Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 27 сеп 2025 12:22

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
gdlk написа:Само да ти кажа, че според всички треньори в ебемтилигата играем най-добрия футбол! Ама явно ти си по-голям разбирач от тях!

Дано днес питат Генчев и Янев дали им е харесала играта на Левски в Пловдив.

Играта на Левски си е една и съща - клатене и на късмет, ако стане, стане. Важното е, че късметът ни покри мощно в ЕКТ, ерго отложихме фалита с няколко месеца. Ин г.з. уи тръст!

Свободен си да вярваш в каквото решиш , но тая теория с фалита я остави. Ние не фалирахме , когато Павел Колев каза , че в касата имало десет хиляди лева , че сега ли.

Е, ти си умнокрастав - позволено ти е да вярваш в розови еднорози - БХ пак ше прати белфрай и щрабаг :(
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 сеп 2025 12:29

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
gdlk написа:Само да ти кажа, че според всички треньори в ебемтилигата играем най-добрия футбол! Ама явно ти си по-голям разбирач от тях!

Дано днес питат Генчев и Янев дали им е харесала играта на Левски в Пловдив.

Играта на Левски си е една и съща - клатене и на късмет, ако стане, стане. Важното е, че късметът ни покри мощно в ЕКТ, ерго отложихме фалита с няколко месеца. Ин г.з. уи тръст!

Свободен си да вярваш в каквото решиш , но тая теория с фалита я остави. Ние не фалирахме , когато Павел Колев каза , че в касата имало десет хиляди лева , че сега ли.

Е, ти си умнокрастав - позволено ти е да вярваш в розови еднорози - БХ пак ше прати белфрай и щрабаг :(

Една идея досадно става с тия умнокрасиви , но да , вярвам - Фалит не ни очаква , независимо.
2020 и 21ва еднорози ли се разхождаха из Георги Аспарухов ?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 сеп 2025 12:39

LoveAndPeace написа:Една идея досадно става с тия умнокрасиви , но да , вярвам - Фалит не ни очаква , независимо.

Ок, спирам с умнокраставите, щом си се осъзнал - и аз гласувах за тях цели два пъти, с което не се гордея.

Фалитът е неизбежен, ако не ни пратят пак белфрай - няма грип, дето да ни пази от нап, няма и ентусиазмът от 2021, няма и Мъри - нали поне ти помниш кой ни извади от калта?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 сеп 2025 14:57

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Една идея досадно става с тия умнокрасиви , но да , вярвам - Фалит не ни очаква , независимо.

Ок, спирам с умнокраставите, щом си се осъзнал - и аз гласувах за тях цели два пъти, с което не се гордея.

Фалитът е неизбежен, ако не ни пратят пак белфрай - няма грип, дето да ни пази от нап, няма и ентусиазмът от 2021, няма и Мъри - нали поне ти помниш кой ни извади от калта?

Розово , като за розово пони. Пак ще гласувам за тях , не щото много им се кефя и не смятам , че са идиоти. Смятам , просто няма за кого друг.
НАП или поне главницата е платена , а се твърди , че текущите се плащат у време. Което означава , че дългът към момента е ясен , плаща се и не се увеличава. Ако стане нещо с приходната част , единственото което трябва да се направи е да си отрежем опашката (играчите с високи заплати и "лукс" разходите) по възможно най-безболезнения начин. В краен случай ще се прибегне отново до "Дайте да дадем" , но с това ще дойде признанието на Мажо , че чеп за зеле не става от него и най-нормалното нещо ще е да се оттегли. Можем да спекулираме към кого ще се обърне синята общност и можем да спекулираме дали ще откликне.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 сеп 2025 15:04

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

Розово , като за розово пони. Пак ще гласувам за тях , не щото много им се кефя и не смятам , че са идиоти. Смятам , просто няма за кого друг.
НАП или поне главницата е платена , а се твърди , че текущите се плащат у време. Което означава , че дългът към момента е ясен , плаща се и не се увеличава. Ако стане нещо с приходната част , единственото което трябва да се направи е да си отрежем опашката (играчите с високи заплати и "лукс" разходите) по възможно най-безболезнения начин. В краен случай ще се прибегне отново до "Дайте да дадем" , но с това ще дойде признанието на Мажо , че чеп за зеле не става от него и най-нормалното нещо ще е да се оттегли. Можем да спекулираме към кого ще се обърне синята общност и можем да спекулираме дали ще откликне.

