Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Както се видя Динамо цоцоланци не са ни дразнител , това е традицията . Дори срещу Враца играхме по-мотивирано . Лесни три точки , срещу умрял отбор . 
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Подуяне,.... свободно, загащи се!
Напролет повече!
Потапяй!
Напролет повече!
Потапяй!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Eminem написа:Литекс-София-Ловеч е супер жалко отборче!Играят срещу аматьори, но са толкова насрани, че са купили съдията. Смешна дузпа извън границата на наказателното и спестени два червени картона. Жалки сте! Ребрандирай!
По-жалко нещо от това отборче са само припоците!
+ недадена дузпа за Левски. Съдийска победа!
Но така е, когато играеш срещу мафиотски отбор. Накрая Държавното отборче трепереше срещу аматьорите в Левски.
Никъде по света не се случвало да вкарат незаконно отбор в първа дивизия и да го освободят от десетки милиони дългове.
Литекс-София - Отбор на всички власти!!!
-
peliforewer
- Контакти:
rsk написа:Понеже имам бас с peliforewer, няма да пиша повече. Това ми е последният пост. Оранжевите мижитурки трепериха ужасно много. Кур за Литекс. И кур за всички припоци, ариведерчи!
Няма проблем,пиши си,сами си направихме мача труден защото не ви довършихме още първото полувреме.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Срещу съдията е трудно. Такова бутане на Ловеч скоро не е било.
Никаква дузпа и чисти червени през първото.
Няма как, гг е дал бая кинти.
Ловеч биха
Никаква дузпа и чисти червени през първото.
Няма как, гг е дал бая кинти.
Ловеч биха
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
И съдията не можа да спаси Динамо. Сладка победа
.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:И съдията не можа да спаси Динамо. Сладка победа.
С дузпа извън наказателното ли? Стига глупости.
rsk написа:Понеже имам бас с peliforewer, няма да пиша повече. Това ми е последният пост. Оранжевите мижитурки трепериха ужасно много. Кур за Литекс. И кур за всички припоци, ариведерчи!
С кой акаунт ще се явиш Максито или?
Нямате нищо общо с футбола в момента. Съдията с леките картони и нашето великодушие ви остави в играта!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
bubka написа:И съдията не можа да спаси Динамо. Сладка победа.
Да, постара се чернодрешкото, но важно е, че победихме и съкратихме разликата с Лудогорец! Можеше и по-убедително, но аз съм доволен!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов