Доста инфантилна логика, без да се обиждаш.
Това, че тия преди Сираков са неможачи, оправдава текущия неможач?! Как и защо?
11 кръга са минали и идва паузата за националите. Ще направя кратка равносметка.
1) неуспешна еврокампания, защото НЕ влязохме в основна схема на ЕКТ. Тук добавям факта, че АЗ ни зашиха 6 парцала, без да си дават много зор.
2) От трите ни излизания извън София, загубихме 1 мач, направихме равенство с галатическия шампион Враца и бихме Сопот, защото ВАР-а проспа червения картон на Рилдо Фильо, иначе нямаше да го спечелим.
3) имахме директен двубой с гората, който НЕ спечелихме.
Толкова за "успешния" Сираков за лятото на 2025 г.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко
Muaddib написа:Доста инфантилна логика, без да се обиждаш.
Това, че тия преди Сираков са неможачи, оправдава текущия неможач?! Как и защо?
11 кръга са минали и идва паузата за националите. Ще направя кратка равносметка.
1) неуспешна еврокампания, защото НЕ влязохме в основна схема на ЕКТ. Тук добавям факта, че АЗ ни зашиха 6 парцала, без да си дават много зор.
2) От трите ни излизания извън София, загубихме 1 мач, направихме равенство с галатическия шампион Враца и бихме Сопот, защото ВАР-а проспа червения картон на Рилдо Фильо, иначе нямаше да го спечелим.
3) имахме директен двубой с гората, който НЕ спечелихме.
Толкова за "успешния" Сираков за лятото на 2025 г.
Аз не съм писал, че е успешен, но че е по-добър от предните е факт. А за т.1 по-добър сезон в сравнение с предходните в евротурнирите. т.2 няма червен картон за никакъв Фильо. т.3 а защо пък трябва да бием задължително Лудогорец, защото сме с положителен баланс ли срещу тях. И изобщо, престанете да си измисляте всякакви глупости, с вадете парите и взимайте акциите,нескъсанвци. Нали вие го молихте да ги вземе тия акции. Баси равливото племе.
Кои сме тия "вие" , какви акции и защо се палиш? Даже и псуваш.
Когато трябваше привържениците на Левски даваха пари, при това немалко. От мъжкарска гледна точка Сираков е задължен да превърне Левски в максимално прозрачен клуб. Да е ясно имаме ли кинти или сме на ръба, защото сигналите за второто са доста.
Тази кампания беше категорично неуспешна, защото не влязохме в ЕКТ. Стигането до плейофф вече го направихме при Костов. Последният път, когато някой ни цапардоса така брутално в Европа беше Ларнака ( Ларнака впрочем преби същите АЗ с 4 на 0 ), при друг собственик.
100%-ов ЧК за Рилдо и мачът отиваше под ягодите.
И да, трябваше да спечелим мача с Гората, да им опънем разлика от 5 точки, но защо не стана оставям на теб да се сетиш. Щото на мене ми прилича като да не поискахме да ги бием, при все , че не са много силни тази есен.
Не се ядосвай, моля те.
Когато трябваше привържениците на Левски даваха пари, при това немалко. От мъжкарска гледна точка Сираков е задължен да превърне Левски в максимално прозрачен клуб. Да е ясно имаме ли кинти или сме на ръба, защото сигналите за второто са доста.
Тази кампания беше категорично неуспешна, защото не влязохме в ЕКТ. Стигането до плейофф вече го направихме при Костов. Последният път, когато някой ни цапардоса така брутално в Европа беше Ларнака ( Ларнака впрочем преби същите АЗ с 4 на 0 ), при друг собственик.
100%-ов ЧК за Рилдо и мачът отиваше под ягодите.
И да, трябваше да спечелим мача с Гората, да им опънем разлика от 5 точки, но защо не стана оставям на теб да се сетиш. Щото на мене ми прилича като да не поискахме да ги бием, при все , че не са много силни тази есен.
Не се ядосвай, моля те.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко
Реват и имат визии за развитие на клуба, но са скъсани и не могат те да вземат акциите и да се докажат. Интересно, 8 мача в ЕКТ с коефициент 4.5 и при положение, че не играем всяка година - нима е провал? Нима някой е очаквал да отстраним Брага или АЗ? С Брага дори не бяхме толкова далеч!
И аз почти веднъж правих секс с Вики от Мастило, преди 15 години, ама почти. Броя си го като да съм я минАл :lol:
rhaegar написа:Значи даваме над 1.5м на месец за заплати на треньори, работили в топ отбори на континента. Водим играчи с трансферни суми и то не съвсем ниски. Вече една трета от сезона сме toe to toe с Луноходец и направихме приличен за моментното ни ниво сезон в Европа.