Това вече го играхме - да напомням ли какъв отбор пое Мъри и на кое място? Случи ли се, ще изпаднем по естествен път. А всички тъмнозелени млека ще ни съдят и осъдят за много пари. Само умноктасив можр да си мисли, че този път ще е различно :(
Непринуден написа:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 сеп 2025 15:22

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

Това вече го играхме - да напомням ли какъв отбор пое Мъри и на кое място? Случи ли се, ще изпаднем по естествен път. А всички тъмнозелени млека ще ни съдят и осъдят за много пари. Само умноктасив можр да си мисли, че този път ще е различно :(

Ок. Ти казваш , че е неизбежно. Означава , че скоро ще видим кой , какво и защо и как.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 27 сеп 2025 22:30

Сега изгледах Локо Сф и Тирето. Определено направиха много интересен мач особено второто полувреме. Локото целия мач с малки изключения мачкаха и ги изпуснаха. Но по-интересното за мен беше друго. Реално Локомотив имат трима чисти нападатели,доказани при това, от които единият е контузен в момента, а се водят средняшки отбор уж. Ние уж се борим за титлата, а имаме един житен бегач, който вкарва един път на пет мача и един юноша , който напоследък не помирисва терен. Е как мама му стара, разни отбори като Локомотивите, Септември, Ч. Море и други, успяват да намерят някой, който да я вкара, ние не можем. Най-популярния отбор с 8 мача в евротурнирите с нелоши заплати за нашето първенство , не може да намери някой, който хем е навит да играе в България, хем вкарва поне двуцифрен брой голове за 30-35 мача. Не мисля, че е кой знае колко трудно, при положение, че половината отбори в А група го правят. А имам чувството, че Хулио със сбърканата си тактика - отзад 0:0 , отпред квото стане, има голяма заслуга за това.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 сеп 2025 08:56

rhaegar написа:Оф, един път да паднем вече, че да се изчерпи тоя късмет и да си влезнем в руслото на посредствеността. Нямам търпение.

Ох, най-после, вече се бях разтревожил.

Сега остава и да фалираме, че съвсем да се успокоят нещата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 сеп 2025 10:11

rhaegar написа:
rhaegar написа:Оф, един път да паднем вече, че да се изчерпи тоя късмет и да си влезнем в руслото на посредствеността. Нямам търпение.

Ох, най-после, вече се бях разтревожил.

Сега остава и да фалираме, че съвсем да се успокоят нещата.

Ти си интелигентен - защо влизаш в руслото на тролската посредственост? Има неща, които са очеизваждащи и заравянето на главата в пясъка няма да помогне. Както и иронията. Както е казал мъдрецът: Не знаем какво печелим, когато губим и какво губим, когато печелим. Аз съм казал единственото възможно решение, извън много сериозен Бащица с много пари - вземането на раковски и строежът на стадион с мол там, който да прати отбора ни на друго ниво. Ама това е хипофантастика, въпреки че е изключително лесно реализируемо в БХландия.

Както и да е, ако толкова ви дразни, няма да пиша, за мен този форум не е на всяка цена, хеле пък да изписвам по една камара текст и накрая да получа тролщина отстреща - който както иска, в такъв розов сън да си живее
Непринуден написа:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 сеп 2025 10:24

Спортен свят за решителния мач на сезон '98/'99 Левски - Литекс

https://www.youtube.com/watch?v=XIRXrRxnr60

Върни се в “Левски”