевадно е вмирисана доста над нашата поставена глава, но изход от това положение не знам дали се вижда. И аз не го харесвам като ръководител и "собственик", но да му сипвам че толкова си може е безсмислено, проблемите са над него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 окт 2025 21:18

Утре ще има пресконференция на Съдийската комисия към БФС. Очаквам отново да оправдаят некадърността си с абсурдни примери. Любопитен факт иначе е, че и с Гонзо Великата Реформа се повтарят едни и същи събития с миналото БФС, а именно, че подобни събития все се организират след претенции на Левски към съдийството. Припомням как в предишните случаи едва ли не изкарваха ''сините'' подпомогнати от съдиите, а не обратното.

Така беше да речем на пресконференцията след мача с Литекс (2:2) на ''Герена'', както и след двубоя срещу Черно море, в който отпаднахме в турнира за Купата през 2018 г., където Йордан Сталев ни обяви, че очевидно всичко е точно в съдийството. На пресконференцията, вместо да говори за претенциите на Левски, той реши да пуска положение от мача между Левски и ЦСКА-София (1:0 за ''сините'' с автогола на Витаутас), в което от ЦСКА-София имаха претенции за дузпа за игра с ръка на Горанов (логични им бяха, не отричам), но пропуснаха да пуснат и претенциите на Левски от същия мач, когато имаше дузпа срещу Кабрал. Това показа тенденциозно отношение.

В началото на миналия сезон от БФС съобщават, че уж редовно ще пускат видеа на спорни положения от мачове, в които да обясняват кое е правилно и кое не. Те пуснаха само едно видео, в което да ни покажат, че Майкон е трябвало да бъде изгонен срещу Ботев Враца. Останалите видеа, които трябваше да качват всеки месец, някой знае ли къде може да ги намеря? :oops:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 окт 2025 21:24

rhaegar написа:
tmanolov написа:Щото е некадърен, затова и му в дадоха на него - вярно можеше да вкара, докато се пробваме да я изкара - точно както сангаре вкара от некадърност на Ботев, а на бироята се пробва да я изкара макс в облаците, ма тя пък влезе

А защо не я дадоха на някой, който е в заверата, че да не поемат тоя риск? И въобще кои са в заверата и искаме ли да си ги мислим тия неща? Щото ако почнем така да гледаме, какво значение има дали Левски ще фалира, ако преди това е участвал в уредени мачове? То даже е по-добре да фалира, щом са така нещата, поне според мен.

tmanolov написа:Абсолютно вярно - Насо ануса е ол ин и засега му се получава с блъфа, но като всеки блъф, в един момент задникът ти лъсва. Въпрос на време - само нов собственик е спасението от фалита!
П.С. И отбележи, че палмите са дали едни 3 милиона за трансфери за сегашния ол ин, плюс кАсмета в ект с тези 5 милки чисти, та сме закърпили положението за около 4-5 месеца. Ако зимата не продадем, напролет палмите пак ще додават за 1-2 години напред. И понеже си умен, то знаеш, че футболът е игра на пари - ако тирето и делиорманци могат да си позволят второ място за 25 милиона, ние не можем и става като във вица - 2:1 за юнака, след като той отрязал две от главите на триглавата ламя, а тя отрязала “само” една от неговите

Кой нов собственик? Левски в момента е може би в пика на генериран интерес от спечелването на купата насам. Имаш фенска база, която неведнъж е доказала, че може да застане зад отбора, както на трибуните така и финансово. Имаш сравнително приличен за бг стандартите отбор и треньор, постигащи най-добрите ни резултати от 10 години сигурно. На теория трябва да има опашка от бизнеси, желаещи да рекламират в Левски. Защо няма? Някой не ги допуска? Надали е Сираков, нали? Рибата очевадно е вмирисана доста над нашата поставена глава, но изход от това положение не знам дали се вижда. И аз не го харесвам като ръководител и "собственик", но да му сипвам че толкова си може е безсмислено, проблемите са над него.

Левски Е участвал в не един и два уредени мачове - поне 50% от мачовете ни с локо пд например в последните 5 години са уредени. Както и всички мачове на ануса след стартиране на първенството 2020 след грипната пауза, за да не влезем в ект. Колко още да искаш?

А че рибата е вмирисана много над ануса - да, тайа е и секБтор са на същата хранилка - факт. И кво? Трябва да харесвам мажоритаря, само щото още не сме фалирали ли? Или да вървим нагоре и да се борим за това, което бяхме като традиции, или да се свършва - за мен това е мимикрия
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 05 окт 2025 21:37

1914.1902 написа:Значи трябва да се съобразявам с мнението на Коиса, Тристан, Манолов, Аронакс, Вессел, Муадибб, Странджата? Не мога ли да си изградя мое собствено? Те са нещо повече от останалите ли?

Ако е така - вече ще им искам позволение преди да пиша.