Едновременно с това, Сираков е скъсан и неамбициозен г*з с претенциЙ, който ни води към неизбежния фалит, а Хулио е безбожен късметлия, който лично Господ (ама не Мъри) е целунал по челото, с мисия да води в класирането след десетия кръг и всичко сега ще си дойде по местата.
Мисля че сравнително точно обобщих ситуацията, всеки има капацитет да си направи изводите от това и да прецени какво ще последва. За едни ще е фалит, за други успешен сезон и борба за титлата за първи път от над 10 години. Най-вероятно ще е нещо по средата и доволни няма да има.
Абсолютно вярно - Насо ануса е ол ин и засега му се получава с блъфа, но като всеки блъф, в един момент задникът ти лъсва. Въпрос на време - само нов собственик е спасението от фалита!
П.С. И отбележи, че палмите са дали едни 3 милиона за трансфери за сегашния ол ин, плюс кАсмета в ект с тези 5 милки чисти, та сме закърпили положението за около 4-5 месеца. Ако зимата не продадем, напролет палмите пак ще додават за 1-2 години напред. И понеже си умен, то знаеш, че футболът е игра на пари - ако тирето и делиорманци могат да си позволят второ място за 25 милиона, ние не можем и става като във вица - 2:1 за юнака, след като той отрязал две от главите на триглавата ламя, а тя отрязала “само” една от неговите
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Вярвам, че подвизите ти в леглото не вълнуват никого тук. Ако искаш да олабваш жилата - в темата "Без цензура" се пуска достатъчно материал за тази цел.
Именно, че няма подвиг, щото не стана. На празна врата ми ги подаваш :lol:
Едит: Влизането в основна схема на ЕКТ, докато Сираков е начело, ще остане химера. Ловчанлии ще влязат преди нас.
Едит: Влизането в основна схема на ЕКТ, докато Сираков е начело, ще остане химера. Ловчанлии ще влязат преди нас.
ElCochino написа:Реват и имат визии за развитие на клуба, но са скъсани и не могат те да вземат акциите и да се докажат. Интересно, 8 мача в ЕКТ с коефициент 4.5 и при положение, че не играем всяка година - нима е провал? Нима някой е очаквал да отстраним Брага или АЗ? С Брага дори не бяхме толкова далеч!
Сираков какви пари извади за да вземе акциите? Извинявам се, забравих че сме го молили всички, както беше писано по-горе. Или май не сме го молили? Черепа пусна анкета във фейса след като Тиквата отказа акциите, и хората гласуваха за Сираков. Това не ми прилича на молене. Сираков след това ни молеше за пари. Беше спасителят, пазителят, даде хиляди обещания, излъга ни хиляди пъти, спечели едно единствено тенеке благодарение на Рибаря, спечели милиони отново благодарение на Рибаря и накрая се самообяви за мажоритарен собственик. Как ти се струва? Заслужава ли Сираков да ръководи Левски?
Aronaks написа:ElCochino написа:Реват и имат визии за развитие на клуба, но са скъсани и не могат те да вземат акциите и да се докажат. Интересно, 8 мача в ЕКТ с коефициент 4.5 и при положение, че не играем всяка година - нима е провал? Нима някой е очаквал да отстраним Брага или АЗ? С Брага дори не бяхме толкова далеч!
Сираков какви пари извади за да вземе акциите? Извинявам се, забравих че сме го молили всички, както беше писано по-горе. Или май не сме го молили? Черепа пусна анкета във фейса след като Тиквата отказа акциите, и хората гласуваха за Сираков. Това не ми прилича на молене. Сираков след това ни молеше за пари. Беше спасителят, пазителят, даде хиляди обещания, излъга ни хиляди пъти, спечели едно единствено тенеке благодарение на Рибаря, спечели милиони отново благодарение на Рибаря и накрая се самообяви за мажоритарен собственик. Как ти се струва? Заслужава ли Сираков да ръководи Левски?
Я прочети какво съм написал аз и ти какво пишеш и има ли някаква връзка. Все едно да ти кажа - днес вали, а ти да решиш да изкоментираш - да, но е осем часа! Стига мрънкали като невидели срещу Гъзко, защо не мрънкахте така срещу Тотонев, Спас-педераст или срещу Черепа? Ааа, сетих се, те уж наливаха пари (това искате вие, те парите не миришат, няма проблем да играем и с отбори на държава, която ни е обявила за вражеска, въобще и на турския бог ще се молите, припоци!), накрая се видя, че са ни загробили с дългове и по чудо оцеляхме.