Тук не съм забелязал някой да се съобразява с чуждо мнение. Ако го направиш ти ще си първия. Освен това много пъти аз лично съм на едно мнение с някой, с когото след време сме на противоположни и обратно. Но има хора или ботове, не съм сигурен кое от двете, които вали-гърми, едно си баба знае, едно си бае. Както се викаше в милиционерския виц - тъп но упорит.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 окт 2025 22:10

tmanolov написа:Левски Е участвал в не един и два уредени мачове - поне 50% от мачовете ни с локо пд например в последните 5 години са уредени. Както и всички мачове на ануса след стартиране на първенството 2020 след грипната пауза, за да не влезем в ект. Колко още да искаш?

Ами да се закриваме тогава, какво да се мъчим? Не е страшно, че такъв отбор би фалирал, даже е хубаво. И все пак, що дадоха прекия на Рилдо и разчитаха на некадърност, а не на някой от посветените?

tmanolov написа:А че рибата е вмирисана много над ануса - да, тайа е и секБтор са на същата хранилка - факт. И кво? Трябва да харесвам мажоритаря, само щото още не сме фалирали ли? Или да вървим нагоре и да се борим за това, което бяхме като традиции, или да се свършва - за мен това е мимикрия

Не е нужно да го харесваш, както казах аз също не го. Но както казах, аз не мога да се сърдя на някой, че толкова си може. Все едно на Рилдо да се сърдя, той нито е виновен че такива са му футболните качества, нито че е в Левски. Та и със Сираков така, само че на по-високо ниво в клуба.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 окт 2025 22:33

Bet_Expert написа:
tmanolov написа:
Muaddib написа:Призовавам Манолов да продължим дискусията тук, за да не правим оффтопик в темата за мача с Чорбое.

Тук съм, ма аз съм вестоносецът с лошите вести, дето го “убиват”. И понякога ми писва да пиша очеизвадни неща, за което получавам само хули(о). Вчера постнах един пасквил на очевиден гъзолизец на ануса - лошото е, че май го вярва човекът, а и мнозинството тук. Факт е, че от по-сериозните ни мачове единствено гостуването на Сабах мина, без да си скъсам нервите ит напрежение, но пък и там до голяна степен се случи заради случайният гол в последните секунди на домакинството. Та късметът е интегрална част от играта и дано ни покрива дълго време, но не е вечен, а зависим прекалено много от него, особено финансови, щото нови приходи скоро, освен от спонсира, няма откъде да дойдат - нито фланелки, нито карти, нито билети, нито ект, а разходите си вървят - само заплатите са над 1 милион на месец, та и ще чакаме пак на трансфери нешо, ма на кого?

Разходите за заплати не са над 1 млн, а над 1.5 млн месечно.
Те заради сините очи на Насо ли са дошли треньори, били в Бенфика и Реал?
Пари се хвърлят като за световно.
И както правилно си отбелязал, приходи сериозни отникъде не се очакват.
Но да не забравяме, че сме в плен на един комарджия, а той това прави цял живот, играе хазартни ходове, в случая с Левски.
И разчита на късмета да му спаси задника.

Наистина ли заплатите са над 1,5 млн лв на месец?
Според ГФО са приблизително 2 пъти по-малко от това ,което ти посочваш.
Продължаваш с глупостите - заплатата на Веласкес и целия му екип е доста по-малко от заплатата на Мъри и екипа му. Само Мъри получаваше колкото целия екип на Веласкес.
Защо е необходимо да пишеш глупости.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 05 окт 2025 22:34

tmanolov написа:
scooool написа:Насо не е идеален, но е футболен човек и е видна разликата с розовите, който са идеален пример за ентусиасти с много пари! Като жени в Мола са :)

Феновете няма как да оправляват такъв клуб като нашия, точно при Тонев имаме НУЛА лева отчететени за една година от магазина и не защитавам Насо, но помните ли кога стана лош, като върна магазина на отбора.

Аз лично харесвам Иванков и Ники Илиев, някак си Бижутера и Насо се обличат като тинейджъри и от всички си лъха на селяния най- вече от Боре. Не мога да отрека, че засега се справят.

Петричев футболен човек ли е? А караманджуков?

Поне 14 - пъти повече, със Здраве !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 окт 2025 22:40

scooool написа:
tmanolov написа:
scooool написа:Насо не е идеален, но е футболен човек и е видна разликата с розовите, който са идеален пример за ентусиасти с много пари! Като жени в Мола са :)

Феновете няма как да оправляват такъв клуб като нашия, точно при Тонев имаме НУЛА лева отчететени за една година от магазина и не защитавам Насо, но помните ли кога стана лош, като върна магазина на отбора.

Аз лично харесвам Иванков и Ники Илиев, някак си Бижутера и Насо се обличат като тинейджъри и от всички си лъха на селяния най- вече от Боре. Не мога да отрека, че засега се справят.

Петричев футболен човек ли е? А караманджуков?

Поне 14 - пъти повече, със Здраве !

Добър лаф, хареса ми. Лека и от мен
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 05 окт 2025 22:54

Не знам защо е трудно да се разбере, че Левски е златната кокошчица на Сираков. И кой би искал да си я изгуби, като й позволи да снася повечко яйчица. Как може да се надяваме, че Мажоритаро ще доведе Левски до положение да е привлекателен за човек с пари?

Върни се в “Левски”